Баба Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qfupV8x3C50 Bio je ovakav kao u demokratskoj Italiji? Slike su iz skole Diaz u Genovi iz 2001 godine (G8), tu su spavali demonstranti i policija je izvrsila upad u skolu tokom noci. Je li bilo ovako i u Srbiji? http://www.youtube.com/watch?v=qfupV8x3C50 Да , било је. Не знам за тебе али ја сам својим очима гледао сличне призоре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Да , било је. Не знам за тебе али ја сам својим очима гледао сличне призоре. OK, onda je Milosevic diktator koliko i Berluskoni. Pa bi bilo posteno da i mi o Berluskoniju govorimo kao o diktatoru. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Фанови Милошевића, имате памћење ко златне рибице...Због тога и нисте ништа научили деведесетих, а како ствари стоје - ни нећете... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 OK, onda je Milosevic diktator koliko i Berluskoni. Pa bi bilo posteno da i mi o Berluskoniju govorimo kao o diktatoru. Па није баш тако , Милошевић је био човек домаћин. А Берлускони је сексуални манијак и креће се у сумњивом друштву . Слоба се више не креће. И још нешто , убеђен сам да се Слоба спасио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Ја нешто и нисам, Негдје сам прочитала да нема спасења ван Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Фанови Милошевића, имате памћење ко златне рибице... Због тога и нисте ништа научили деведесетих, а како ствари стоје - ни нећете... Sto da se mucimo da pamtimo kada su nas 5000 policajaca prosle godine na paradi ponosa podsetili kako demokratija treba da funkcionise u slucaju nereda. Milosevic je bio neuk i nevican, ovi danas su profi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Фанови Милошевића, имате памћење ко златне рибице... Због тога и нисте ништа научили деведесетих, а како ствари стоје - ни нећете... Da ne bude zabune, onaj na zemlji je 20-to godisnji Guliani, zrtva srpske-pardon italijanske policije. Ali pazi kada Italija nema nikakve veze sa diktatorom Milosevicem? Da ne poveruje covek.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Ја нешто и нисам, Негдје сам прочитала да нема спасења ван Цркве. па и нема... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Није тема али ево линка https://www.pouke.org...&id=528&do=view хвала, био је линк па се нешто покварио... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 И још нешто , убеђен сам да се Слоба спасио. На основу чега? Па дај људи да ли стварно сви Срби имају памћење "ко златне рибице" што каже Ниши? Па да ли се ви сећате оног геја Томића што је био шеф Југопетрола? Или чувеног "доживотног" премијера Мирка Марјановића? Или партизанке Борке Вучић "Слобине банкарке" која је била "мастермајнд" иза "комплексне" схеме пљачкања народа преко пирамидално-устројених банака (а уствари зилион пута употребљеног ретардираног пирамидалног система "банкарства" на које је могао само српски (и албански - ето нам другара) народ да наседне)? Да ли сте свесни да су _____СВИ_____ дљанашњи тајкуни који подмићују не једну или две него ___све___ странке у србији да им доносе законе на њихову корист а на штету васколиког народа кумови и побратими истог тог покојног Марјановића и да су само захваљујући његовој протекцији и подршци успели да се намонтирају (не узимавши у обзир њихову "способност" да те стотине милиона евра касније уз помоћ истих монополских мафијашких веза задрже и умноже)? Данашња власт није ништа друго него најконзистентнији мигоћи наставак Милошевићевог режима. Ни мање ни више. Илузија 5. Октобра да је нека друга "власт" почела да влада пада у воду у потпуности ако се сви сложимо око чињенице да је на челу (илити челним позицијама) тајне полиције у србији идентична екипа. Да на дедињу у у крви отетим кућама предратних власника (махом побијених али кога брига, јел) седи идентична екипа. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Данашња власт није ништа друго него најконзистентнији мигоћи наставак Милошевићевог режима. Управо тако. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Управо тако. Па да. Зато је стварање тог вештачког "дуализма" "Милошевић-"Дос"(данашња власт)" најблаже речено невероватно. Сад ћемо ми овде да се као свађамо ко је у праву итд. а на Дедињу ено исте екипе која седи у покраденим мулти-милионским вилама и, уз кавицу, нам се свима смеје у брк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 А да иронија буде већа, ствари за које Срби највише криве актуелну власт када кукумавче како је Милошевић био бољи од њих, су управо оне ствари које не само да је Милошевић својом катастрофалном политиком скривио, него их је и потписао, као што су сарадња са Хагом, предаја Косова, итд... Међутим, врхунац ироније је дефинитиво чињеница да се, када се крене са таквим кукумавчењем, као главни кривац у 99% случајева истиче актуелни председник Србије - Борис Тадић, чија су законска овлашћења која му по уставу припадају скоро никаква, што је наследство управо из оног времена када је Милошевић прелазио са места председника Србије на место председника СРЈ, па је овлашћења председника Србије скресао до те мере да је функцију председника свео на фигуру која постоји само форме ради... Али шта да се ради, много је лепо умео да лаже... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Де бре Нишизава... Србија нема на 15% територије контролу (преседник крши устав) 2% геј популације месец дана држи Србију као таоце лоповлук и крађа на сваком кораку... војска уништена до те мере...да албанија прети... абортуса све више посла све мање немци покуповаше војводину хрвати пола индустрије тајкуни који подржавају ДС остатак полиција више бије народ него за Милошевића А да сам знао за Вука и остале шта знам данас...и ја би са Милошевићевом полицијом... био сам себе на протестима... О чему ми причамо.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Фанови Милошевића, имате памћење ко златне рибице... Због тога и нисте ништа научили деведесетих, а како ствари стоје - ни нећете... Ти Брате ниси у стању да сконташ шта се пре 3 дана десило и причаш о миру... Зато о златним рибицама и памећењу на твом месту...боље тишу мишу! http://www.youtube.com/watch?v=YlznB3JUSjI&feature=player_detailpage има још Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука