Jump to content

Препоручена порука

Имам доброг пријатеља који живи у Србији и човек не може да се спаси од коцке,био је прошлог лета на лечењу,али ништа не вреди.Раније је био и верник,читао Свето Писмо,чак је пре 20 година хтео и да се замонаши,а сад га само занимају проклети аутомати,а о Богу све најгоре прича.Јако ми је драг тај човек и жао ми је да пропада,па вас питам да ли неко од вас има неко искуство или неки добар "рецепт" како да се спаси од тог зла?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

nek predje na Hi-Fi 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Готових "рецепата" нема ни за шта у животу (осим за спремање хране, и лекова).

Коцкање је болест зависности која се најтеже лечи.

Подели на овим сајтовима

Ја сам чуо за један рецепт који можда може да помогне том бившем вернику: у празну шољицу кафе стави се лево крило од слепог миша и на санскриту се 19 пута каже ''круг'', после тога се извади крило а сипа се кафа коју он мора да попије. Можда ће то победити коцку у њему.

Подели на овим сајтовима

За болести зависности осим батина мало шта помаже...

Iskren da budem i ja se slazem sa ovim

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Сва срећа па ти јеси... ;)

замисли, али стицајем животних околности, и захваљујући мом образовању, ја сам едукована да водим терапију болести зависности, тј. у опису посла ми је и то, јер сам довољно квалификована.

Подели на овим сајтовима

Ма ок, нека мисли ко шта хоће. Сувише су то страшне ствари да би се надмудривали. Болести зависности убијају вољу у човеку и мора нешто веееелико да се деси да би се то променило. Један мој другар који је имао проблема са дрогом извукао се захваљујући љубави једне изузенте девојке, други се излечио у једном центру који је био познат по "неконвенционалним" методама итд. Мора нека јака сила да се супротстави том злу иначе је веома тешко да се такав извуче.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Коме је до коцкања,

није му до боцкања.

e2aea1cd0f8282004e4e7ebfabc57239_w240_h240_sc.jpg

Кад смо већ код узречица, поскочица, доскочица и заскочица сетих се неке која би, донекле, могла и да има везе с насловом. Alea iacta est*, коцка је бачена.

jumpgreentooth350x98.gif

________

*Је латинска изрека коју је Светоније приписао Цезару, када је он 10. јануара 49. п. н. е. са својом војском прешао реку Рубикон у северној Италији. Тим кораком Цезар је са својом малобројном војском започео грађански рат против Помпеја.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...