Crveni Baron Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 A tek resavanje problema gladi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 ) Iz koje oblasti ? Istrazivanje ruda i gubljenja vremena? првенствено физике али понекад закачим и остале... могу да ти препоручим линкове ако си заинтересован. . Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 првенствено физике али понекад закачим и остале... могу да ти препоручим линкове ако си заинтересован.. Ijaoj. Fizika ... Pa isao sam na takmucenja iz fizike ... Daj neke novitete iz optike , lasera i slicno, to me narocito zanima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Ali ako imas pravi "bio" proizvod i klijent ga prepozna kao takav imaces duplo vecu prodajnu cenu . A to je za nasu poljoprivredu odlicna solucija. Da samo sto trebas ti imati klijente koji ce imati para da placaju "jedan te isti proizvod" po nekoliko puta skuplje samo zato sto je strogo organski.Pa i u USA je gmo hrana koliko znam daleko jeftinija od organske.To je ono sto sam malopre pominjao Juanu,o onom prorocanstvu. Pala mi je na pamet ideja o masovnoj proizvodnji hrane, koja ce usled tehnoloskog napretka mnogo lakse i brze i povoljnije stizati do potrosaca ali ce ljudi biti skepticni prema njoj pa "nece hteti" da je jedu. U tom slucaju bi reci tog starca ili koga vec imale smisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 . Ijaoj. Fizika ... Pa isao sam na takmucenja iz fizike ... Daj neke novitete iz optike , lasera i slicno, to me narocito zanima ... Ja vise pratim kosmologiju, nego te tehnicke grane. Evo ti linkovi pa se zabavljaj: http://www.sciencedaily.com/ http://www.scientificamerican.com/ http://www.newscientist.com/ Imas i jutrjubere koji kace vesti, ali oni vec postoje na forumu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Da samo sto trebas ti imati klijente koji ce imati para da placaju "jedan te isti proizvod" po nekoliko puta skuplje samo zato sto je strogo organski. Pa i u USA je gmo hrana koliko znam daleko jeftinija od organske. To je ono sto sam malopre pominjao Juanu,o onom prorocanstvu. Pala mi je na pamet ideja o masovnoj proizvodnji hrane, koja ce usled tehnoloskog napretka mnogo lakse i brze i povoljnije stizati do potrosaca ali ce ljudi biti skepticni prema njoj pa "nece hteti" da je jedu. U tom slucaju bi reci tog starca ili koga vec imale smisao. Pa vec imas te klijente i sve ih je vise , u tome je poenta. Zapadne zemlje svake godine povecabaju povrsine sa bio ppljoprivredom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Pa vec imas te klijente i sve ih je vise , u tome je poenta. Ja ti pricam o Srbiji sve vreme.Takvih klijenata je zasigurno sve manje jos malo pa ce i Matijevic i ekipa za nas da predstavljaju vrhunac organske ishrane Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Ja ti pricam o Srbiji sve vreme. Takvih klijenata je zasigurno sve manje jos malo pa ce i Matijevic i ekipa za nas da predstavljaju vrhunac organske ishrane Može u Srbiji da se proizvodi sta bi hteli, i imali bi klijente i u svetu i ovde, fora je sto je u Srbiji svaka proiyvodnja skupa. Troskovi su veliki, cene su niske, samim tim je profit mali. To sprecava poljoprivrednike da rastu. Ja sam vec pisao o tome. Najbolji nacin da ozivis poljoprivredu jeste da sklonis poreze i das bonove. Naprimer da spustis cenu dizela za trektore za polj. gazdinstva, da smanjis poreze na sve vezano za poljoprivredu. Onda ce lepo svi da krenu da rade, krenuce da zaradjuju, i zivnuce poljoprivreda. Dok se mi ovde raspravljamo oko GMO i gluposti. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Može u Srbiji da se proizvodi sta bi hteli, i imali bi klijente i u svetu i ovde, fora je sto je u Srbiji svaka proiyvodnja skupa. Troskovi su veliki, cene su niske, samim tim je profit mali. To sprecava poljoprivrednike da rastu. Ja sam vec pisao o tome. Najbolji nacin da ozivis poljoprivredu jeste da sklonis poreze i das bonove. Naprimer da spustis cenu dizela za trektore za polj. gazdinstva, da smanjis poreze na sve vezano za poljoprivredu. Onda ce lepo svi da krenu da rade, krenuce da zaradjuju, i zivnuce poljoprivreda. Dok se mi ovde raspravljamo oko GMO i gluposti. Da,slazem se,to je vec onaj ekonomski deo.Sve je povezano. Verovatno i uvoznicki lobi tu igra bitnu ulogu. Na kraju uvek dodjemo na to da nas kriminal izjeda sa svih strana. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Može u Srbiji da se proizvodi sta bi hteli, i imali bi klijente i u svetu i ovde, fora je sto je u Srbiji svaka proiyvodnja skupa. Troskovi su veliki, cene su niske, samim tim je profit mali. To sprecava poljoprivrednike da rastu. Ja sam vec pisao o tome. Najbolji nacin da ozivis poljoprivredu jeste da sklonis poreze i das bonove. Naprimer da spustis cenu dizela za trektore za polj. gazdinstva, da smanjis poreze na sve vezano za poljoprivredu. Onda ce lepo svi da krenu da rade, krenuce da zaradjuju, i zivnuce poljoprivreda. Dok se mi ovde raspravljamo oko GMO i gluposti. Milosavljevicu imam predlog za tebe. Posadi orahe . Desetak evra je jedna sadnica na hektar ide oko 100 komada . To jeko tone oraha kada krene da radjw posle 7-8 godina ... A na stranu drvo koje mozes imati posle 2- 3 decenije.. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Da,slazem se,to je vec onaj ekonomski deo.Sve je povezano. Verovatno i uvoznicki lobi tu igra bitnu ulogu. Na kraju uvek dodjemo na to da nas kriminal izjeda sa svih strana. Uvoznicki lobi ne bi mogao nista kada bi nas proizvod bio jeftiniji. A zamisli ti koliko je kod nas proizvodnja skupa kad je jeftinije da uvezemo krompir..... znaci neko tamo napravi, pa na to doda carinu i dodaju dve-tri marze, i to je jeftinije nego da kupis u Srbiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Milosavljevicu imam predlog za tebe. Posadi orahe . Desetak evra je jedna sadnica na hektar ide oko 100 komada . To jeko tone oraha kada krene da radjw posle 7-8 godina ... A na stranu drvo koje mozes imati posle 2- 3 decenije.. i udari tornadu u KS i pomlati sve oraje ..... Млађони, RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Uvoznicki lobi ne bi mogao nista kada bi nas proizvod bio jeftiniji. A zamisli ti koliko je kod nas proizvodnja skupa kad je jeftinije da uvezemo krompir..... znaci neko tamo napravi, pa na to doda carinu i dodaju dve-tri marze, i to je jeftinije nego da kupis u Srbiji. i ko je kriv za to?! nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Milosavljevicu imam predlog za tebe. Posadi orahe . Desetak evra je jedna sadnica na hektar ide oko 100 komada . To jeko tone oraha kada krene da radjw posle 7-8 godina ... A na stranu drvo koje mozes imati posle 2- 3 decenije.. Ne mogu. Nemam od cega d zivim dok ne rode, niti imam od cega da ih odrzavam dok ne rode. Sve sto ima veci obrt od 2 godine mi je problem. i ko je kriv za to?! Nije sloba kirv.. mi smo... Salim se.. niko, krivi su porezi akcize i ostalo... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 i ko je kriv za to?! Slobodno trziste Млађони, RYLAH and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука