Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 za punu rezoluciju, kliknite na sliku naravno... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ратко :( and katja је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Суепр су слике Сићо.. Само што постоји још једна оваква тема: https://www.pouke.org/forum/topic/8768-orthodox-wallpapers-for-desktop/ "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 danas sacinjena katja је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ево једна и од мене: "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 ova je prelepa da li je iz manastira Kovilj? "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Ијао које фотке!!! Санторини, Света Гора.... какве фотографије! Сад не знам коју да ставим као позадину. Natso, браво! Виђи ову руску! http://oi54.tinypic.com/14tvuia.jpg Наца је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Олимп and Наца је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 evo malo i ruskih tema Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 danas sacinjena Gde je ovo slikano Tašo? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Ијао које фотке!!! Санторини, Света Гора.... какве фотографије! Сад не знам коју да ставим као позадину. Natso, браво! Виђи ову руску! http://oi54.tinypic.com/14tvuia.jpg Хехе, стави данас једну сутра другу Мораћу кад ми прође испитни рок да видим шта још ја све имам у рачунару па да поставим овде СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Олимп је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 neverovatno kako pokretna fotka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука