Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Džentlmeni nisu nestali (možda su se samo dobro sakrili) , jer to je "osobina" s kojom se neko rađa . Džentlmen ne možeš postati , niti naučiti biti džentlmen , takav se rodiš (tako barem ja to vidim) . 

Слажем се у потпуности. Од сировине никад не може постати џентлмен, јер то, или јеси, или ниси!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Прави џентлмен мора да буде оличење равнотеже у свему. Да балансира на десној нози док левом шутира кретена у дупе, у једној руци да има књигу док другом показује средњи прст систему, једним оком да гледа напред а другим да мерка конобарицу. Мора да буде свестрана особа, способна за све али не и спремна на све. То разликује дилеју која покушава да пробије главом зид од џентлмена који заобиђе зид, узме пнеуматски чекић, сруши га а онда се врати и прегази преко њега. Џентлмен у животу ради оно што воли али тиме не угрожава друге, не смета и не смара о томе. Веома је важно не бити смарач, не досађивати својим ставовима када нико није питао за њих, не дробити увек о истим темама и не силити са духовитошћу. То је одлика Правог и ту се добро оцртава она равнотежа што сам је споменуо. Бити наметљив када треба али не стално, имати смисла за офанзиву и дефанзиву, тактичност је џентлменска врлина.

Цео текст је забаван али није примерен да се овде поставља, зато само линк.

Подели на овим сајтовима

Ima nas koje volimo tu dozu drskosti.

:good2:  браво Кофи...

Џентлменство је по мени најгори облик мушког удварања сциљем одвући жену у кревет...

Овако,кад си мало позитивно дрзак,она ће те сама одвући... ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

eh...sta to bese Dzentlmen:) vrsta pred izumiranjem nazalost jer smo mi ZENE tako dozvolile. Sta ces...danas je moderno i IN okrenuti se za 'krkanom' ( izvinjavam se za izraz ali ne znam kako drugacije nazvati nekoga ko nema lepo ponasanje, ma ni osnovnu kulturu) nego za nekim ko ima u sebi to nesto;). Vapitanje, finoca i kultura se danas vise ismevaju nego sto se cene. Sto smo trazile-dobijamo.

Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi

Подели на овим сајтовима

eh...sta to bese Dzentlmen:) vrsta pred izumiranjem nazalost jer smo mi ZENE tako dozvolile. Sta ces...danas je moderno i IN okrenuti se za 'krkanom' ( izvinjavam se za izraz ali ne znam kako drugacije nazvati nekoga ko nema lepo ponasanje, ma ni osnovnu kulturu) nego za nekim ko ima u sebi to nesto;). Vapitanje, finoca i kultura se danas vise ismevaju nego sto se cene. Sto smo trazile-dobijamo.

A gdje su dame?

Подели на овим сајтовима

Veruwj da ih ima jos, samo to danas izumire jer i devojke nisu Vise prave dame, moras se ponasati u pravcu ,,bad boy" , ako si fin i posten ne stižes daleko nažalost je to danas tako, kada devojka vise popije alkohola nego ti danas znaci biti dzentlmen dok povraca da joj drzis kosu :-), a biti dentlmen znaci imati kulturu fino ponasanje ne samo prema devojci nego bukvalno, a inace kolka dama tolki i dzentlmen :-)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...