Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Приметили сте да постоји у десном углу неке поруке дугме "амин!". Кликом на то дугме, члану који је поставио неку поруку показујете поштовање и да та порука има вредност. Тако се члану подиже форумска репутација и на основу тога добија нове напредне опције, учествује у наградним играма, добија могућност да постане члан уређивачког тима... заправо показујемо да нам је стало довредних порука на форуму. Паметно користите то дугме. Сваки клик на дугме "амин!" показује коме сте дали подршку и само једном може да се подржи једна порука и свака порука се подржава посебно. Негативну репутацију смо скинули. Мислимо да није потребна нашем форуму. jermel, Mamica Forumska and Фарисеј је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Negativno dugme i jeste nepotrebno ! Odlično je što smo ga skinuli.Mislim da bi izazvalo nepotrebnu negativnu energiju. ристМико, JESSY and gloria west је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Tako je sekana , sad si Aminovana :rolleyes: Анастасија and gloria west је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Паметно користите то дугме. Сваки клик на дугме "амин!" показује коме сте дали подршку и само једном може да се подржи једна порука и свака порука се подржава посебно. facenew22222222 о.Иване колико пута дневно ће моћи да се користи дугме "амин!"? Ја не могу да користим дугме "амин!" јер сам изгеда искористио дневни максимум "амин!"-а ;D Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Amin za amin..... 4chsmu1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Amin za amin..... 4chsmu1 Lako je ljubavi , sad ću da ti amin dam posle ti meni ali niki da zna gloria west је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Радим на развијању дугмета које ће да се зове amin+ али да би то зажило мора много воде да протече свим рекама света. Треба да црквени сајтови стекну философију повезивања, но полако. Радимо на томе. dance67890 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Kako nema negativnog,kome da sada udarama minuse? prst ka dole Samim tim i reputacija postaje besmislena. Ali dobro ovo su žive reči utehe i ovdje niko ne ide u minusu,svi su u plusu. :group111: 0304_smile4 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Вероватно сте у праву. Ипак навешћу један пример. Ево поруке која је одмах добила негативне поене: https://www.pouke.org/forum/topic/14530-parada-ponosa-u-beogradu-septembar-2011/page__st__740__p__488917#entry488917 Човек је атеиста и студент права и овде хоће нешшто да нам објашњава - таквих је много овде. Ја мислим да су промашили форум, или намерно саботирају. Неки форумаши имају снаге да разговарају са њима, међутим већина нема. Погледајте, он је написао још доста порука након укидања негативног оцењивања, али и даље му стоји негативан салдо. По мени, има смисла задржати оба оцењивања, јер тако испипавамо пулс форума. Не оцењујемо ми људе већ поједине поруке - зашто би се неко љутио? Нека буде по вашем али бар нам задржите Игнор-листу! prstgore Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Вероватно сте у праву. Ипак навешћу један пример. Ево поруке која је одмах добила негативне поене: https://www.pouke.org/forum/topic/14530-parada-ponosa-u-beogradu-septembar-2011/page__st__740__p__488917#entry488917 Човек је атеиста и студент права и овде хоће нешшто да нам објашњава - таквих је много овде. Ја мислим да су промашили форум, или намерно саботирају. Неки форумаши имају снаге да разговарају са њима, међутим већина нема. Погледајте, он је написао још доста порука након укидања негативног оцењивања, али и даље му стоји негативан салдо. По мени, има смисла задржати оба оцењивања, јер тако испипавамо пулс форума. Не оцењујемо ми људе већ поједине поруке - зашто би се неко љутио? Нека буде по вашем али бар нам задржите Игнор-листу! prstgore Ignore листа је могућа, ту опцију нећемо укидати. Sophrosyne and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Ignore листа је могућа, ту опцију нећемо укидати. Одлично, онда одох мало да средим средим изглед форума. Има да сместим насилне атеисте (не све) на игнор листу. Овај виртуелни простор је за мене храм, а не улица. Прихватам вернике свих религија, прихватам и све људске слабости, али не прихватам Богоборство! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Da,svakako da je smisao reputacije i ulazak u minus.Ovako ili si neutralan ili si u plusu,a kada jednom udješ u plusu ne možeš da se vratiš na niže,što je opet malo bzv. .mislise. Pa gledajte moju reputaciju na jednom forumu : B) Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Da,svakako da je smisao reputacije i ulazak u minus.Ovako ili si neutralan ili si u plusu,a kada jednom udješ u plusu ne možeš da se vratiš na niže,što je opet malo bzv. .mislise. Pa gledajte moju reputaciju na jednom forumu : B) Лоша репутација се стиче и негатиовним поенима члана које даје Администрација. Члан после 10 негативних поена бива банован. То је најбољи знак репутације. jermel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука