Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  On 20. 4. 2012. at 20:19, w.a.mozart рече

meni je VRH hehe

Макара разбија како је урађено.

И картографер је изгледа веома добар. Финији је, као да нису исти људи радили, врло оригинално

На ком језику пева?

Подели на овим сајтовима

jezik su izmislili... mislim da se zove NUMIAN i kao neka mapa je nadjena u Vizantiji a opisuje civilizacije na Arktiku

well from looking at ES Posthumus's other works, its always been my guess that it's a name of one of the ancient cities found on the Piri Reis Map that Cartographer was dedicated to. (like Pompeii was the city in Italy that was destroyed by Mount Vesuvius, Nara was a city in Japan that became their first capital, Cuzco was in Peru, etc)

ESP hasn't released much information though about the titles or the language used other than their dedication to the map and the Numian Explores who used it.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

znam... al ovi su jedinstveni-tačnije, duh koji izvire iz njihove muzike je jedinstven

doodao bih i audiomachine na tvoj spisak

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2012. at 9:08, ajvanho8 рече

Ауу, картографер је баш добра музика

što kažu neki-bruka kolko je dobro

prvi cd je sa vokalom a drugi su instrumentali koji nose naziv piri reis remix

http://en.wikipedia.org/wiki/Piri_Reis

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...