Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovo nije nikakvo objasnjenje.

Sta je tacno ovde bolesno (i otkud tako teska rec uopste)?

Sta to smeta ako neko promovise ovakav oblik oblacenja?

Sta tu nije prirodno?

Obi,radi se o tome,sticajem okolnosti,upoznala sam dosta Ruskinja.Bas ovako se drze kao ove devojke na fotografiji.Jedna povrsnost,jedna distanciranost...ne-imanje sustinskog liturgijskog zivota i kvaliteta.

Moje misljenje i iskustvo.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Obi,radi se o tome,sticajem okolnosti,upoznala sam dosta Ruskinja.Bas ovako se drze kao ove devojke na fotografiji.Jedna povrsnost,jedna distanciranost...ne-imanje sustinskog liturgijskog zivota i kvaliteta.

Moje misljenje i iskustvo.

I to si sve videla po njihovom oblacenju?

I na osnovu tih koje si upoznala zakljucila si da su to "bolesni i prebolesni Rusi"?

Vrlo zanimljivo.

A alko bi recimo te cure i zene uzahtele da zadrze nacin oblacenja, a da poboljsaju kvalitet liturgijskog im zivota, sta im je ciniti?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To su brate sve povrsne stvari kad pogledas :)

Kad ne ulazimo u sustinu,onda plivamo po povrsini i to bas ovako.

Stvarno imas radarski pogled, cim tako lako proniknes u dusu preko odela...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I to si sve videla po njihovom oblacenju?

I na osnovu tih koje si upoznala zakljucila si da su to "bolesni i prebolesni Rusi"?

Vrlo zanimljivo.

A alko bi recimo te cure i zene uzahtele da zadrze nacin oblacenja, a da poboljsaju kvalitet liturgijskog im zivota, sta im je ciniti?

Obi,autentican hriscanin je daleko od ovih povrsnih stvari.To su malo vazne stvari a toliko se potenciraju.

Zar ne bi trebalo da bude sasvim prirodno,da zena izgleda pristojno i u Crkvi i van Crkve i da se tome ne pridaje veliki znacaj a kamoli neki dani pravoslavne mode?

Подели на овим сајтовима

Obi,autentican hriscanin je daleko od ovih povrsnih stvari.To su malo vazne stvari a toliko se potenciraju.

Zar ne bi trebalo da bude sasvim prirodno,da zena izgleda pristojno i u Crkvi i van Crkve i da se tome ne pridaje veliki znacaj a kamoli neki dani pravoslavne mode?

Pa ja to i pitam - sta je neprirodno, bolesno i prebolesno u haljinama sa ne prve slike?

Подели на овим сајтовима

Ne mora se insistirati na ovome, ali sad osudjivati zene sto oblace suknje kad idu u crkvu, tek je to preterano. A usput, mnogo lepse izgledaju kad se obuku ovako.

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe da budes ironican i drzak,zaista.Na kraju svih krajeva,ostaje sama sustina covekovog zivljenja i bitisanja.

:)

Pa sve vreme izbegavas ona pitanja sa prosle strane, reko da malo skrenem paznju.

Evo opet sam ih ponovio.

Подели на овим сајтовима

Нису површне, каже се "одело чини човека", па тако и како се облачимо, тако нам је и духовно стање, као и васпитање.

Nisam sigurna da je u vecini slucajeva tako :)

Nadam se da si ti u pravu.

Подели на овим сајтовима

Нису површне, каже се "одело чини човека", па тако и како се облачимо, тако нам је и духовно стање, као и васпитање.

Pozdravio te monah Arsenije sa stavovima,

ako zenama namecete `nako onda se vi `vako oblacite.

Muslim-group.jpg

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ne izbegavam,vec ne razumem na cemu insistiras?

Sta ne razumes? Pa krajnje jednostavno je sroceno.

Pa ja to i pitam - sta je neprirodno, bolesno i prebolesno u haljinama sa one prve slike?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...