Jump to content

Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Оцени ову тему

Зоран

Ваше мишљење о говори амбасадора Конузина  

60 члановâ је гласало

1. 1. Како оцењујете говор амбасадора Конузина

• Потпуно је у праву
    • Делимично је у праву
    • Уопште није у праву
    • Не знам
    • Не интересује ме

Препоручена порука

Ма да, а ови на безбедносном форуму што разглабају глупости и флоскуле, нас јако поштују и воле. Смешно и наивно са наше стране. То је одлика неозбиљних држава.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 179
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 18. 9. 2011. at 6:51, Александар рече

Ма да, а ови на безбедносном форуму што разглабају глупости и флоскуле, нас јако поштују и воле. Смешно и наивно са наше стране. То је одлика неозбиљних држава.

То друштванце на "безбедносном форуму" заслужује затвор.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Оно што представља реалан ПРОБЛЕМ Србије јесте што су геополитички токови и будућа дешавања јасни и малој деци,

односно СВИМА осим српском политичком руководству, и то јесте страшан проблем. Једноставно тешко је наћи кратковиднију власт од њих,

и оно што је циркус јесте да њих непрестано нешто "шокира" иако им је посао да знају шта ће да буде и какви су међународни токови.

Поставља се питање "за шта нам уопште служи држава и државни апарат"?

Шта ће нам војска чији главнокомандујући пеца док Косовски терористи проглашавају независност, и још се куне да он нема ништа с тим?

Шта ће нам дипломатија кад осим пар појединаца нико не прави никакве резултате?

Шта ће нам обавјештајна служба која нема појма шта планирају Американци.

Тачније, све ове службе некад недвосмислено раде за наше непријатеље

(реално неко ко те бомбардује и распарчава ти државу не мош ти бити "пријатељ" ни под жешћом темепратуром)

и боље је ту бруку пара која се буба у плате администрације која не посиже никакве резултате дати фино за плате и пензије радничкој сиротињи.

Ова земља је зрела за једну револуцију, и војну и првенствено духовну, или ће је потпуно нестати.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2011. at 6:51, Александар рече

Не знам само како си дошао до закључка да ја мислим или тврдим тако нешто...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2011. at 8:34, Evgenik рече

Оно што представља реалан ПРОБЛЕМ Србије јесте што су геополитички токови и будућа дешавања јасни и малој деци,

односно СВИМА осим српском политичком руководству, и то јесте страшан проблем. Једноставно тешко је наћи кратковиднију власт од њих,

и оно што је циркус јесте да њих непрестано нешто "шокира" иако им је посао да знају шта ће да буде и какви су међународни токови.

Поставља се питање "за шта нам уопште служи држава и државни апарат"?

Шта ће нам војска чији главнокомандујући пеца док Косовски терористи проглашавају независност, и још се куне да он нема ништа с тим?

Шта ће нам дипломатија кад осим пар појединаца нико не прави никакве резултате?

Шта ће нам обавјештајна служба која нема појма шта планирају Американци.

Тачније, све ове службе некад недвосмислено раде за наше непријатеље

(реално неко ко те бомбардује и распарчава ти државу не мош ти бити "пријатељ" ни под жешћом темепратуром)

и боље је ту бруку пара која се буба у плате администрације која не посиже никакве резултате дати фино за плате и пензије радничкој сиротињи.

Ова земља је зрела за једну револуцију, и војну и првенствено духовну, или ће је потпуно нестати.

Наравно да су геополитички токови јасни српском политичком руководству, и ти јасни ко дан. Кратковиди нису они, већ свако ко мисли да наше политичко руководство уопште може нешто да уради за добробит Србије, и да се оно ишта пита око тога какву ће политику да води...

Државни апарат, код нас конкретно, служи спровођењу политичких интереса оних који су исти и поставили на власт. Војску фактички немамо, осим пар парадних водова који служе да у свечаној формацији дочекују стране делегације на аеродрому...

Ова земља није самостална и суверена држава. И нестала је одавно, само што нама то изгледа још није јасно.

Подели на овим сајтовима

Зато би овај народ требао да организује колективну и тоталну грађанску непослушност по сваку цену и да све у држави стане докле год ови не сиђу са власти и не одговарају за уништење државе...по сваку цену! То се, наравно, никада неће десити из простог разлога што смо страшљиве и себичне вунице које гледају само своје дуп* а дугорочна добробит нам је тотално небитна...шта год причали, ово је једина истина о нама...страх...страх и себичност владају душама оних који су само по имену Срби.

Подели на овим сајтовима

I šta je mislio da će proizvesti ovim "nastupom"? Znao je gde dolazi (Sonja LIht i društvance), pa je znao i kojim će jezikom da se govori. Ali ono što je još neverovatnije je to da ima još Srba koji misle da su nam Rusi neki vajni prijatelji. Ok, simpatišu nas, ali kao što su pokazali bezbroj puta, uvek smo im služili kao sitniš za raskusurivanje sa nekim drugim silama. Zdimili su sa Kosova čim ih je nato malo popreko pogledao, a sad nam pričaju o velikom prijateljstvu. Dozvolili su da nas NATO na pravdi Boga bombarduje, da nam otmu teritoriju, da proglase nezavisnost - a sad, kao, nema Srba u Srbiji. Pa naravno da nam neće Rusi rešavati situaciju, ali je još jasnije da su se Rusi kasno dosetili da im je Srbija važna tačka, jer su se, opet, kasno dosetili da ako hoćeš u ovom svetu da budeš sila, moraš da imaš uporišta na važnim mestima. Malo im je prošao voz. Sa druge strane, ne laje kera sela radi... naprimer - kad su kupili NIS prvo je što su uradili, zatražili su monopol - i dobili. Neće se baš nešto ovajditi od našeg tržišta (iako nas deru najstrašnije - najkuplje gorivo u evropi), ali ipak, svaka parica je važna - pa da, najbolje bi bilo da smo im sve prodali, a oni genijalci kakvi jesu, bi to održavali na vrhunskom nivou i nama, svojoj kolonijici, udelili posle koju paricu, Nisu nas Rusi jednom preveslali.

Kosovo u stvari i nije njihov problem, nego se i tu merkaju sa Amerima, kojima od perestrojke ide bolje posao. Naš je problem kosovo, ali kao što neko reče, da bi rešio problem, moraš da imaš plan i opštu saglasnost oko tog plana. Mi nemamo ni prvo ni drugo. Najgluplja moguća opcija je ratovanje, i ona bi sada bila ravna samoubistvu. Nažalost, suviše smo mali, suviše glupi izgleda da na našu stranu navučemo interese velikih - jednostavno, igraju se sa nama, a pri tom mi mislimo da smo im važni. Tužno.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Искрено - није ми баш најјасније како то народ може да се сам од себе организује. А ко год да дође на власт, имаће исто онолико моћи на располагању да нешто промени колико је има и екипа која је сада на власти...

Не може се против тенка тротинетом - па све да га вози и Тони Хоук...

Подели на овим сајтовима

Знаш ли уопште о чему се примарно говорило, наравно у пежоративном контексту, на тој смејурији од "форума" на коју је иначе био позван г. Конузин?

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2011. at 9:19, nishizawa рече

Искрено - није ми баш најјасније како то народ може да се сам од себе организује. А ко год да дође на власт, имаће исто онолико моћи на располагању да нешто промени колико је има и екипа која је сада на власти...

Не може се против тенка тротинетом - па све да га вози и Тони Хоук...

То је и поента моје приче...одсуство снаге која би могла да покрене и организује народ само сведочи о ономе што сам до сада безброј пута писао.

Код највећег броја "Срба" не би се, очигледно, могло да ни тенком на тротинет.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...