Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

i evo čovek ga definisao

What separates E.S. Posthumus from all the other "epic" bands is the way they make their music. these songs mix ethnic instruments of various cultures around the world with classical instruments and synthetic sounds in a way that each instrument perfectly harmonizes each other, instead of abusing choirs and other cliche instuments that "make" a song epic. songs like these create moods that transcend anything made by cinematic music.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ova je odlična... retko sam je slušao al sad sam se navuko

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Потражио сам по јутјубу неколико нолитус и нолитус пи видеа и што је феноменално: практично нема негативних гласова :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

ova numera je kao droga... uvlači te u sebe kao neki vrtlog i to bez trunke napora... uvek hoćeš još da slušaš. frapiran sam!!!

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...