Jump to content

ГМО (спојене теме)

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jednom recju,kriva je "drzava" koja radi u talu sa tajkunima i kriminalcima i pravi im povoljnu atmosferu kako bi uzimali ogromne novce putem uvoza.  

Dabome.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Uvoznicki lobi ne bi mogao nista kada bi nas proizvod bio jeftiniji. A zamisli ti koliko je kod nas proizvodnja skupa kad je jeftinije da uvezemo krompir..... znaci neko tamo napravi, pa na to doda carinu i dodaju dve-tri marze, i to je jeftinije nego da kupis u Srbiji.

To je zato Milosavljevicu jer sam bio lod nemca koji je kupio 160 ha po 17500€ po hektaru i proizvodi jeftinije zito od naseg ....

Ima tod od 10 t po ha... Psenice ...

Problem je u onome sto si napisao neki pist ranije ... Ogranicen si na 2 godine ali svaba nije ni na 50 ... Ima banku iza sene i moze a ti nemas ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

To je zato Milosavljevicu jer sam bio lod nemca koji je kupio 160 ha po 17500€ po hektaru i proizvodi jeftinije zito od naseg ....

A kod nas hektar kosta po 1000 evra pa ti razmisli.....

Po hektaru ti je proizvodnja vise manje isto kosta, imao hektar ili 1000 hektara. Ista kolicina zita ti treba, ista kolicina pesticida, isti poslovi, ista kolicina benzina ti treba. Dakle cena je na kraju relativno slicna po hektaru imao 2 ili 2000 hektara. 

Подели на овим сајтовима

Problem je u onome sto si napisao neki pist ranije ... Ogranicen si na 2 godine ali svaba nije ni na 50 ... Ima banku iza sene i moze a ti nemas ... 

Ne razumem kakve veze ovo ima sa psenicom i sa onim postom koji sm ja napiso....

Pricao sam o obrtu.. da bi zaradio od oraha koji posadis danas2014, mozes da ostvaris profit tek 2018, a svaka godina te kosta boga oca i ima posla koliko hoces.... i na sve to moras od neceg da zivis.. 

Подели на овим сајтовима

Јер кад се папиром обришеш по туру свестан си шта значи кредит за агрикултуру...

Ovaj se ne zali ... A sto je najnolje od svega banku ili drzavu ako hoces taj kredit ne kosta ni cent ... Jer onaj kredit koji je ovaj dobio samo je predao drugom koji je te novce vratio u banku ... U tome je sva lepota kredita i papirnog novca ... Sve je iluzija a ppet sve radi kao podmazano ...

Подели на овим сајтовима

Ne razumem kakve veze ovo ima sa psenicom i sa onim postom koji sm ja napiso....

Pricao sam o obrtu.. da bi zaradio od oraha koji posadis danas2014, mozes da ostvaris profit tek 2018, a svaka godina te kosta boga oca i ima posla koliko hoces.... i na sve to moras od neceg da zivis..

Ima eze sa tim sto svaba ne zavisi od ovogodisnje zatve kao ti ...on danas trosi ono sto je poznjeo pre deset godina ...

A to mu omogucava banka i kredit ...

Подели на овим сајтовима

Ovaj se ne zali ... A sto je najnolje od svega banku ili drzavu ako hoces taj kredit ne kosta ni cent ... Jer onaj kredit koji je ovaj dobio samo je predao drugom koji je te novce vratio u banku ... U tome je sva lepota kredita i papirnog novca ... Sve je iluzija a ppet sve radi kao podmazano ...

Ма много добро... А онда кад све пукне и оде у п.м. узмеш народне паре и поклањаш дебелим банкарима да их извадиш из г...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ovde u Srbiji samo neko ko je u teskoj nuzdi ili ko je lud moze da digne kredit...Jedva se cekaju takvi "entuzijazisti" ;)

Pa u tome je poenta. Ne daju kredite , odnosno skupi su , i tako upravo guse eventualbu konkurenciju . Tome i sluze zapadne banke u Srbiji , da sprecavaju razvoj ..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...