Jump to content

Wallpaper - pozadine za vas kompjuter - predlozi

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Суепр су слике Сићо.. :) Само што постоји још једна оваква тема: https://www.pouke.org/forum/topic/8768-orthodox-wallpapers-for-desktop/

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ево једна и од мене: cathedral-of-saint-sava-.jpg

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

orthodox028.jpg

ova je prelepa

da li je iz manastira Kovilj?

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Ијао које фотке!!!

Санторини, Света Гора.... какве фотографије!

Сад не знам коју да ставим као позадину. Natso, браво!

Виђи ову руску!

2vimra0.jpg

http://oi54.tinypic.com/14tvuia.jpg

Подели на овим сајтовима

327188.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ијао које фотке!!!

Санторини, Света Гора.... какве фотографије!

Сад не знам коју да ставим као позадину. Natso, браво!

Виђи ову руску!

2vimra0.jpg

http://oi54.tinypic.com/14tvuia.jpg

Хехе, стави данас једну сутра другу :D Мораћу кад ми прође испитни рок да видим шта још ја све имам у рачунару па да поставим овде :)

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...