Justin Waters Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Исправка; http://www.photodom.com/ Сад ћу наћи фотографије које волем 0104_cheesy Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Ево нешто по мом укусу, по неколико фотографија за сваки тип укуса: Путеви Реке Андалузија: Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Ја кад волим неку фотографију то је онда уствари пројекција мог афинитета према нечему. Значи не могу рећи да волим неки протрет или неку концептуалну слику или тако, али волим ове типове слика које сам ставио зато, што су неке блиско везане за мој посао, а друго рецимо волио бих да живим на рељефу сличном андалузијском где има нека лепа и чиста реак близу, и једна лепа и фина магистра близу. 0104_cheesy Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Што су ми легле ове слике, таман да освежим десктоп на мобилном хехе. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Нови админ има једног таквог правог, и биће уз њу до прољећа 0409_feel п.с баш позирам 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука