Jump to content

CERN: Poljuljani osnovni zakoni fizike?

Оцени ову тему

Juan Valdez

Препоручена порука

"We are the Christian Serbs. Existence, as you know it, is over. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

Sta mi ateisti ne moze da budemo Srbi?:)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sta mi ateisti ne moze da budemo Srbi? :)

Нисам то рекао...

него ми занмиљив начин..како посматрате национализам...и како га уводите у сваку расправу!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Problem je sto mnogi domaci kvazi nacionalisti nisu ukapirali da nisi patriota kad nerealno uzdizes svoju zemlju i pripisujes joj na silu kvalitete koji ne postoje nego kad si svestan svih njenih mana i volis je i pored toga...

Samo razmisli ko vise voli svoju zemlju: neko ko se dere da su srbi najpametniji narod, naplemenitiji najpametniji najhrabriji i najsve... ili onaj koji kaze moja zemlja i moj narod nisu savrseni niti su to ikada bili ali ja svejedno svoju zemlju volim...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Нисам то рекао...

него ми занмиљив начин..како посматрате национализам...и како га уводите у сваку расправу!

Ne uvodimo ga mi u svaku raspravu, nego ga u svakoj raspravi prepoznajemo ;)

Подели на овим сајтовима

Пријатељу...

наш народ за разлику од осталих....и јесте паметан..када узмеш у обзир под којим условима ферцерамо...

и да нема Божије помоћи..давно би нестали...

волео би да видим било који други народ...да преживи ЧЕТРИ ГЕНОЦИДА....ЧЕТРИ ОКУПАЦИЈЕ....

и опет преживи!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Пријатељу...

наш народ за разлику од осталих....и јесте паметан..када узмеш у обзир под којим условима ферцерамо...

волео би да видим било који други народ...да преживи ЧЕТРИ ГЕНОЦИДА....ЧЕТРИ ОКУПАЦИЈЕ....

и опет преживи!

A da... zaboravio sa i velicanje patnje... malopre sam pominjao samo velicanje kvaliteta a zaboravi osam na vaj neizostavni deo srpskog neonacionalizma...

Priiajtelju, nemas pojma kako zive narodi u nekim zemljama... da znas, Srbija bi ti se cinila kao Svajcarska

Iskreno, globalno gledano, ova tvoja izjava je neverovatno bezobrazna...

Подели на овим сајтовима

kaku je carchina :)

Пријатељу...

и опет преживи!

Mihajlo, da ne bio pravio ofotpik samo cu da ti preporucum da pogledas istorije i razvoje nekih drugih naroda sta su sve oni preziveli.

Koliko kupacija, kliko genocida, prociscavanja, proteraivanja.

Ako mislis da smo nesto posebno, gadno se varas. T.j Jesmo posebni ali ne po tim stvarima o kojima ti pricas. To je moj end na ovu nasu temu ovde.

Tvoja naivnost a moguce i nepoznavanje hriscanstva se ogleda u ovoj recenici

Stvarno ne vidim zasto bi bozja pomoc dosla za nas narod a ne za neki drugi i zasto bi nas bog favorizovao. Nit to biblija uci da bog favorizuje ijedan narod nit uci nacionalizmu.

Eto ovim zavrshvam ovu "raspravu" sa tobom. :) Sory forume za offtopik.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

U mozili imas u produzetku same adrese, sa krajnje desne strane tog polja, zvezdicu... dodjes na nju, klik i to je to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

jesu ono tamo zvucnicke korpe sa AlNiCo magnetima?! :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Kako postoje ljudi koji svoj narod smatraju superiornim u odnosu na druge, tako postoje i oni (čini mi se naročito u srpskom narodu ili grešim) koji smatraju da neko našeg roda nikako ne može biti u nečemu najbolji na svetu jer prosto tu su svi ti amerikanci, nemci... Nikada im nećeš dokazati da je Tesla iznad svih.

Подели на овим сајтовима

ja sam odustao od objasnjavanja, mlatjenje prazne slame...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...