Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Aljonka, poslusaj ovu sto postavih... mnogo zarazna 8086.gif stalno je pjevusim bluelite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Sasa Kovacevic - LudakNocas me ne pitaj nistaPusti da budem ti sve Ono malo parce papira sto si zguzvala zauvekBicu tvoj pajac nocasAjde zavrti meUzme ma za ruku I odvedi meNocas me ne pitaj nistaPusti da budem ti sveNocas me ne pitaj nistaPusti da bude ko preJos uvek za tobom ludakHodam bos a 8086.gif ne prestajeTvoje usne lazljive nekom su nista ,meni su sveNocas dok telo zadrhti tvoj dodir klizi niz vrat svet oko nas se rusi dok stvarnost postane san.Bicu tvoj pajac nocasAjde zavrti meUzme ma za ruku I odvedi me.Nocas me ne pitaj nistaPusti da buidem ti sveNocas me ne pitaj nistaPusti da bude ko pre.Jos uvek za tobom ludakHodam bos ,a bluelite ne prestajeTvoje usne lazljive,nekom su nista, meni su sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Aljonka, poslusaj ovu sto postavih... mnogo zarazna :cheesy: stalno je pjevusim :mad: Jutros sam prvo nju poslusala :cheesy: Jeste zarazna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 :cheesy: Ovaaaaaj... men` se cini da sam se ja malo zaljubila... Jel se i tebi cini tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... umal' ti ne rekoh :cheesy: Jesi, jesi :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 За нас, заљубљене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... umal' ti ne rekoh :mad: Jesi, jesi :cheesy: Ufff... kako je to moglo da mi se desi... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 За нас, заљубљене Hvala Masho! :cheesy: Uh ti italijani... Evo jedna od mene za vas dve... Uputstvo za upotrebu : blago pojacati i po mogucstvu malo zaigrati :cheesy: A toi Joe Dassin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... umal' ti ne rekoh :mad: Jesi, jesi :cheesy: Ufff... kako je to moglo da mi se desi... :cheesy: Pitaj Onog odozgo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 MAJA MARKOVIC - TO JE LJUBAVLjubav,tako iskrena I cistaLjubav,me probudila.Ljubav,ne ja nisam vise istaLjubav,me osvojila.Jutro mirise na mleko I kolace,Kafa svaki dan na stolu ceka me.Slatki 0203_cool I ukus cokolade,Ponovo su tu da me probude.Jutr pocinje u tvojim ocima,I jos jedan divan san java postaje.Prozor otvoren,sunce iznad moga grada,Vetar sapuce ZIVOT JE LEP!JER TO JE,Ljubav,tako iskrena I cistaLjubav,se probudila.Ljubav,ne ja nisam vise istaLjubav,me osvojila.Srecu donosi osmeh stvoga lepog lica,Stobom zena sam I devojcica.Ne znam sta bi sad,da te nema da sam sama,Zivot bio bi slepa ulica.Ti me osecas,ti me mazis,ti me pazis,Pored tebe sam tako sigurna.I bas bih vristala,pevala dok glas me nosi.NEKA CUJU SVI STA MI ZNACIS TI!JER TO JE,Ljubav,tako iskrena I cistaLjubav,se probudila.Ljubav,ne ja nisam vise istaLjubav,me osvojila.JER TO JE,Ljubav,to je stvarno ona prava,Ljubav,je pobedila.Ljubav,ne ja nisam ona stara,Ljubav,je sve promenila.LJUBAV JE SVE PROMENILA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ovo pojacajte Jennifer Rush - Destiny [HQ] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 kao i Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Jedna od najlepsih pesama 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука