Jump to content

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Па гледај, слажем се са тобом у принципу. Међутим, овде се ради о једној потпуно ненормалној и изврнутој ситуацији. Да људи у Србији живе нормално од свог рада и да се не пропада сваког дана све дубље у г**** веровано да нико не би ни обраћао пажњу на шачицу ексцентрика који праве "параде"... Хомосексуалце само неко користи за своје циљеве, као и све остале.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Међутим, мораш да признаш да је то помало политички обојена дефиниција.

Ево рецимо, просто питање - како назвати исправно употребљену силу?

...

Или, како бих ја то једноставно описао:

Насиље је употреба силе; радити нешто на силу.

Када се каже "насиље" већина људи под тим подразумева злоупотребу силе, коју нико нормалан не подржава.

Подели на овим сајтовима

Када се каже "насиље" већина људи под тим подразумева злоупотребу силе, коју нико нормалан не подржава.

Већина људи нема појма о појму, не бих се ја на већину вадио кад је реч о дефиницијама.

Питање за тебе остаје - како се назива употреба силе а да није само злоупотреба (мада, може и то)?

Не пристајем да је насиље САМО злоупотреба силе. Ко има право да баш ТАКО дефинише овај појам? Делује ми као да неко жели да протера силу из живота људи.

А мени се то нимало не допада...

Подели на овим сајтовима

@'Ивица'

Не, не бих био љубазан.

Очекујуће.

Ако не можеш сам да схватиш у чему је проблем, неће помоћи објашњавање (мала помоћ: ради се о жестокој самообмани).

Када би којим случајем бар на тренутак искључили сопственост и пажљиво прочитали цитат-део мог одговора који сте поставили, као и моје питање Вама после смајлова неприличних Вашем образовању, сигуран сам да би препознали да проблем није у мојој немогућности схватања проблема, већ жестока самообмана, али искључиво Ваша.

Узгред, нема потребе за тим персирањима и пренемагањима, код мене бар не пали, па да ти уштедим труд.

"Пренемагања" заиста нисам препознао у свом писању, а ако сте Ви којим случајем тако нешто препознали, можда је то још један показатељ Ваше сопствене "жестоке самообмане", а што потврђује и наставак Ваше реченице.

Хришћански је трудити се око сваког човека, а персирање (и поред сазнања да се не користи у интернет комуникацијама), посебно као наставак комуникације у којој га није било, може бити позив на самоотрежњење, на пример.

Да не би спамовали надаље тему, ако имате било шта још да ми лично саопштите, радо ћу Вам одговорити на ПП.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

ne slazem se sa ivicom i nisizavom(prethodna str.), ovo kako ivica opisuje "huligane" je kao da slusam b92, da li pratite odredjene medije, pa inspirisani njima tako govorite? ma nemojte, gejevi alibi, ne bi toga bilo da nije bilo pokusaja "parade", nemojte iritirati "ludake", inace moze da vam se pripise nerazumnost

Подели на овим сајтовима

Група гангстера, неонациста, милитантних навијача и остале најгоре багре одлучује ко сме, а ко не сме да се окупља у једној држави. Државни проблем број један. Сасвим случајно су сад хомосексуалци на листи за забрану. Али добро, живи били, па видели. Кренуће они мало отвореније (да мрзе, то већ знам, видео, осетио...) и на некога против кога Црква нема ништа, па ће се ваљда отрезнити нормални попут тебе, а истински лудаци коначно отворено наступити. Хомосексуалци свима дођу као одличан алиби.

Е да је ово истина што куцкаш..па ајде...

а ко да одлучује?

...црвени,жути и љубичасти гејеви и либерали..који би продали рођену мајку да би отишли у Беч,Брисел или США на каву и рахатлук?

Само да те напоменем да је то мањинска група...која по твојим демократским стандардима неби требала да се чује...

Већинска воља је да нема окупљања... то што Дачић,БоТа и ти правите те људе гангстерима и хулиганима...то вама на душу...и за то ће те пред Богом одговарати!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ne slazem se sa ivicom i nisizavom(prethodna str.), ovo kako ivica opisuje "huligane" je kao da slusam b92, da li pratite odredjene medije, pa inspirisani njima tako govorite? ma nemojte, gejevi alibi, ne bi toga bilo da nije bilo pokusaja "parade", nemojte iritirati "ludake", inace moze da vam se pripise nerazumnost

Какав бре Б92? Видео сам их својим очима и чуо својим ушима. Уствари, ти наказни ентитети су почаствовани начином на које сам их описао. У реалности би вероватно требало избегавати сврставати их у људску врсту.

Гејеви имају право на параду. Разумно или неразумно, болесно или неболесно - то је њихов проблем. Правдати насиље тиме да су звери изазване је врхунски неморал.

Подели на овим сајтовима

Само да те напоменем да је то мањинска група...која по твојим демократским стандардима неби требала да се чује...

Човече, невиђена штета су силни електрони узалудно потрошени на све што ти напишеш. fmqmtx

Подели на овим сајтовима

Какав бре Б92? Видео сам их својим очима и чуо својим ушима. Уствари, ти наказни ентитети су почаствовани начином на које сам их описао. У реалности би вероватно требало избегавати сврставати их у људску врсту.

Гејеви имају право на параду. Разумно или неразумно, болесно или неболесно - то је њихов проблем. Правдати насиље тиме да су звери изазване је врхунски неморал.

Ово ми звучи као увод у некакав расизам.

Један педер је на једној фејсбук групи предложи занимљиво решење.

Каже човек , пардон геј да би најбоље решење било да се похапсе сви хулигани и сви педери и ставе у исти затвор, он сматра да би на тај начин превазишли своје неспоразуме пошто је наиме позната ствар да се у затворима дешавају истополне блудне радње.

Не знам , можда звучи мало екстремно , али слажем се са њим - треба их све затворити на исто место, па ком опанци том и џери...

Подели на овим сајтовима

Ово ми звучи као увод у некакав расизам.

Ти си прошао неки профи курс демагогије или шта?

Један педер је на једној фејсбук групи предложи занимљиво решење. Каже човек , пардон геј да би најбоље решење било да се похапсе сви хулигани и сви педери и ставе у исти затвор, он сматра да би на тај начин превазишли своје неспоразуме пошто је наиме позната ствар да се у затворима дешавају истополне блудне радње.

Не знам , можда звучи мало екстремно , али слажем се са њим - треба их све затворити на исто место, па ком опанци том и џери...

А на основу чега да хапсиш педере и да их сврставаш у исти кош са хулиганима? Педере можеш да избациш из Цркве ако су већ ту, да им не дозволиш да се крсте, да им забраниш причешћивање и било шта слично томе. У затвор не могу ама баш ни по каквом основу, осим ако се не залажеш да Свето Писмо или било који други религијски спис постане државни закон. Али чак и да судиш по Светом Писму, заједно са педерима би у затвор морали прељубници, рукоблудници и остала екипа, те се питам да ли би ико у Србији остао ван.

Подели на овим сајтовима

Али чак и да судиш по Светом Писму, заједно са педерима би у затвор морали прељубници, рукоблудници и остала екипа, те се питам да ли би ико у Србији остао ван.

Управо тако. Оно што често заборављамо јесте да нам Свето Писмо служи да судимо себи, а не другима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ти си прошао неки профи курс демагогије или шта?

...................................................... Али чак и да судиш по Светом Писму, заједно са педерима би у затвор морали прељубници, рукоблудници и остала екипа, те се питам да ли би ико у Србији остао ван.

Eeee, to bi bila elita... odlican nacin da se izaberu ljudi koji ce da vode drzavu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

U čemu je razlika između tebe i nekog ko kaže: Da je Dušan Jovanović bio u romskom naselju a ne u centru Beograda, nikada ga skinhedi ne bi ubili?

Tvrdnje su vam podjednako tačne...

Motivi su slični... samo su neki motivi "opravdani"... i neki huligani su pod navodnicima... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Група гангстера, неонациста, милитантних навијача и остале најгоре багре одлучује ко сме, а ко не сме да се окупља у једној држави. Државни проблем број један. Сасвим случајно су сад хомосексуалци на листи за забрану. Али добро, живи били, па видели. Кренуће они мало отвореније (да мрзе, то већ знам, видео, осетио...) и на некога против кога Црква нема ништа, па ће се ваљда отрезнити нормални попут тебе, а истински лудаци коначно отворено наступити. Хомосексуалци свима дођу као одличан алиби.

Nevezano za ovo, želim da kažem da veoma cenim tvoje pisanje (u poslednje vreme naročito) i da odajem priznanje celokupnom aktivizmu na forumu. Way to go!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...