Анастасија Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Pa ti onda pređi u džentlmene :P Veruj mi na korak sam do toga,malo mi fali.Jedna operacija samo. 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Просто сам одушевљена како су се страсти смириле. Дискусија је иначе врло конструктивна. Sempre dito! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Miconiiii !!! srcee .smesko. :wub: Bravo. Tako se ponaša prava dama. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 To je moja odeća,uglavnom.Ali šta ću sa svojim duhom,nije damski,ne smejem se nego se cerekam,volim da jedem više prstima nego escajgom,nekad i podrignem u muškom društvu,sedim kao muškarac ...itd shok Само да не пијеш пиво директ из флаше :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Само да не пијеш пиво директ из флаше :P Не умем тако...само из чаше или конзерве 1319_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Не умем тако...само из чаше или конзерве 1319_womens E, tako već može. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Imam pitanje za muške, jel se njima sviđaju dame, mislim ono dame odmjerene, one koje su "savršene" uvijek? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Византијска мода ( Byzantine Fashions ) Dover | 48 pages PDF | 23.5 MB http://depositfiles.com/en/files/5738491 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Imam pitanje za muške, jel se njima sviđaju dame, mislim ono dame odmjerene, one koje su "savršene" uvijek? Савршене даме су оне извјештачене, које се пренемажу, фолирају. Не волим такве. Гаде ми се јер обично тако прекривају своје малограђанство. Преферирам даме које се понашају и да изгледају природно. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Савршене даме су оне извјештачене, које се пренемажу, фолирају. Не волим такве. Гаде ми се јер обично тако прекривају своје малограђанство. Преферирам даме које се понашају и да изгледају природно. Ne može biti savršena dama i istovremeno izveštačena i malograđanka (primer ti je Fema iz Pokondirene tikve). To je jedno drugom suprotstavljeno. Upravo ovo što ti preferiraš i jesu prave dame. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Ne može biti savršena dama i istovremeno izveštačena i malograđanka (primer ti je Fema iz Pokondirene tikve). To je jedno drugom suprotstavljeno. Upravo ovo što ti preferiraš i jesu prave dame. Управо тако! Додала бих само једно: зашто говорити о "савршеној" дами када знамо да ни један човек није савршен па тако то не може бити ни једна дама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Управо тако! Додала бих само једно: зашто говорити о "савршеној" дами када знамо да ни један човек није савршен па тако то не може бити ни једна дама. Slažem se, a i to što se ne pretvara da je savršena je još jedna vrlina dame. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Svaka tema na Zenskom kutku je glupost u smislu stereotipna je.@moj stav Dama je pojam za zenu ali taj pojam ne moze da postoji bez dzentlmena koji je pojam za muskarca. @moj stav Da li zena uopste moze biti dama?Da li devojka uopste moze biti dama? Sta mora da resi na zadovoljavajuci nacin? -sukob sa svojim polnim nagonima , bilo preko arhetipskog , bilo preko libidnog nagona i uticaja nagona, hormona, na razmisljanje, pa tek onda i na ponasanje... -rodne uloge koje su razlicito , neusaglaseno raspodeljene u glavi pojedinaca i pojedinki koji je okruzuju, i vrlo cesto nesvesno licemerje u vezi toga -drustvene okolnosti u smislu politicke, ekonomske, socijalizovanje , norme, moral, forme... -inteligenciju i uticaj inteligencije na prakticno i neprakticno, jer dama nije prakticnost, a @moj stav bi rekao da nista nije prakticnost, tj utilizovano nije za coveka. -obrazovanje a zatim i nacin razmisljanja, koji mora biti sirok i razvijajuci a ne rasplinjujuci a da se ne oseti malodusnost ili nesigurnost niti tvrdoglavost niti razmazenost , sto sve potice ili od arhetipa ili od vaspitanja ili od rodnih uloga ili od medija itd... Dosta je i ovo da pokaze svim puritankama i puritancima , a i naduvenim tikvama, koji cesto deformisu definicije ne bi li se nekako ugurali u vazenje definicije, da je biti dama tesko ili nemoguce... Jedan od test trikova za damu sam video u jednom starom filmu sa Klark Gejblom, gde je on vodic , ona mlada dama, njen muz je bas gospodin, a zaplet nastupa sto je Klark nametljiv, a zena kad tad povodljiva ako razmislja prakticno , crvic, sumnja, strast, emocija, povodljivost.... Taj film je ponudio viziju dzentlmena koji razume zenu, tj u javnosti je dzentlmen, a odvoji trenutak gde ce biti i animalan, strastven i seksualan, a da erotiku ne sroza na dekadentnu perverziju (koja je cest slucaj kod puritanki, zbog konflikta u glavi u odnosu prema pojmu seksa)... I ako je dzentlmen bio kombinacija dzentlmena u javnosti i mangupa posle vecernjeg vina (eto to je bilo ogranicenje koje je doslo glave) , dama je pala na svakodnevnom dnevnom flertu lepog avanturiste Klarka Gejbla.. Svakodnevni flert je kljucna rec kad vec pricate o damama, Ne rec flert, nego ometanje paznje...bilo sta sto izbacuje manje ili vise iz takta...Ljudski um je tako napravljen da hronicne napade zeli da razresi na neki nacin...ili agresivno ili prilagodjenjem....Ako se desi prilagodjenje ode dama u ......crvenu sobu.....a ako se desi agresivno ....obicno ne prvi put, ali posle par puta ode u .......nemilosrdnu osobu, gordu ili sto bi ti isti prdavci koji je napadaju rekli, ode u kucku....(iz ugla posmatraca ili u kurvu ili u kucku, drugo joj ne sleduje ako je izlozena napadima) Ovaj post je bio namenjen za oba pola ko je svesno izdignut iznad populizma B92 i ostalih medija.Ne verujem da ce biti sledeceg. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Svaka tema na Zenskom kutku je glupost u smislu stereotipna je. Dama je pojam za zenu ali taj pojam ne moze da postoji bez dzentlmena koji je pojam za muskarca. može Ovaj post je bio namenjen za oba pola ko je svesno izdignut iznad populizma B92 i ostalih medija.Ne verujem da ce biti sledeceg. 12:smeha: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 With a rebel yell- "more, more, more" Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука