cloudking Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Pa mozemo i mi da cekamo 200 godina... a mozemo i da pitamo norvesku kako su oni to uradili pa da skratimo postupak... mada nesto mi govori da ta metoda nije dovoljno "srpska", stavise gotovo sam siguran da je antipravoslavna i antinacionalna i jos stosta 'anti"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Pa mozemo i mi da cekamo 200 godina... a mozemo i da pitamo norvesku kako su oni to uradili pa da skratimo postupak... mada nesto mi govori da ta metoda nije dovoljno "srpska", stavise gotovo sam siguran da je antipravoslavna i antinacionalna i jos stosta 'anti"... S tom razlikom sto mi nismo ubice .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Pretpostavljam da ne shvatas da gluplji komentar nisi mogao da napises... narocito sto nema apsolutno nikakve veze sa onim sto sam napisao... I jos nesto da ti kazem... muka mi je vise od vas teledirigovanih patriota sto ste uvalili gujsce u inostrane firme pa nam sad otuda veselo porucujete da treba da stisnemo zube i cekamo 200 godina da nam se opravi drzava... zabole me za vase misljenje dok vi radosno iscekujete svoje devizne plate mi ovde jedva sastavljam okraj sa krajem, i ne samo to nego dok su na vlasti bili "oni prethodni" nisamo imali ni za leba. I ako neko dodje i kaze mi "imam plan za tebe kako da ne budes vise u tim go*nima jer sam i ja nekad bio takav pa sam nasao nacin da se popravim, i jedino sto treba da uradis jeste da budes u zajednici sa mnom" ja cu samo da odgovorim- "gde treba da potpisem, prijatelju" A vama "tele patriJotama" daleko lepa kuca... propovedajte "sveto srpstvo" na nekom drugom mestu... narodu treba leba da bi ziveo... a ne knjige iz "svete srpske" istorije metar motke u tudje bure ne boli пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Pretpostavljam da ne shvatas da gluplji komentar nisi mogao da napises... narocito sto nema apsolutno nikakve veze sa onim sto sam napisao... A ti bi mogao malo da citas predhodne postove jer telerpatija ti nije jaca strana .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 mam plan za tebe kako da ne budes vise u tim go*nima jer sam i ja nekad bio takav pa sam nasao nacin da se popravim, i jedino sto treba da uradis jeste da budes u zajednici sa mnom Jel ti stvarno verujes u ovu pricu ili si stvarno teledirigovani ateista?? Ko ce tebi sta da, da iz EU bez kamate?? Sve te price o donacijama su price za malu decu. Sve se to placa i tek ce se placati. Covece koji nivo infantilnost i neshvatanja kapitalistickog pojma ekonomije. Nemoj mi molim te one price kao Bogati daju siromasnima. To kad sam cuo iz usta jednog politicara u Srbiji , zamalo sto nisam pao u nesvest. Jel ti stvarno verujes da samo ulaskom u EU ce se resiti svi problemi??? Upravo ta ista EU jako dobro profitira na ovakvom stanju i ne samo Srbije vec celog Balkana. Jel ti mislis da ce EU ukinuti korupciju, nezaposlenost u Srbiji? Ako te zanimanje resavanje problema odi u susednu Rumuniji ili Bugarsku pa pogledaj sta se tamo desilo. Prvom treba srediti sebe kao drzavu, pa onda prilaziti zajednici Evropskih drzava. A ne ko krava u detelinu. Sve lepo , sve krasno dok se na kraju neispostavi racun. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 OK ako je tebi trenutno stanje i stanje u kome se nalazimo vec 20 godina ok i nemas potrebu da ista menjas onda ja apsolutno nemam o cemu da pricam sa tobom... ukoliko bi me ignorisao bio bih ti neizmerno zahvalan... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Ма није уопште за нас битно која је америчка или абориџинска прича. Ми морамо сами да се боримо за себе. Па битно је када хоћеш америчку причу да накалемиш на Србију. Било би искрено да испричаш све детаље, а не само један део. Иначе не би било битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 OK ako je tebi trenutno stanje i stanje u kome se nalazimo vec 20 godina ok i nemas potrebu da ista menjas onda ja apsolutno nemam o cemu da pricam sa tobom... ukoliko bi me ignorisao bio bih ti neizmerno zahvalan... Gde sam ja napisao da nisam za promene?? Ali iskreno da ti kazem i nemam nameru da pricam sa tobom tako da cu ti uciniti zelju i ignorisati te. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пеђа974 Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Čak i kad bi nas Evropa htela,sada i ovog trenutka (bukvalno),mi ne ispunjavamo osnovne standarde i propise.Sve i da nema nikakvih ne normalnih (ne moralnih) uslovljavanja.Ovim da ih nazovemo "gipsanim radovima" kojima vlast u Srbiji farba građane ili nećemo ništa da postignemo ili će situacija da bude još gora .Zbog toga su za mene su isto toliko ne moralni oni koji propagiraju Srbija u Evropi,kao i oni koji su protiv.Vlast i Opozicija - Svi mole Boga da ovo stanje potraje. Zato je pravo pitanje kome je Evropa važnija od Srbije. Ko su i zbog čega "najveći" zagovornici priče za i protiv Evrope,umesto Za Srbiju ... Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 То је као да неки сиромашак хоће да се пресели у богат комшилук где су велике куће, па мисли да ће аутоматски и сам постати богат. Не капира да је само већа кирија... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Malo mi zvuči na fantastiku: Kad uđemo u EU, ješćemo zlatnim viljuškama i kašikama, ali prvo moramo po svaku cenu da uđemo u EU (a pošto nemamo ni vizije ni pojma o životu, možemo jedino sebe da prodajemo). Srbiju narednih pet do deset godina neće da puste u EU, iz prostog razloga što ne mogu da je finansiraju. Naime, u EU imaju se države članica koje uplaćuju i države članice koje primaju, i trenutno je više onih koje primaju, te ovo grize budžet EU i država članica. A šta će posle 2020 da bude, ovo ne znamo.. Nije istina. Niko nije rekao da cemo jesti zlatnim viljuskama i kasikama vec da ce privreda brze i bolje da nam se razvija nego bez eu. I stvar je jako prosta - povecacemo izvoz i investicije. A inace josh jedan gastabajter patriota koji je protiv Eu i zivi u njoj. Ako vise prodajes vise ti se razvija privreda. Stvar je sustinski prosta kao pasulj. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 То је као да неки сиромашак хоће да се пресели у богат комшилук где су велике куће, па мисли да ће аутоматски и сам постати богат. Не капира да је само већа кирија... Zapravo nije tachno, poredjenje ti je bezveze i stvarno me iznenadjujes da si protiv clanstva Srbije u jednoj slobodnotrzisnoj organizaciji i da se zalazes bukvaln oza ZATVORENU PRIVREDU sto je u potpunosti sa svim vrednostim libelarnog trzista. Sve mislim da ti to pricas da bi isao uz "dlaku" tvojim drugarima koji su hriscani i nacionalisti. I poprilichno sam siguran da nijedan drugi americki libelar ne bi to izjavio sto si ti sada izjavio. Poredjenje ti je ocajno jer u evropu ne dolazimo da zivimo ( mi smo vec u tom komsiluku ) samo je pitanje da li zivljenje u tom komsiluku izdrzvamo trafikom na periferiji ili trafikom tamo gde je kupovna moc veca te su nam i prihodi veci. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cena clanstva evropske unije ne postoji, (sem ako ne traze priznanje Kosova od strane Srbije) a profit ce sigurno biti vece za sve nase privrednike. To svako ko ima dve blage veze sa ekonomijom zna. Nisam sreo puno ekonomista da kazu, znate to clanstvu u EU nije za Srbiju nikako dobro. http://www.politika....troshka.lt.html http://besplatnisemi...e%20i%20eu-.htm http://www.politicki...&naredba=prikaz http://www.bastabalk...mske-cinjenice/ http://www.serbia-bu...es/euser100.pdf Ima gomilu novinskih clanaka na tu temu, a opet nisam sreo nijednog ekonoministu da kaze "koji ce nam moj eu mozemo mi da se razvijemo i bez nje! " Bar ne da se zalaze za slobodno trziste. Jedino bi marksisticki t.j socijalisticki ekonomista to rekao. http://www.oecd.org/...1_1_1_1,00.html Samo neko kome je stalo do Srbije a ignorantan je pa ne zeli da vidi benefite, ili pak mu uopste nije stalo do Srbije moze da kaze da "clanstvo srbije u EU ne valja nikako! " http://www.poslovnaz...pskoj-uniji.htm http://www.pressonli...pska+unija.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Ne mogu da editujem bedara. elem, zakljucio sam, top lista najvecih protivnika ulazka Srbije u EU. 1. Pseudo-Nacionalisticke organizacije: Obraz, dveri, nasi 2. Neonacisticke organizacije: nacionalni stroj 3. Radikali: Jer im je seselj u evropskom sudu, pa ne ide da su za evropu a ona im 'apsi svetinju. 4. Srpski gastabajteri koji su svoje porodice i sebe obezbedili u Evropi. lako ti je da si protiv EU, kada zivis u EU sa evropskom platom, evropskim inflacijama, evropskim GDPom, Evropskim privrednim rastom, da pricas onom sto zivi u Srbiji sa srpskom platom, koju ditkraju Srpska inflacija i Srpski gdp i Srpski privredni rast kako evropa ne valja nista. Pozdrav za one koji su protiv evrope.Znaju oni na koje mislim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Zapravo nije tachno, poredjenje ti je bezveze i stvarno me iznenadjujes da si protiv clanstva Srbije u jednoj slobodnotrzisnoj organizaciji i da se zalazes bukvaln oza ZATVORENU PRIVREDU sto je u potpunosti sa svim vrednostim libelarnog trzista. Ниси ме разумео. Уопште нисам против чланства у ЕУ (коју додуше тешко могу да назовем "слободнотржишном") нити ми је на крај памети било каква "затворена привреда". Само кажем да ми имамо мноооого важног посла да завршимо у својој кући. Док не почистимо смеће из свог дворишта, бесмислено је да зовемо госте... Sve mislim da ti to pricas da bi isao uz "dlaku" tvojim drugarima koji su hriscani i nacionalisti. I poprilichno sam siguran da nijedan drugi americki libelar ne bi to izjavio sto si ti sada izjavio. Напротив. Моје идеје су веома стране мојим другарима хришћанима и националистима, можеш да видиш на већини тема. Амерички либертаријанци презиру ЕУ, као и многи европски конзервативци. Poredjenje ti je ocajno jer u evropu ne dolazimo da zivimo ( mi smo vec u tom komsiluku ) samo je pitanje da li zivljenje u tom komsiluku izdrzvamo trafikom na periferiji ili trafikom tamo gde je kupovna moc veca te su nam i prihodi veci. Има пуно трафика у том комшилуку. Да би имао веће приходе мораш да радиш веома добар посао, а ми за то тренутно нисмо способни. Ја кажем - хајде да се прво усавршимо и ојачамо. Као што спортиста мора да се физички спреми за такмичење. Не могу ја сада да одем на Вимблдон зато што тамо "играју добри играчи" па ћу и ја да "постанем добар" поред њих. Не, него ћу да поломим ногу. Cena clanstva evropske unije ne postoji, (sem ako ne traze priznanje Kosova od strane Srbije) a profit ce sigurno biti vece za sve nase privrednike. To svako ko ima dve blage veze sa ekonomijom zna. Nisam sreo puno ekonomista da kazu, znate to clanstvu u EU nije za Srbiju nikako dobro. Нико овде није рекао да "чланство у ЕУ није добро". Кажем да ми имамо много важнијег посла. Ima gomilu novinskih clanaka na tu temu, a opet nisam sreo nijednog ekonoministu da kaze "koji ce nam moj eu mozemo mi da se razvijemo i bez nje!" То су ови економисти који су нас довели овде где смо сада? Њих треба да слушамо? Bar ne da se zalaze za slobodno trziste. Jedino bi marksisticki t.j socijalisticki ekonomista to rekao. ЕУ је прилично социјалистички/марксистички организована. Samo neko kome je stalo do Srbije a ignorantan je pa ne zeli da vidi benefite, ili pak mu uopste nije stalo do Srbije moze da kaze da "clanstvo srbije u EU ne valja nikako!" Чланство Србије у ЕУ ти је као девојка која има сифилис, а не иде код доктора него `оће да се удаје. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Nije istina. Niko nije rekao da cemo jesti zlatnim viljuskama i kasikama vec da ce privreda brze i bolje da nam se razvija nego bez eu. I stvar je jako prosta - povecacemo izvoz i investicije. A inace josh jedan gastabajter patriota koji je protiv Eu i zivi u njoj. Ako vise prodajes vise ti se razvija privreda. Stvar je sustinski prosta kao pasulj. A zasto onda grci ne prodaju vise i vise se razviujaju i bogate vec su bankrotirali? Da nisu oni izasli iz EU? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука