Jump to content

Четири Ангела при реци Еуфрат

Оцени ову тему

Михајло

Препоручена порука

Људи овај "новинар" млати празну сламу. Текстови су пуни сензационалних чињеница које је успео само он (новинар) да сазна. А и подаци којима барата јесу покупљени са неких форумских дискусија. У овим текстовима нема ни трунке истраживачког новинарства. Текстови су писани само да би се попунили новински ступци.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 507
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Печат је уз Геополитику једна од ретких новина који причају..оно шта новине треба да причају..

а не да праве хвалоспеве тренутним режимима..

и нема потребе Ромејац да тако пљујеш људе без контрарагумената

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Печат је уз Геополитику једна од ретких новина који причају..оно шта новине треба да причају..

а не да праве хвалоспеве тренутним режимима..

и нема потребе Ромејац да тако пљујеш људе без контрарагумената

Овакве текстове у којима се откривају завере и оно што се негде тајно догодило (договори у оквиру НАТО-а о судбини Сирије, Ирана...) пишу новинари који немају приступ НАТО-овим званичницима (немају приступ ни спремачицама у НАТО-у). А опет све знају шта су главешине помињаних земаља рекле једни другима?

То да је циљ НАТО-а да уништи Сирију и Иран знају и врапци на грани.

Али ово писање поменутих новина, никако не може да се назове новинарством а камоли још истраживачким. Овакве текстове можемо да пишемо и ја и ти. Једноставно је, пишеш онако како мислиш да ће се ситуација развијати (по оној народној: Што је баби мило то јој се и снило).

Подели на овим сајтовима

Овакве текстове у којима се откривају завере и оно што се негде тајно догодило (договори у оквиру НАТО-а о судбини Сирије, Ирана...) пишу новинари који немају приступ НАТО-овим званичницима (немају приступ ни спремачицама у НАТО-у). А опет све знају шта су главешине помињаних земаља рекле једни другима?

То да је циљ НАТО-а да уништи Сирију и Иран знају и врапци на грани.

Али ово писање поменутих новина, никако не може да се назове новинарством а камоли још истраживачким. Овакве текстове можемо да пишемо и ја и ти. Једноставно је, пишеш онако како мислиш да ће се ситуација развијати (по оној народној: Што је баби мило то јој се и снило).

И то знаш како?

Да ниси ти новинар истраживач?

Да ниси прочитао неког новинара истраживача?

Да ниси чистачица у НАТО?

Брате мили....ко има какве контакте..како се до њих долази....и како цуре информације...

то се учи на социјалном инжењерингу...и безбедносној архитектури....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Људи овај "новинар" млати празну сламу. Текстови су пуни сензационалних чињеница које је успео само он (новинар) да сазна. А и подаци којима барата јесу покупљени са неких форумских дискусија. У овим текстовима нема ни трунке истраживачког новинарства. Текстови су писани само да би се попунили новински ступци.

Наравно да не млати празну сламу, још се сећам колико ме шокирала изјава Џ. Буша, после напада на зграде, које државе су на списку за одстрел. Међу њима је био Иран. Сетимо се пропаганде против Србије , Ирака... Очигледно се систематски ради на нечему а то заиста може бити владавина светом са трећим светским ратом или без њега, са пуно локалних ратова.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Ни ја не бих рекла да поменути новинар "млати празну сламу".

Такође верујем да су Амери напали своје зграде како би имали још један разлог за "дизање џеве", а у циљу спровођења већих циљева. Подробније о томе говори документарни филм "Nezvanicna verzija - 11. septembar". Има га на You Tube.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Jaooooooooooooooooo, bajke bajke i samo bajke.

Jao šta će na ovo ateisti reći!

Јој Енизе, немој само ти о бајкама, молим те. Милсим, не занима ме горњи текст, али немаш права да икога оптужујеш за бајке. Знаш, крилати коњи, летећи ћилими и тако то.... :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

И то знаш како?

Да ниси ти новинар истраживач?

Да ниси прочитао неког новинара истраживача?

Да ниси чистачица у НАТО?

Брате мили....ко има какве контакте..како се до њих долази....и како цуре информације...

то се учи на социјалном инжењерингу...и безбедносној архитектури....

Сви ми знамо за жељу НАТО-а (а пре свега америчких јастребова) да се обрачунају са њима непослушним државама на блиском истоку. Али писање о нечему што сви знамо дајући само неке тезе о томе шта ће бити ипак личи на бајку.

Као када бих ја написао текст о албанцима и муслиманима у Србији и на Балкану:

Тачи је наредио албанским политичким вођама у прешевској долини да организују демонстрације на којима ће тражити форме ради нека права. И то треба да буде додатно стварање неприлика Србији у светлу догађаја на северу КиМ. Циљ је да се изазову сукоби са српском полицијом и војском и да се онда изроде ратна дејства на тој територији, па да касније НАТО интервенише и окупира територију на којој живе албанци и припоји је тачијевом косову. У светлу најновијиих дешавања у Косовској Митровици и околини, са веома затегнутом ситуацијом око прелаза и царинских испостава за очекивати је да ће будући сукоб у почетку бити регионалног карактера. По отпочињању бомбардовања (НАТО интервенције против Србије), у БиХ ће се извршити насилна промена устава и Република Српска ће практично остати да постоји само на папиру. Сва власт биће у рукама муслиманских политичара који ће одмах кренути са масовним хапшењима срба, што ће изазвати незадовољство српског народа и покушај да се одбрани од исламистичке БиХ власти. Ово ће опет бити представљено као српска побуна и покушај геноцида над муслиманима. ЦНН и остали западни медији биће пуни слика муслимана који плачу и моле западне земље да им помогну и да сатру србе једном за увек...

Овако се може стићи и до трећег светског рата, па и даље.

Заборавих да уврстим и неке разговоре између Тачија и Изетбеговића о заједничком деловању и разграничењу када успоставе заједничку границу у Рашкој.... Као и информације о инструкцијама које су амерички амбасадори давали овој двојици. И договор који је Косорова постигла са Тачијем око претензија Хрватске над Војводином и...

Овај "новинар" само користи општа сазнања о ситуацији на блиском истоку и жељама радикалних муслимана и онда разрађује, шта би било кад би било.

То сам и ја у горњем тексту урадио. Колико је озбиљно новинарство ово што сам ја написао толико је то што пише у Печат-у.

Подели на овим сајтовима

Наравно да не млати празну сламу, још се сећам колико ме шокирала изјава Џ. Буша, после напада на зграде, које државе су на списку за одстрел. Међу њима је био Иран. Сетимо се пропаганде против Србије , Ирака... Очигледно се систематски ради на нечему а то заиста може бити владавина светом са трећим светским ратом или без њега, са пуно локалних ратова.

Браво!

ево сада Сирија...Турска се спрема за фајт...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ни ја не бих рекла да поменути новинар "млати празну сламу".

Такође верујем да су Амери напали своје зграде како би имали још један разлог за "дизање џеве", а у циљу спровођења већих циљева. Подробније о томе говори документарни филм "Nezvanicna verzija - 11. septembar". Има га на You Tube.

Они су после 11 септембра ..лишили США било какве цивилне власти...

сада када се прохте војсци и федералним службама ..само се позову на акт о тероризму и суспендују сва цивилна , судска и полицијска овлаштења...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Јој Енизе, немој само ти о бајкама, молим те. Милсим, не занима ме горњи текст, али немаш права да икога оптужујеш за бајке. Знаш, крилати коњи, летећи ћилими и тако то.... :rolleyes:

To si ti izgleda plaho gledo Aladina i čarobnu lampu! :D

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

"Рутинско" гомилање носача авиона

Гужва у Персијском заливу. Американци довлаче још два носача авиона. После Џона Стениса, долазе Карл Винсон и Абрахам Линколн. Рутински потез, тврди Пентагон.

Свега дан пошто је Техеран оптужио Америку за смрт свог стручњака за нуклеарну физику, Пентагон је обзанио да ће у Персијском заливу, уз сталне маневре иранских снага, имати чак три носача авиона, мада је тај потез објашњен као "рутински".

Nosac-aviona-Karl-Vinson.jpg

Команда америчке Пете флоте, стациониране у региону Персијског залива, објавила је да се други носач авиона Карл Винсон са 80 авиона, крстарицом и разарачем придружио флоти.

Пентагон је назвао потез доласка ударне групе на челу са носачем Карл Винсоном "рутински", демантујући било какве везе са растућим тензијама у региону Блиског Истока.

Портпарол Пентагона Џон Кирби рекао је да носач авиона није прошао кроз стратешки Ормуски мореуз, око којег је протеклих дана дошло до новог заоштравања односа Запада и Ирана.

Карл Винсон требало би да одмени други носач авиона Џон Стенис, који се већ налази у региону.

"Слање новог носача авиона је рутински потез и дуго планиран. Нема ничег необичног у томе", објаснио је Кирби.

"Бројеви носача авиона у ударним групама које су подељене по територијама одговорности стално се мењају. Чињеница да се у тој територији налазе два носача није индикатор да се нешто неуобичајено дешава по погледу Ирана", навео је Кирби.

Све уобичајено?

Уверавања Пентагона да САД не појачавају војно присуство у региону Персијског залива демантују последње информације Централне команде САД.

Наиме, носач авиона Абрахам Линколн налази се у Индијском океану и на путу је да се придружи ударној групи предвођеној Карл Винсоном.

Међународна конфронтација око иранског нуклеарног програма посебно је ескалирала протеклих недеља. Претње на линији Вашингтон-Лондон-Техеран размењиване су у више наврата.

Запад, са САД на челу, постепено пооштрава санкције према Ирану са циљем да изврши притисак на Техеран и подстакне поделе унутар земље.

Nosac-aviona-Abraham-Linkoln.jpg

Иран је на то одговорио претњама да врло лако може да затвори стратешки Ормуски залив - географско уско грло кроз које пролази око 20 одсто светске нафте.

Поред тога Техеран је у додатном чину "показивања мишића" запретио да ће се, у случају да амерички носач авиона покуша да уплови у Персијски залив, обрушити пуном силином своје морнарице на Пету флоту.

Вашингтон је оценио да је затварање Ормуског пролаза црвена линија која не би требала да буде пређена, напомињући да ће наставити да шаље војне бродове у регион.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Тешко да се апокалипса може схватити како Горбунов то тумачи. Турска, Ирак, Иран и Сирија можда заједно имају око 200 милиона становника, дакле укупно. А сад од тога војске нема ни 10%, ма и толико...и сад тако мало људи да побије 3 или 4 милијарде људи на планети? Мало фантастично размишљање.

Поред САД, поред Израела, поред Кине, и поред Русије не могуће је да неке 4 исламске земље направе такав покољ.

Четири анђела са Еуфрата може бити што шта само не државе. Ако ћемо цјепидлачити као што Горбунов то чини у тумачењу, онда Иран не излази на Еуфрат.

А осим тога САД као тобож стоји иза антихристовог доласка...ма смјешно. Антихрист ће бити последица духовног стања и слијепила многих хришћана и нема никакве везе са геополитичким циљевима једне државе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ма Браво Јустинијане...

Ма США су рајски вртови...тамо владају слатки и лепи људи..који немају никакве везе са илуминатима, сатанистима и сл..глупостима..

Они желе рај у свакој земљи...а њихова војска је пуна љубави...и уместо осиромашеног уранијума...и убијања лаганог Срба из БиХ и Србије од рака, леукемије, итд..Такође и Ирачана, Афганистанаца, Либијаца....итд...они у ствари саде цвеће по тим земљама и доносе просперитет и љубав...

(иронија наравно...да ко не помисли да сам одлепио)

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ма Браво Јустинијане...

Ма США су рајски вртови...тамо владају слатки и лепи људи..који немају никакве везе са илуминатима, сатанистима и сл..глупостима..

Они желе рај у свакој земљи...а њихова војска је пуна љубави...и уместо осиромашеног уранијума...и убијања лаганог Срба из БиХ и Србије од рака, леукемије, итд..Такође и Ирачана, Афганистанаца, Либијаца....итд...они у ствари саде цвеће по тим земљама и доносе просперитет и љубав...

(иронија наравно...да ко не помисли да сам одлепио)

Као што ти кажем, ово нема везе ни са каквим антихристом. Ако сматрамо да је само православље истина, онда антихрист треба да буде онај који ће преварити православне најприје. Антихрист ће бити последица охладњелости љубави међу људима, избацивања Христа из наших живота, служењу лажним идеалима, и популистичким повођењем за култом личности.

Ти, као и сви други православни хришћани који мрзе САД, који мрзе запад и који у западу виде накупљено сво зло овог свијета, са оваквим својим писанијем не наводиш као неко ко ће бити преварен од илумината.

Но како волиш Русију, и безрезервно вјерујеш и руским властима, онда нека евентулана појава "руског цара" била би иделана прилика да се православни преваре. Нарочито цара који ће почети покољ људи тако што ће кренути да осваја Цариград и ослобађа Србију и Грчку, и да руши остале империје "Богу неугодне", и да можда скрене и до Свете Земље да је очисти од "мухамеданаца", да засједне у светињи да се прогласи Богом, а народ ће да му кличе.

Поента антихриста је у томе. Не у неком тиранину који ће чиповати људе, вршити контролу, утјерати страх у кости људима, него управо супротно...оног ко ће се представити као велики лидер, љубитеља људи, мрзитељ зла, способна личност (као Путин или Додик који су као Чак Норис), и прије свега Божији изасланик и гласник истине...Тај антихрист би могао бити управо неко ко ће људе "спасити" од илумината, а не сам илуминат.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...