Jump to content

Дугме "амин!" на ЖРУ

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Приметили сте да постоји у десном углу неке поруке дугме "амин!". Кликом на то дугме, члану који је поставио неку поруку показујете поштовање и да та порука има вредност. Тако се члану подиже форумска репутација и на основу тога добија нове напредне опције, учествује у наградним играма, добија могућност да постане члан уређивачког тима... заправо показујемо да нам је стало довредних порука на форуму.

Паметно користите то дугме. Сваки клик на дугме "амин!" показује коме сте дали подршку и само једном може да се подржи једна порука и свака порука се подржава посебно.

Негативну репутацију смо скинули. Мислимо да није потребна нашем форуму.

Подели на овим сајтовима

Negativno dugme i jeste nepotrebno ! Odlično je što smo ga skinuli.Mislim da bi izazvalo nepotrebnu negativnu energiju.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Паметно користите то дугме. Сваки клик на дугме "амин!" показује коме сте дали подршку и само једном може да се подржи једна порука и свака порука се подржава посебно.

facenew22222222

о.Иване колико пута дневно ће моћи да се користи дугме "амин!"?

Ја не могу да користим дугме "амин!" јер сам изгеда искористио дневни максимум "амин!"-а ;D

Подели на овим сајтовима

• Гости

Радим на развијању дугмета које ће да се зове amin+ али да би то зажило мора много воде да протече свим рекама света. Треба да црквени сајтови стекну философију повезивања, но полако. Радимо на томе. dance67890

Подели на овим сајтовима

Kako nema negativnog,kome da sada udarama minuse? prst ka dole

Samim tim i reputacija postaje besmislena.

Ali dobro ovo su žive reči utehe i ovdje niko ne ide u minusu,svi su u plusu. :group111: 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Вероватно сте у праву.

Ипак навешћу један пример. Ево поруке која је одмах добила негативне поене:

https://www.pouke.org/forum/topic/14530-parada-ponosa-u-beogradu-septembar-2011/page__st__740__p__488917#entry488917

Човек је атеиста и студент права и овде хоће нешшто да нам објашњава - таквих је много овде. Ја мислим да су промашили форум, или намерно саботирају.

Неки форумаши имају снаге да разговарају са њима, међутим већина нема.

Погледајте, он је написао још доста порука након укидања негативног оцењивања, али и даље му стоји негативан салдо.

По мени, има смисла задржати оба оцењивања, јер тако испипавамо пулс форума. Не оцењујемо ми људе већ поједине поруке - зашто би се неко љутио?

Нека буде по вашем али бар нам задржите Игнор-листу! prstgore

Подели на овим сајтовима

• Гости

Вероватно сте у праву.

Ипак навешћу један пример. Ево поруке која је одмах добила негативне поене:

https://www.pouke.org/forum/topic/14530-parada-ponosa-u-beogradu-septembar-2011/page__st__740__p__488917#entry488917

Човек је атеиста и студент права и овде хоће нешшто да нам објашњава - таквих је много овде. Ја мислим да су промашили форум, или намерно саботирају.

Неки форумаши имају снаге да разговарају са њима, међутим већина нема.

Погледајте, он је написао још доста порука након укидања негативног оцењивања, али и даље му стоји негативан салдо.

По мени, има смисла задржати оба оцењивања, јер тако испипавамо пулс форума. Не оцењујемо ми људе већ поједине поруке - зашто би се неко љутио?

Нека буде по вашем али бар нам задржите Игнор-листу! prstgore

Ignore листа је могућа, ту опцију нећемо укидати.

Подели на овим сајтовима

Ignore листа је могућа, ту опцију нећемо укидати.

Одлично, онда одох мало да средим средим изглед форума.

Има да сместим насилне атеисте (не све) на игнор листу.

Овај виртуелни простор је за мене храм, а не улица.

Прихватам вернике свих религија, прихватам и све људске слабости, али не прихватам Богоборство!

Подели на овим сајтовима

Da,svakako da je smisao reputacije i ulazak u minus.Ovako ili si neutralan ili si u plusu,a kada jednom udješ u plusu ne možeš da se vratiš na niže,što je opet malo bzv. .mislise.

Pa gledajte moju reputaciju na jednom forumu : B)

repc.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Da,svakako da je smisao reputacije i ulazak u minus.Ovako ili si neutralan ili si u plusu,a kada jednom udješ u plusu ne možeš da se vratiš na niže,što je opet malo bzv. .mislise.

Pa gledajte moju reputaciju na jednom forumu : B)

repc.jpg

Лоша репутација се стиче и негатиовним поенима члана које даје Администрација. Члан после 10 негативних поена бива банован. То је најбољи знак репутације.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...