Натан Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 :shocking: Ти нас тако унакази, а ми хоћемо да ви изгледата као праве, смерне Хришћанке. Исус Христос није бријао браду и главу, није се закопчавао до јабучице адамове и није носио широке панталоне, а ми се на Њега угледамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Tako i ja ne kapiram kako može da vam smeta majca sa kratkim rukavima A ko kaze da smeta.? Smetaju bretele i bez rukava ali sa rukavima i ako nije prozirna je ok. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 :shocking: Ти нас тако унакази, а ми хоћемо да ви изгледата као праве, смерне Хришћанке. Исус Христос није бријао браду и главу, није се закопчавао до јабучице адамове и није носио широке панталоне, а ми се на Њега угледамо. A tu smo znači, VI HOĆETE A naše volje i želje nema nigde CCCCC I ako se ugledate na Hrista, obucite haljinu Нифада, Срђан Шијакињић and LISA је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 A ko kaze da smeta.? Smetaju bretele i bez rukava ali sa rukavima i ako nije prozirna je ok. Zaključih da ste vi, muški, u stvari, mnogo slabiji od nas kad vas tako lako slome majce na bretele i prozirne tkanine Драшко and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Samo da podsetim da do pocetka devedesetih gotovo niko u Crkvu nije ni ulazio, ni sa maramom ni bez nje... Драшко, Kaludjerovic Sreten, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 A tu smo znači, VI HOĆETE A naše volje i želje nema nigde CCCCC Не, ми хоћемо да то буде ваша жеља, изражена као продукт ваше слободне воље. ( ) Ми вам само дајемо смернице. I ako se ugledate na Hrista, obucite haljinu Прво ви. Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Zaključih da ste vi, muški, u stvari, mnogo slabiji od nas kad vas tako lako slome majce na bretele i prozirne tkanine Pa o tome nesto i dragi nam apostol Pavle nesto napisa: Тако и жене у пристојном одијелу, са стидом и поштењем да украшују себе, не плетеницама, ни златом, или бисером, или хаљинама скупоцјенима, Него добријем дјелима као што се пристоји женама које се обећавају побожности Жена на миру да се учи са сваком покорношћу Али жени не допуштам да учи нити да влада мужем, него да буде мирна Јер је Адам најприје саздан па онда Ева; И Адам се не превари, а жена преваривши се постаде преступница; Али ће се спасти рађањем дјеце, ако остане у вјери и љубави и у светињи с поштењем. I Timoteju 2,9-15 Samo da podsetim da do pocetka devedesetih gotovo niko u Crkvu nije ni ulazio, ni sa maramom ni bez nje... Pa sve zavisi kako gledas na stvari a ulazilo se itekako. Licno sam prisustvovao jednom pricecivanju za vaskrs u Kragujevcu kada je potroseno 30 litara vina u 2 tadasnje crkve za pricescivanje. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Pa o tome nesto i dragi nam apostol Pavle nesto napisa: Тако и жене у пристојном одијелу, са стидом и поштењем да украшују себе, не плетеницама, ни златом, или бисером, или хаљинама скупоцјенима, Него добријем дјелима као што се пристоји женама које се обећавају побожности Жена на миру да се учи са сваком покорношћу Али жени не допуштам да учи нити да влада мужем, него да буде мирна Јер је Адам најприје саздан па онда Ева; И Адам се не превари, а жена преваривши се постаде преступница; Али ће се спасти рађањем дјеце, ако остане у вјери и љубави и у светињи с поштењем. I Timoteju 2,9-15 Pa sve zavisi kako gledas na stvari a ulazilo se itekako. Licno sam prisustvovao jednom pricecivanju za vaskrs u Kragujevcu kada je potroseno 30 litara vina u 2 tadasnje crkve za pricescivanje. Molim te, nemoj vaditi iz konteksta. Zna se zašto je baš njima u Korintu pisao kako da se oblače i vladaju LISA је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Не, ми хоћемо да то буде ваша жеља, изражена као продукт ваше слободне воље. ( ) Ми вам само дајемо смернице. Прво ви. Hvala vam na smernicama razmislićemo o njima. Do tada, mislite o nečem drugom LISA је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Molim te, nemoj vaditi iz konteksta. Zna se zašto je baš njima u Korintu pisao kako da se oblače i vladaju Greska u koracima. Nije Korint nego je poslanica Timoteju. A i taj tekst i ovaj i onaj od apostola Petra imaju za cilj istu stvar da zensku zaokupljenost spoljnom lepotom i ukrasavanjem svedu na normalnu meru. :bleh: Drugi put citaj pazljivije. :bleh: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Hvala vam na smernicama razmislićemo o njima. Do tada, mislite o nečem drugom Нема на чему, добро размислите, ту смо да помогнемо. Мислићемо и о нечему другом, хвала на савету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Ма није то само због мушких. И мени кад стане знојава тета у мајици на бретеле испред или поред, па морам да видим делове веша и разне израслине, свашта за разгледање, па почнем мислити о кос етичким средствима и да ли и мој вишак кг има исте манифестације... Док се приберем већ се пева херувимска песма. Ал добро, то сам ја баксуз... Sanja Т., Trifke and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Greska u koracima. Nije Korint nego je poslanica Timoteju. A i taj tekst i ovaj i onaj od apostola Petra imaju za cilj istu stvar da zensku zaokupljenost spoljnom lepotom i ukrasavanjem svedu na normalnu meru. :bleh: Drugi put citaj pazljivije. :bleh: Moja greska pardon. Al ovo ne menja cinjenicu da se vadi iz konteksta. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 ...знаш душо ко се добро пали, пали се и на воду...теби, чини ти се, ватра прија па пириш и не питаш се одакле ти то...хоћу рећи сита си пијана и здрава, хвала Богу... Nisam razumela. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Исус Христос није бријао браду и главу, није се закопчавао до јабучице адамове и није носио широке панталоне, а ми се на Њега угледамо. Исус је изгледао као просечан човек свога времена и поднебља, није се издвајао по тим спољним карактеристикама, да је дошао у свет у садашњици можда би био обријан и подшишан... Ако је приказивање на фрескама тачно требало би да носиш и сличну одећу као Исус Елем, да поновим поенту са почетка теме, све док је пристојно, сасвим је небитно ко ће се како облачити. Suncokret54 and Натан је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука