Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:17, Михајло рече Морам да те обавестим..Србија није само Крушевац.. Pa naravno da nije. Danasnja vasa Srbija je Mladen Obradovic, Dveri, Beogradjani. Zaboravljate na vecinu stvari sto si nabrojao: On 5. 10. 2011. at 16:17, Михајло рече већ се простире од: Далмације, Херцеговине, Црне Горе, КиМ-а, Маћедоније, Шумадије,Војводине и две љуте Крајине.. Moja Srbija i onaj deo Srbije do kog mi je stalo su Sumadija dakle Krusevac, Kraljevo, Kragujevac, Jagodina, Leskovac, Prokuplje, Nis, Pirot, Uzice. Unististe mi bre rodni kraj i njemu srodna mesta vasom "Srbijom" Ako treba da biram izmedju Danasnje Srbije i Sumadije, ja biram sumadiju. Nego: Цитат моји су из Пипера,Ибарског Колашина и Крајине...= СРБИЈЕ... Super, al ko si ti da meni pricas da li sam ja Srbin ili nisam? Meni koji sam iz kulturnog srca Srbije i koji sam tu ako vec ocemo po toj krvi vec vekovima. Tvoja taza krajna naspram mog Krusevca koji postoji josh dok ste bili "Kraljevina Bosna". Kad vec oces da se macujemo poreklom? Posto konstatno sudis ko jeste a ko nije Srbin. Ono sto ocu da ti kazem da ja i ti KRVNO veze nemamo. Niti verovatno imas sa svim tim krajevima koje si nabrojao nikakve veze sem kultuloroske. Ali opet svaki od tih krajeva ima svoj licni kultuloroski indentitet koji vi vasim modernim filozofijama sta je srbin ocete da unistite. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:16, Зосима рече Била је пре неколика година емисија на ХРТ-у ,где је гостовао дотични адвокат. После свега што је изрекао,водитељ га је на крају питао,дословце: "Па добро,имате ли ви ,било шта лепо и позитивно рећи о свом народу" Тај човек је ђубре неопевано! I ako je ,,ponavljam ,ako je to bilo pitanje koje si zapamtio verovatno si zapamtio i odgovor.S.Popovic nikada i nikada nije govorio o narodu vec je optuzivao rezim. Na moj post samo si konstatovao da je on djubre i to ti je sva argumentacija protiv doticnog.Bas se lepo ispricasmo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Цитат oja Srbija i onaj deo Srbije do kog mi je stalo su Sumadija dakle Krusevac, Kraljevo, Kragujevac, Jagodina, Leskovac, Prokuplje, Nis, Pirot, Uzice.Unististe mi bre rodni kraj i njemu srodna mesta vasom "Srbijom" Значи они у остатку Србије и у дијаспори нису Срби. Мој деда није завршио ни основну школу и ,сем за време рата, никад није напуштао своје село, па је опет знао да његово село није цео свет, и онда су још верници затуцани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 @ Соломон Нисам коментарисао мотиве аутора текста, већ његову изјаву. Рећи да ти се српски народ гади је изјава која је, објективно, далеко тежа него рећи да те срамота што си Србин. Осим ако се то не рачуна ако тако нешто изјави неко од наших. @ Михајло О чему ти причаш, човече?! Хајде повежи се и сабери се мало. Ја се никада нисам бавио политиком, и не намеравам. По десници не пљујем, већ говорим о њеним потезима аргументовано и објективно колико је то у мојој моћи. Решења која ја нудим (мада мене нико ни за шта ни не пита, па о таквим стварима ретко и причам) су више него конкретна, једини је проблем што ти немаш уши ни за једно решење које у себи нема причу о трећем светском рату и руском православном цару који ће на белом коњу ујахати на Косово праћен Коштуницом, Караџићем и Младићем... Ти слободно и даље маштај и живи у порицању стварности која је око тебе, будући да си у томе шампион. Ја ипак више волим да сазидам две цигле, него да маштам о дворцима. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:41, -Владимир- рече Значи они у остатку Србије и у дијаспори нису Срби. Мој деда није завршио ни основну школу и ,сем за време рата, никад није напуштао своје село, па је опет знао да његово село није цео свет, и онда су још верници затуцани. Ne, nisam rekao da nisu Srbi nisi pazljivo citao. Niti to mislim, svako od njih je Srbin ukoliko se smatra Srbinom. Ono sto pokushavam da argumentujem jeste danasnji moderni stav o tome ko je Srbin, koji predstavlja Mihajlo. A to je da srbina cini da je: - pravoslavac (nije istina ) - Filozofija svetosavlja (nije istina ) I josh neke stvari. Za mene Karadzic, Mladic, nisu heroji Srbije. Za mihajla jesu i za ove moderne "srbe" O tome se radi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:43, nishizawa рече @ Михајло О чему ти причаш, човече?! Хајде повежи се и сабери се мало. Ја се никада нисам бавио политиком, и не намеравам. По десници не пљујем, већ говорим о њеним потезима аргументовано и објективно колико је то у мојој моћи. Решења која ја нудим (мада мене нико ни за шта ни не пита, па о таквим стварима ретко и причам) су више него конкретна, једини је проблем што ти немаш уши ни за једно решење које у себи нема причу о трећем светском рату и руском православном цару који ће на белом коњу ујахати на Косово праћен Коштуницом, Караџићем и Младићем... Ти слободно и даље маштај и живи у порицању стварности која је око тебе, будући да си у томе шампион. Ја ипак више волим да сазидам две цигле, него да маштам о дворцима. Пријатељу,Брате.. Рат одавно траје....од убиства Обреновића...и није престао до ове секунде...када куцкам ову поруку... Пробел је што 90% вас не конта да смо у рату..и рат сматра само оружани сукоб.... а и оружани сукоб је данас...само вас није закачио... Убиства Срба по КиМ-у од турака до данас.....називаш миром? Прогон Срба по Крајини називаш миром? Прогон Срба по БиХ,ЦГ и Маћедонији називаш миром? Косово и Метохију једино ратом можемо вратити... То није моја жеља Брате...већ стварност о којој причаш... А маштања...би пре теби Брате могао приписати.... Нема дмократије..нема мира.... само сукоби....који трају и који тек следе... ако желиш набити главу у песак...слободно... Али немој мени качити епитете... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:17, iurisprudentia рече Iskreno sumnjam da su se srpski seljaci kroz vekove bavili filozofijom svetosavlja. Jok, zanimali su se sa filosofijom ateizma.. http://www.youtube.com/watch?v=M_JvV4TSAF8&feature=related Михајло је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:27, iurisprudentia рече Pa naravno da nije. Danasnja vasa Srbija je Mladen Obradovic, Dveri, Beogradjani. Zaboravljate na vecinu stvari sto si nabrojao: Moja Srbija i onaj deo Srbije do kog mi je stalo su Sumadija dakle Krusevac, Kraljevo, Kragujevac, Jagodina, Leskovac, Prokuplje, Nis, Pirot, Uzice. Unististe mi bre rodni kraj i njemu srodna mesta vasom "Srbijom" Ako treba da biram izmedju Danasnje Srbije i Sumadije, ja biram sumadiju. Nego: Super, al ko si ti da meni pricas da li sam ja Srbin ili nisam? Meni koji sam iz kulturnog srca Srbije i koji sam tu ako vec ocemo po toj krvi vec vekovima. Tvoja taza krajna naspram mog Krusevca koji postoji josh dok ste bili "Kraljevina Bosna". Kad vec oces da se macujemo poreklom? Posto konstatno sudis ko jeste a ko nije Srbin. Ono sto ocu da ti kazem da ja i ti KRVNO veze nemamo. Niti verovatno imas sa svim tim krajevima koje si nabrojao nikakve veze sem kultuloroske. Ali opet svaki od tih krajeva ima svoj licni kultuloroski indentitet koji vi vasim modernim filozofijama sta je srbin ocete da unistite. Е пријатељу...слава Богу..да вас има 2% у Србји... а ти мени наведи 9 кољена у назад да су из Крушевца....ја тебе частим пивом... Обично такви локал патриоте "шумадинци" су из Цетиња.... А историју и географију мало изучи дете...па после тога баљезгај своје небулозе... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:59, Михајло рече Е пријатељу...слава Богу..да вас има 2% у Србји... а ти мени наведи 9 кољена у назад да су из Крушевца....ја тебе частим пивом... Обично такви локал патриоте "шумадинци" су из Цетиња.... А историју и географију мало изучи дете...па после тога баљезгај своје небулозе... Ja ga castim ako mu je otac rodjen u Krusevcu sa letovanjem na moru, ... kakvih njegovih devet kolena.... Михајло је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 17:04, Жељко Билбија рече Ja ga castim ako mu je otac rodjen u Krusevcu sa letovanjem na moru, ... kakvih njegovih devet kolena.... gringrin gringrin gringrin Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Моја грешка али опет несвиђа ми се твој став.За мене је Србин свако ко воли Србију, своју земљу и српски народ ма одакле био. Србију су уништиле поделе, на Србе овакве и онакве, на Србе преко Дрине и преко Саве и с југа и севера. Уништили су је људи којима је новац једини род. Постао сам алергичан на те наше поделе, чак ни у основним питањима од животног значаја нисмо сложни, како онда очекујемо да нас било ко озбиљно схвати. Брзо заборављамо лекције историје, и како смо доспели под владавину Турака. Михајло and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:54, Михајло рече Пријатељу,Брате.. Рат одавно траје....од убиства Обреновића...и није престао до ове секунде...када куцкам ову поруку... Пробел је што 90% вас не конта да смо у рату..и рат сматра само оружани сукоб.... а и оружани сукоб је данас...само вас није закачио... Убиства Срба по КиМ-у од турака до данас.....називаш миром? Прогон Срба по Крајини називаш миром? Прогон Срба по БиХ,ЦГ и Маћедонији називаш миром? Косово и Метохију једино ратом можемо вратити... То није моја жеља Брате...већ стварност о којој причаш... А маштања...би пре теби Брате могао приписати.... Нема дмократије..нема мира.... само сукоби....који трају и који тек следе... ако желиш набити главу у песак...слободно... Али немој мени качити епитете... Covece , vrati se u stvarnost.Vas 10% /i to je preterano/ je u pravu ostali su budale.Takvima kao sto si ti, rat ,pokolj mnogo,mnogo krvi je opsesija koja prelazi u bolesno stanje duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 16:31, bora рече I ako je ,,ponavljam ,ako je to bilo pitanje koje si zapamtio verovatno si zapamtio i odgovor.S.Popovic nikada i nikada nije govorio o narodu vec je optuzivao rezim. Na moj post samo si konstatovao da je on djubre i to ti je sva argumentacija protiv doticnog.Bas se lepo ispricasmo. Ја сам констатацију да је он ђубре ,донео након гледања и праћења његових говора и размишљања,а не на основу твог поста,то прво! Као друго,није тачно да је (само) осуђивао режим,често је спомињао глупи и необразовани српски народ,који стално гласа противу демократских снага . И заборавих да се осврнем на твој комнтар,како се он није залагао за бомбардовање Србије,већ војних циљева у Србији. На жалост мала Милица је становала близу војног објекта... Него,хтедох да питам,да ли си ти онај Борислав што не воли "верујем" млати се код Машењке на форуму,иде или је ишао у Бежанијску цркву ? Ако јеси,овде је пола чланства са форума "Верујем",чисто информације ради... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 17:24, Зосима рече Ја сам констатацију да је он ђубре ,донео након гледања и праћења његових говора и размишљања,а не на основу твог поста,то прво! Као друго,није тачно да је (само) осуђивао режим,често је спомињао глупи и необразовани српски народ,који стално гласа противу демократских снага . И заборавих да се осврнем на твој комнтар,како се он није залагао за бомбардовање Србије,већ војних циљева у Србији. На жалост мала Милица је становала близу војног објекта... Него,хтедох да питам,да ли си ти онај Борислав што не воли "верујем" млати се код Машењке на форуму,иде или је ишао у Бежанијску цркву ? Ако јеси,овде је пола чланства са форума "Верујем",чисто информације ради... Ne nisam taj Boprislav.Ovo mi je jedini i prvi forum gde sam prijavljen. I prijatno mi je cakanje na ovom forumu i koji mi se i dopada.Malo je neukusno u ovom razgovoru pominjati Milicu, nevino dete.Nisam ni pomislio da si sud o nekome doneo na osnovu mog pisanja.Gde i kada je spominjao "glupi i neobrazovani srpski narod"?Da,vojnih objekata a,ne Beograda.Razlika je velika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 On 5. 10. 2011. at 17:44, bora рече Ne nisam taj Boprislav.Ovo mi je jedini i prvi forum gde sam prijavljen. I prijatno mi je cakanje na ovom forumu i koji mi se i dopada.Malo je neukusno u ovom razgovoru pominjati Milicu, nevino dete.Nisam ni pomislio da si sud o nekome doneo na osnovu mog pisanja.Gde i kada je spominjao "glupi i neobrazovani srpski narod"?Da,vojnih objekata a,ne Beograda.Razlika je velika. Ок бата Боро,ја сам стари дугогодишњи форумџија,и изгледа да постајем параноик 4chsmu1 Брате,војни објекти нису само на периферији,већ и у ценртима градова... Али није то суштина,ко нормалан може да предлаже било какво бомбардовање своје домовине,па били то и војни објекти ????!!!! И не капирам,што си навалио да га браниш,па није ти из ока испао... Ајд жив био "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука