kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Photoshop,lažu ljudi,malodušnost... nije ni osiromašeni uranijum štetan,to su samo hipoteze bez ikakvih činjenica Баба and Перса је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Cak i sve da je tekst tacan, da neka namirnica izaziva rak kod pacova ne mora da znaci da izaziva rak kod ljudi. Na isti taj nacin mogu da ti dokazem da ne trebas da jedes cokoladu jer pas kada pojede cokoladu on ocoravi. to kao kad bi rekao,ako neka kiselina nagriza ciglu kod porodičnih kuća to ne znači da ta ista kiselina nagriza ciglu na školama. Mehanizam nastanka tumora je jednak za sva živa bića,greška u DNK,ribozomi dobijaju pogrešnu informaciju i zidaju strano tkivo u organizmu,imunitet to može da prepozna i uništi svojim mehanizmima,ali ako nije oslabljen... ali u pravu si sto posto da se novinarima ne treba vijerovati tu se slažem,samo što ja ne vjerujem i još mnogim drugima,posebno ne korporacijama,trgovcima,advokatima,borcima za ljudska prava,to su sve lešinari za mene i tačka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Mehanizam nastanka tumora je jednak za sva živa bića,greška u DNK,ribozomi dobijaju pogrešnu informaciju i zidaju strano tkivo u organizmu,imunitet to može da prepozna i uništi svojim mehanizmima,ali ako nije oslabljen... Ali ne razlaze svako zivo bice svaki molekul isto. To je fakat cinjenica. Inace tvrdnja je u nacunim krugovima debelo debunkovana. Kada se pogleda konpletno istrazivanje gomili pacova nije bilo apsoltuno nista. Valja procitati ceo tekst koga zanima istina: http://www.newscientist.com/article/dn22287-study-linking-gm-crops-and-cancer-questioned.html#.UmFfbNLrycM A koga zanima da mu to bude argument protiv gmo, neka veruje kome god oce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Aj sad normalna diskusija,da vidimo sta cemo sa tim otrovima... Као да имамо избор, појешћемо га па ко преживи нек прича. feeble, Иван Недић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Milosavljevicu koliko si ti covece zaslepljen! ja prosto ne mogu da verujem sta iznova i iznova citam kod tebe i kakve nebuloze,neverovatno. Kazes sta iako izaziva nesto problem kod testiranih pacova,to ne znaci da ce i kod ljudi. Pa sto se onda uopste testira na pacovima,ako je logika da sta god to testiranje izazove nije bitno jer ne znaci da ce to i kod ljudi da izazove problem. Pa onda evo ja tebe pitam posto su oni imali odredjene testove gde su jasno naveli da je nesto ok jer kod testiranih zivotinja je bilo sve u redu,tvojom logikom to ne znaci da to sme da se koristi u ljudskoj upotrebi jer ne znaci da je ako je sve u redu kod zivotinja da ce biti i kod ljudi,jel da? I ti ne trazis dokaze,sve i da pred tobom kljukaju nekog coveka sa gmo hranom i da taj covek lose skonca i da doktori kazu to je od gmo,ti bi rekao ma da,jeste malo sutra. Tebi ne trebaju dokazi,tebi upravo treba sve samo da kontriras,a da se rukovodis dokazima i cinjenicama za mnoge stvari ne bi imao razmisljanje koje imas. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Па види није ГМО прављен спрам српског укуса. Рецимо овај бели лук што овде код наске продају је превише љут и огроман је, веле да је кинески. Једва смо учачкали у селу код неких бакица домаћи бели лук и сад размишљам да га запатим, намучих се од кинеског јачи је од љуту паприку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Milosavljevicu koliko si ti covece zaslepljen! ja prosto ne mogu da verujem sta iznova i iznova citam kod tebe i kakve nebuloze,neverovatno. Procitaj ovaj tekst, videces da i u prvom istrazivanju ima statistickih podataka i da je istrazivanje ponovljeno i da nije proizvelo pozitivne rezultate. http://www.newscientist.com/article/dn22287-study-linking-gm-crops-and-cancer-questioned.html#.UmFfbNLrycM oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Objasni ti meni ovo,pre nekoliko nedelja na slicnoj temi o gmo hrani si mi rekao da mnoge stvari o stetnosti iste nisu tacne jer eto testirane su na zivotinjama i tu je sve u redu. Sad kazes na vest da nesto sto je testirano na zivotinjama je izazvalo kod zivotinja bolest je da ako izaziva kod zivotinja to ne znaci da ce izazivati i kod ljudi. Dakle jel ti za svaku priliku imas po stav? I znas to istrazivanje je ponovljeno sad je sve u redu,prosla runda pacova oni su bili falicni,to mene ne zanima. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Objasni ti meni ovo,pre nekoliko nedelja na slicnoj temi o gmo hrani si mi rekao da mnoge stvari o stetnosti iste nisu tacne jer eto testirane su na zivotinjama i tu je sve u redu. Kada ti meni odgovoris, zasto si naivan kao seoska mlada, ja cu tebi da odgovorim na ovo pitanje. Dakle jel ti za svaku priliku imas po stav? Cak i da imam, ne menja cinjenicu da sam u pravu, da je istrazivanje lazirano i netacno. (: A da si se ti primio kao hepo kockica da si u pravu jer protiv GMO. Ova vest koja je izneta ovde je samo jos jedan ocajnicki pokusaj da se dokaze ono sto je van svake pameti - da je gmo stetna po ishranu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Pokušaću da nadjem temu,postavljao sam je ovde na sajtu,gd ej u skupštini govorio profesor Dimitrijević,isto sa Poljorivrednog fakulteta u NS. Ima snimak gde on govori,poenta čitave njegove priče je da mi treba da punimo svoj tanjir i koristimo svoju tehnologiju za GMO organizme. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ova vest koja je izneta ovde je samo jos jedan ocajnicki pokusaj da se dokaze ono sto je van svake pameti - da je gmo stetna po ishranu. Нек је ван памети, ја бих да их заобиђем ако је икако могуће . Перса, Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ja mislim da je on u pravu kada prica da ne trebamo mi ovde da uzgajamo GMO, ono, skodi zemlji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 И ја тако нешто мислим само није ни то све. Јербо чим нетко натура ГМО као обавезно преко наше корумпиране власти ( значи неко је узео паре а нисмо ја и ти Милосављевићу што је велика штета за нас) значи да тај има неку вајду отога. Дакле овде је опет неки лоби по среди. А то о земљишту сам нешто мало чито, и заиста је могуће да гмо биљке униште земљиште па и друге биљке око себе. Jesje lobi, lobi STO. Lobi da zemlja koja proizvodi GMO oce da zaradi pare od njega pa hoce da ga stavi u prodaju. Sto nije nista ilegalno ili neispravno. Sve dok ne lazu ili dok ne prodaju otrov nije problem. Ne znam sto se toliko frcite od lobija. Lobisti nemaju za cilj da potruju planetu. Posebno nemaju za cilj da potruju ljude koji im daju pare. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ja lično mislim da Milosavljević ne greši sa svojim stavovima kad su u pitanju ovakve informacije i ja se isto mogu sa njim složiti,zato što smatram da je to zdravo-razumsko razmišljanje,međutim i zdrav razum umije da greši , ja to ne znam,ja svoj stav oko GMO imam ,poznajem solidno tu materiju i zaista ne vidim opasnost prilikom konzumiranja takvih organizama,ali ko meni garantuje da je to baš tako kako mi danas mislimo,genetika je jako mlada nauka ,već znamo da GMO nije ekološki pogodan zato što je agresivan za ekosisteme i tu leži glavni problem.Logički me jako teško uvijeriti da se čovijek može ukrstiti genetski sa GMO hranom koju konzumira pa da se i on modifikuje,to su budalaštine.Ali postoji problem,te viještačke manipulacije genima,ko nam garantuje da je to stabilno,šta ako je to sklono mutiranju,pa krene da proizvodi jedne godine recimo baš kancerogene materije koje još niko nije ni detektovao,ili ne daj bože neku boleštinu,da nam blokira enzime ,šta ćemo onda? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука