Jump to content

Бити дама

Оцени ову тему

Препоручена порука

a ti sebe smatras damom pa pises na ovoj temi ? ili si advokat rmilice ?

Петријо, што сада доливаш уље на ватру када је договорено да више нема кошкања?

Подели на овим сајтовима

Mир међу дамама и међу женама добре воље snoozer_11

Martirije, glasu razuma. s.o.s. Kako se stvari na ovoj temi razvijaju, setih se omiljenih naših likova gospođe ministarke i Feme. Divne dve dame koje su tom pojmu dale poseban štih. catfight Kad već to pomenuh, nametnu mi se pitanje, a da li se savremene naše dame (gospođe ministarke, novopečene bogatešice...) snalaze u ulozi dame isto tako dobro kao Fema i gđa ministarka ili su se stvari danas promenile? 1312_womens

Подели на овим сајтовима

За мене је дама жена/цура која води рачуна о изгледу, која не трачари, која је одмјерена, љубазна и готово увијек насмијана; да не користи неке жаргоне типичне за уличарке.

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

sad mi je lakse ,necu morati da ih nosim algabacaju

Ne kaži dvaput ;):)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

pazite da se neokliznete na te banane girls036

hvala Martirije sto se brines za nas ,ali mislim da mi ne mozemo da nosimo te cipele :D ,to su damske cipele !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ja ne mogu na štikle,naročito ovakve u obliku banane,boli me kičma ai moram da pazim kako hodam,treba damski valjda da se hoda u njima.Zato volim patike,ravne cipele i martinke.Jesu li martinke damska obuća?Ako jesu,onda sam ipak dama u pokušaju. ;) Ali samo pokušaju.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...