Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Па био је Бања Луци, па се не нађе срБских јунака да га кокну. Ма сви воле папу, само се фолирају. dada Oglo and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а блиндирани папамобил dada Dzaba je blindirano staklo cuvalo vredni dijamant kada su ga nasi pink panteri na brzinu sredili. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ето видиш како подсвесно упоређујеш папу са дијамантом gringrin Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Чиста пакост. Надам се да ће да дође са огромном свитом. dada надам се да неће... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Па био је Бања Луци, па се не нађе срБских јунака да га кокну. ти као стари ихтусовац ...требао си да делујеш..онако сте причал да ће легнте на транзит... и што би ко кокнуо папу? јеретик ко јеретик..нити први..нити последњи... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а што да не. због ових што пре подне мрзе сами сами себе а поподне цео свет, или згоб могућности да нас покатоличи једним урокљивим погледом? чиста злоба..ја сам згрожен ко је све себе ове хришћанином... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 и још нешта.... Патријарх Иринеј тешко да ће зовне папау... тако да је причана ту тему бесмислна... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ти као стари ихтусовац ...требао си да делујеш..онако сте причал да ће легнте на транзит... и што би ко кокнуо папу? јеретик ко јеретик..нити први..нити последњи... Брале мој ја то ни као ихтусовац нисам причао, нити сам имао ноћне море од папе икад. Имам исто мишљење о папи како и сад тако и некад. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 и још нешта.... Патријарх Иринеј тешко да ће зовне папау... тако да је причана ту тему бесмислна... Па већ је рјешено за папу. Папа не долази не дају Руси, 'оће они први да уприличе дочек. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 па неће патријарх да избаци папу и мене ако дођемо непозвани. шалим се мало, не замерите Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ма сви воле папу, само се фолирају. dada Ma ti koji mrze papu su veci katolici od njega greengrin greengrin greengrin Sinergija and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Па већ је рјешено за папу. Папа не долази не дају Руси, 'оће они први да уприличе дочек. а шта ако нам ЕУ постави то као услов. има Тадић да се извини и замоли папу да дође Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ма ја...сада нико ништа....Јустин био екумениста... сви воиле папу.. ко га не готиви у ствари је заљубљен у њега.... све ЛДП и ДЕМОХРИШЋАНСКЕ форе..из школа демократије.. честитам..прошли сте чистом 5 цом... мислим да би германски били задовољни са вама... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Па био је Бања Луци, па се не нађе срБских јунака да га кокну. Ne samo bio,nego i na najvisem nivou R.S. docekan i ispracen.B. Paravec licno / srpski clan predsednistva/izjavio da je njegova poseta potvrda nase orijentacije ka evropskom putu. Atentatora nije bilo, kako neko prizeljkuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ма ја...сада нико ништа....Јустин био екумениста... сви воиле папу.. ко га не готиви у ствари је заљубљен у њега.... све ЛДП и ДЕМОХРИШЋАНСКЕ форе..из школа демократије.. честитам..прошли сте чистом 5 цом... мислим да би германски били задовољни са вама... Zalim,ali u Banja Luci je najsrdacnije docekan sa najvisim drzavnim pocastima. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука