Ненад Р. Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11390368_394128630779632_6492258654344499118_n.jpg?oh=7a8074772b3ead92eaca6da3acb41b67&oe=55FD29AE И ја сам се радовао победи црвене звезде , али би ипак прокометарисао ову карикатуру и постави једно питање , а то је : Да ли треба људи да се ките туђим перијем? То је понос те генерације , а други треба да направе успех па са тиме да се поносе што су урадили , а не да се поносе због онога што је неко други пре њих урадио. Направи успех брале па се дичи са тим . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 И ја сам се радовао победи црвене звезде , али би ипак прокометарисао ову карикатуру и постави једно питање , а то је : Да ли треба људи да се ките туђим перијем? То је понос те генерације , а други треба да направе успех па са тиме да се поносе што су урадили , а не да се поносе због онога што је неко други пре њих урадио. Не знам на које туђе перје мислиш али мени је туђе перје црно бело. И није лепо што сви критикујете црвену звезду а нико да каже браво звезда... поручио Вучић. Данче*, Manolis, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Да ли треба људи да се ките туђим перијем? Не знам о чему причаш? :.mislise. Снежана, Volim_Sina_Bozjeg and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Па хајде да наведем хипотетички пример . Рецимо мој отац је играо у Црвеној Звезди и и постигао је неки велики успех са својим тимом . И ја касније почнем да играм за Црвену Звезду , па зар ја треба да се дичим успеху свог оца или треба да се потрудим да и ја са својим тимом направим успех ? Знам Мирославе , али сам ипак рекао своје мишљење , а узгред да кажем да навијам за Партизан . Стварно је то био велики успех , али и садашње генерације фудбалера треба да се труде да такав успех постигну . То је цела поента мог писања. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 па зар ја треба да се дичим успеху свог оца или треба да се потрудим да и ја са својим тимом направим успех ? Немој никад да престанеш, да се дичиш успехом свог оца. И нек нам остане термин Дичити. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Икар Губелкијан, Данче* and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Мирославе ,наравно ми сви треба да се трудимо да будемо што бољи . То важи и за фудбалере . Сваки фудбалер треба да таслужи да буде Звезда . Хајде опет да се мало нашалим једним хипотетичким примером. Рецимо мој деда је добио орден у рату , па сада ја да узнем тај орден да га окачим на сако и да са тим орденом изађем међу народ и да се хвалим . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 9, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2018 Пг је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 9, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2018 Odigrali košarkaši odlično protiv Zalgirisa, čestitke i navijačima još jednom su proslavili svoj tim i svoj grad. Пг је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Pre par dana Sinisa Mihajlovic je bio "zrtva" skrivene kamere jedne popularne italijanske emisije Le iene . Tema je bila "upoznavanje sa deckom svoje cerke" i nije mu bilo lako U linku dole mozete pogledati video. https://www.iene.mediaset.it/video/un-pessimo-genero-per-mihajlovic_13250.shtml Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука