milankovilj Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 i majka Didijea Drogbe je sanjala Tita!!!!!!!!!!!!!!!!! dada klapklap 0110_hahaha amen klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ne... ali imam osecaj da on :cheesy2: sanja mene i sve nas blessyou Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Свети Оци су одувек имали резервисан став према сновима, не јер су снови били препрека ка заједници са Богом (види Стари Завет) него да човек не би застранио у њима проглашавајући их магијски за једино мерило истине, тиме и духовног посрнућа. Владета Јеротић је често спомињао ауторитет владике Николаја као једног од ретких светитеља који је имао позитиван став према сновима у самокорективном смислу. Моје искуство? Да, јесам али Му никада нисам видео Лице, и као што неко рече овде, чуо сам Га како говори, и то искуство нисам држао за антропоморфизам или прелест јер како каже старац Силуан, када срце види Христа оно Га препознаје као свог Творца и радује Му се. Свечовек је лепо написао, Бог сања нас... :cheesy2: http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Мој сан је био некако веома чудан.Дакле,сећам се да сам био у мом дворишту и притом нисам ништа видео,већ сам чуо глас(који је да је долазио из једне јеле),али сам ипак некако знао да је то Бог...мада речи које је изговорио сигурно нису биле од Бога... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Мој сан је био некако веома чудан.Дакле,сећам се да сам био у мом дворишту и притом нисам ништа видео,већ сам чуо глас(који је да је долазио из једне јеле),али сам ипак некако знао да је то Бог...мада речи које је изговорио сигурно нису биле од Бога... Па како је онда био Бог када Његове речи нису биле од Њега ? :cheesy2: "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Мој сан је био некако веома чудан.Дакле,сећам се да сам био у мом дворишту и притом нисам ништа видео,већ сам чуо глас(који је да је долазио из једне јеле),али сам ипак некако знао да је то Бог...мада речи које је изговорио сигурно нису биле од Бога... Па како је онда био Бог када Његове речи нису биле од Њега ? blessyou Па добро,у сну може свашта да се деси. :cheesy2:Чудо ниси питао које су то речи. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Мој сан је био некако веома чудан.Дакле,сећам се да сам био у мом дворишту и притом нисам ништа видео,већ сам чуо глас(који је да је долазио из једне јеле),али сам ипак некако знао да је то Бог...мада речи које је изговорио сигурно нису биле од Бога... Па како је онда био Бог када Његове речи нису биле од Њега ? blessyou Па добро,у сну може свашта да се деси. :cheesy2:Чудо ниси питао које су то речи. Нека, па не морам баш све да знам :wink: "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Мој сан је био некако веома чудан.Дакле,сећам се да сам био у мом дворишту и притом нисам ништа видео,већ сам чуо глас(који је да је долазио из једне јеле),али сам ипак некако знао да је то Бог...мада речи које је изговорио сигурно нису биле од Бога... Па како је онда био Бог када Његове речи нису биле од Њега ? blessyou Па добро,у сну може свашта да се деси. :cheesy2:Чудо ниси питао које су то речи. Нека, па не морам баш све да знам :wink: А као да бих ти рекао. 0110_hahaha Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjao Tita 319.gif joooj Pa , dobro ... i Tića je bio nekakav bog , jel' tako ? i batina ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Батина можда и јесте 319.gif Е сада што некима треба такав Бог то је већ друга ствар slavabogu-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='stadaradim' /> У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Када човек погреши његова природа се не мења, нити му се личност поништава. То показује да је Бог човека по природи створио добрим и обдарио га силама врлине. Међутим, ако се човек усавршава у греху неће се његова природа ни личност изменити али ће изгубити све оне дарове врлине које га човеком чине, а постепено и видљива природа са све личношћу пројавиће страшне клице самоотпадништва. Баш као што причасник Богом исијава тихом светлошћу и немом радошћу тако и непричасник исијава тамом и прецизном грубошћу. Па опет, ко зна, не може неко ни да покаже знаке менталног здравља ако заглиби дубоко у своје фантазмагоричне злофантазије. Није лако рећи прелест, има и психолошког прекида када нико више ништа не разуме и не уме да управља својим битисањем. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Али пази кад сам знао. Само је било питање тренутка: Данас на дан Св. Богојављенија, господин Милан Милићевић из Цветојевца, иначе члан црквеног одбора, не постојеће Црквене Општине цветојеваћко јовановачке, дугогодишњи одборник угашене Црквене Општине корманске, је при уласку Владике Артемија у храм Зачећа Св. Јована Крститеља у Љуљцима, у храму, из централне куполе, видео три огњена стуба која су се у виду спирала спустила на народ. Исто тако је, по причи господина Милана Милићевића, за време Св. Архијерејске Литургије, певала икона Св. Тројице, која је њему, на зиду храма била са десне стране. По причи господина Милана Милићевића, тај пој је био чудан, као да је долазио са небеса, и мешао се са појањем појаца и народа у храму. Ово што вама обзнањујем, господин Милан Милићевић ми је причао са усхићењем и сузама мушкарца које није могао да прикрије у очима. Пошто нисам тај који тек тако прима приче људске, нисам објавио чудесно виђење овог господина, на дан објаве смрти Патријарха Павла. На дан када су звона са храма Св. Пророка Илије у Цветојевцу огласила упокојење Патријарха Павла, господин Милан Милићевић, је недалеко од храма радио на њиви и у том тренутку, у сред белога дана, видео око 200 људи који су у једној руци носили мртвачке кости. Господин Милан Милићевић је син Милуна Милићевића из Цветојевца, који је такође био дугогодишњи одборник и црквен човек, а његов деда је један од учесника у изградњи храма Св. Пророка Илије у Цветојевцу. Иначе је миран и правдољубив човек. Сведок је свих лажи и измишљотина на основу који сам оптужен од стране Владике шумадијског Јована, на основу чега је подигнута оптужница против мене а након тога пресуда ЦС Епархије шумадијске и фалсификована пресуда Великог црквеног суда СПЦ, због чега сам пд забраном свештенослужења, ево већ годину дана. Ко има уши да чује, нека чује! Свештеник Илија Јокић. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 нема шта Артмију и Анђели саслужују а Свети Дух показује своје присуство :group111: :bla: 0102_laugh :229229229: algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Kad se pop ivan uloguje na forum meni počne Božanska svetlost da isijava iz monitora a pojanje anđela se čuje iz kućišta eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 eheeeej по мени ово постаје све горе и горе више није у питању само расколништво ово оде даље, можда је он стварно нешто видио али уз предходну конзумацију апаурина или бенсе leteti који ће им очигледно бити све потребнији у наредним временима!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука