DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2011 da, samo sto ta biljka nije kalemovana radi dobrobiti i sveopste dobiti nego radi alavosti i onda je i bezukusnija- e u tome je problem, necu da jedem djubar, ocu da jedem hranu lepu prirodnu, eno ameri debeli GMO raspali se, i mi smo hahahahaah al oni su leleee tolko debeli da se i finansijski balon naduvao, a sve radi prvobitnog greha naduvavanja i foliranja, oni su kao face e mosh misliti, klosari jadni i to je isto jedan od razloga zasto neko misli da je sve ovo samo teorija zavere grehovi su ti koji nas teraju na samounistenje uf koja planeta, zesca igrica i zadatak :lol: zju eksplodiracu :wacko: :ph34r: gringrin brokoli 301 animal-smiley-075 laie_14 sHa_sarcasticlol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2011 povlacim rec "klosari" i "jadni" i izvinjavam se, al ne moze se bas dopustati da se ide u krajnost, nema smisla to i budizam zna green lampinjon u akcijuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaa! malo je gay al' je okay! hahahaa :lol: http://www.imdb.com/title/tt1133985/ propaganda je to, ne mozes drugima da naturas svoje misljenje, meni gayovi nikad nisu smetali, pa im nisam nametao moje vidjenje sveta kao sto oni sad nesto oce tu dizu glas bunu, pa sta im mi pa to tolko radimo?! to je napad na licnost Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2011 jedan od boljih filmova! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 da, samo sto ta biljka nije kalemovana radi dobrobiti i sveopste dobiti nego radi alavosti i onda je i bezukusnija- e u tome je problem, necu da jedem djubar, ocu da jedem hranu lepu prirodnu, Ne vidim sta je tu problem, GMO ima za onoga ko hoce, za tebe ces imati i normalno uzgajanu da kupis, ako neces gmo, bas zato i obelezavaju. I ja cu pre da kupim u vecini sluchajeva normalno uzgajanu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Znas li koliko gena ti imas koji nemaju veze sa srbima? Ne postoji "genetski" potpis nijedne nacije. To je izmisljotina ne moze coveku da izvadis krv i da utvrdis njegovu nacionalnost. Zato sto ne postoji fiksna nacija. Ti sigurno u svojim genima nemas samo slovene koji su dosl ina balkan vec mnogo drugih plemena. Kao i svako drugi u Srbiji. pritom ne mislim na one smeshne price o mesanju sa turcima. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090401145149AAKFEtM ovde imas pristojno objasnjenje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Znas li koliko gena ti imas koji nemaju veze sa srbima? Ne postoji "genetski" potpis nijedne nacije. To je izmisljotina ne moze coveku da izvadis krv i da utvrdis njegovu nacionalnost. Zato sto ne postoji fiksna nacija. Ti sigurno u svojim genima nemas samo slovene koji su dosl ina balkan vec mnogo drugih plemena. Kao i svako drugi u Srbiji. pritom ne mislim na one smeshne price o mesanju sa turcima. Kako ne postoji? Pa pre 2-3 godine neki ministar hrvatski je govorio o nekakvom "hrvatskom genu". Pa ne biraju valjda hrvati neznalice za ministre vec najpametnije medju sobom? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Kako ne postoji? Pa pre 2-3 godine neki ministar hrvatski je govorio o nekakvom "hrvatskom genu". Pa ne biraju valjda hrvati neznalice za ministre vec najpametnije medju sobom? Ja se iskreno nadam da ti ovo nije argument nego ismevanje tog idiotizma koje prica taj ministar hrvatski. mada evo sad pronadjoh nesto na tu temu: Novinarka Vjesnika Biserka Lovrić napisala je za vikend izdanje informativan članak (PDF)o nedavnom predavanju akademika Pavla Rudana u HAZU. Tako akademik Rudan kaže:“Nemojmo male segmente kolekcije knjige života poistovjetiti s nacionalnim bićem, jer je to velika logička opasnost. Svaka populacija ima pravo reći koji je njen gen, a ako netko hoće nešto reći o hrvatskom genu neka zna da se on nosi u srcu, a ne u spermiju”. --------------- Uzgred ja sam tek skapirao sad koje je neznanje nateralo Mihajla da postavi ovaj video ovde. :D oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Znas li koliko gena ti imas koji nemaju veze sa srbima? Ne postoji "genetski" potpis nijedne nacije. To je izmisljotina ne moze coveku da izvadis krv i da utvrdis njegovu nacionalnost. Zato sto ne postoji fiksna nacija. Ti sigurno u svojim genima nemas samo slovene koji su dosl ina balkan vec mnogo drugih plemena. Kao i svako drugi u Srbiji. pritom ne mislim na one smeshne price o mesanju sa turcima. http://answers.yahoo...01145149AAKFEtM ovde imas pristojno objasnjenje. Ја пријатељу истражио своје гене..платио људима ... имам породично стабло до 1460 година... СВЕ СРБИ! И2а динарик саут хапло ргупа...по Оцу и Мајци... Crveni Baron and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Одакле ти породично стабло до 1460? То је 5,5 векова! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Тадић обећао увођење ГМО хране, ко има ФБ профил може видети снимак: http://www.facebook....331863350213471 :blink2: :huh: „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Genetski modofikovana hrana vec postoji u Srbiji i tu nema nista lose. Ko hoce genetski modifikovanu nek kupuje ko nece ne mora. Владан је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Шта има он да обећава и уводи... Ако ја хоћу или нећу да нешто купим и једем то је моја ствар. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Колико се да видети, то је визија ГМО препорода посустале српске пољопривреде. Баба and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука