Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Stvarno, kako sam mogla da znam... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Je l'aime a mourir (Love you to death) iz 1979 koju je napisao Francis Cabrel,ali ova curica je otpjevala za 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nesto prelepo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 I jos jedna... prelepa... "Cudne ljubavi". Laura Pausini - Strani amori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Non ti prometto niente ... Eros Ramazzotti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ок,схватили смо да си заљубљена,нема потребе за постављање 65 музичких нумера дневно... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ок,схватили смо да си заљубљена,нема потребе за постављање 65 музичких нумера дневно... slavaboguOk, necu te zadrzavati... slobodno produzi.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 If only you knew - Yes Lady of the Dancing Water hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Pisi mi - Nena Ivosevic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 P.S. Pishi joj pishe joj... Želim ti reći Želim ti reći, al nemam kad jer ti si brži od svjetlosti sad tamo gdje nebo ljubi zemlju tamo ja ću tebe uvijek čekati. Želim ti reći, al ne znam što ko dijete zbunjeno pred tobom stojim a strašno mrzim to dok se meni ruke znoje a tijelo govori mi da odustanem. Al' ipak želim ti reći sad koliko mi treba da te u naručju svome uzmem i od tužnih sjena otklonim ti trag i da ga nema, da ga nema... u tim tvojim prelijepim tamnim očima Želim ti reći, al nestaje mi dah kad ti kroz mene gledaš pogledom koji budi mi strah tada nebo ima boju tajne skrivenih oblaka koji uzaludno tražili su sunce ispod mraka. A želim ti samo dobro. Želim ti sve ono što ti nikad nisam mogla reć'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ALEKSANDRA KOVAČ - NEDOSTAJEŠ MI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука