Jump to content

Srbija priznaje pobunjenički Prelazni savet u Libiji

Оцени ову тему

Аурор

Ne, NATO intervencija u Libiji je nepravedna kao i u Srbiji 1999.  

13 члановâ је гласало

1. 1. Da li odobravate ovakav potez Vlade Srbije?

• Da, vreme je da Gadafi napusti vlast.
    • Da, prava politička odluka u trenutku.
      0
    • Ne, NATO intervencija u Libiji je nepravedna kao i u Srbiji 1999.
    • NE, SRAM IH BILO !

Препоручена порука

girl_jumping

Da po podvožnjacima, nadvožnjacima, mostovima poštama, na zidovima su grafitima huligani svašta napisali.Ali zakon je u parlamentu(nadam se da to razumiješ) i tamo u zakonu ove države stoji da je BiH sastavljena iz dva entiteta, ali kome ja to pišem.Živi ti i dalje u svojim snovima....Sanjarenje je neisplativo vjeruj mi... girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping

где та БиХ?

мени стално спомињу неку босну и херцеговину...али ја још да је видим?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 44
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

girl_jumping

Da po podvožnjacima, nadvožnjacima, mostovima poštama, na zidovima su grafitima huligani svašta napisali.Ali zakon je u parlamentu(nadam se da to razumiješ) i tamo u zakonu ove države stoji da je BiH sastavljena iz dva entiteta, ali kome ja to pišem.Živi ti i dalje u svojim snovima....Sanjarenje je neisplativo vjeruj mi... girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping

Došao si na ovu temu i na ovaj forum da bi iskorišćavao gostoljubivost, zloupotrebljavao pravila i trolovao? Kako oni rade, a posle izigravaju neke večite žrtve. Prosto ti dođe da povratiš.

Ova tema nije o Bosni niti o Republici Srpskoj niti su tvoje provokacije ovde dobrodošle i zamolio bih da sa tim prestaneš inače ćeš imati problem.

Подели на овим сајтовима

Руси пронашли заробљене Србе

Новинари Комсомолске правде пронашли у Либији петорицу Срба, које, под оптужбама да су плаћеници-снајперисти, у затвору држе либијски побуњеници. Заробљени Срби су рекли и да се побуњеници према њима односе коректно, да нема батинања и да им је речено да ће их ускоро пребацити у Зинтан, а затим пустити да иду кућама - уколико све буде у реду.

Руски лист наводи да се у заатвору налазе Зоран Николић из Лазаревца, Милорад Јунић из Лознице, Милић Мартиновић из Аранђеловца, Војислав Нићифоровић из Београда и Недељко Милановић из Лазаревца.

SrbiLibija2908W.jpg

Руски новинари су до петорице Срба дошли пошто су направили интервју са командантом аеродрома Абдулакимом Абдулгадаром,

Заробљени Срби су руским новинарима испричали да су у Либију дошли 12. августа, како би радили на поправци путева, као и да им је обећана одлична зарада, али су, после недељу дана, остављени на једном контролном пункту.

Према писању руског листа, некако су успели да побегну, после чега су се крили по Триполију. Покушали су да се пребаце до српске амбасаде у либијској престоници, платили таксисти 500 евра за вожњу, али су ухапшени на првом контролном пункту.

"Ми смо радници грађевинци, склопили смо уговор са српско-либијском компанијом Зазура. У канцеларији у Београду су нам рекли да је у Триполију мирно и ми смо кренули. Сада побуњеници говоре да ће спровести истрагу и све истражити", рекао је један од заробљених Срба.

Заробљени Срби су рекли и да се побуњеници према њима односе коректно, да нема батинања и да им је речено да ће их ускоро пребацити у Зинтан, а затим пустити да иду кућама - уколико све буде у реду.

"Помозите молим вас", рекао је на крају разговора са руским новинарима један од заробљених Срба.

Поздрав на српском

Заробљени Срби су, како пишу руски новинари, били у почетку зачуђени када су поздрављени на матерњем језику са „Добар дан".

Тек када је новинар Стешин подигао руку и показао бројаницу из Острога заробљени Срби су се се насмешили, како пише Комсомолска правда "вероватно први пут после дужег времена".

Новинари Стешин и Коц су, иначе, неколико пута боравили на Космету и Републици Српској.

РТС

-----------

Наша влада није имала када...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Došao si na ovu temu i na ovaj forum da bi iskorišćavao gostoljubivost, zloupotrebljavao pravila i trolovao? Kako oni rade, a posle izigravaju neke večite žrtve. Prosto ti dođe da povratiš.

Ova tema nije o Bosni niti o Republici Srpskoj niti su tvoje provokacije ovde dobrodošle i zamolio bih da sa tim prestaneš inače ćeš imati problem.

Ako ste mislili na mene ovim postom.Onda aferim svaka čast.Ne vrijeđam nikoga, a ovih vaših nacionalista zadojenih mržnjom mi je preko glave...

Ako znači moje prisutvo ovdje trpiti ponižavanja i uvrede i omalovažavanja, zahvalit ću vam na gostoprimstvu i povući se sa foruma uopšte...

Pogledajte ko piše i šta piše, a moji komentari su najblaži vid reakcija na očite provokacije...

0409_feel 0409_feel :229229229:

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Руси пронашли заробљене Србе

Новинари Комсомолске правде пронашли у Либији петорицу Срба, које, под оптужбама да су плаћеници-снајперисти, у затвору држе либијски побуњеници. Заробљени Срби су рекли и да се побуњеници према њима односе коректно, да нема батинања и да им је речено да ће их ускоро пребацити у Зинтан, а затим пустити да иду кућама - уколико све буде у реду.

Руски лист наводи да се у заатвору налазе Зоран Николић из Лазаревца, Милорад Јунић из Лознице, Милић Мартиновић из Аранђеловца, Војислав Нићифоровић из Београда и Недељко Милановић из Лазаревца.

SrbiLibija2908W.jpg

Руски новинари су до петорице Срба дошли пошто су направили интервју са командантом аеродрома Абдулакимом Абдулгадаром,

Заробљени Срби су руским новинарима испричали да су у Либију дошли 12. августа, како би радили на поправци путева, као и да им је обећана одлична зарада, али су, после недељу дана, остављени на једном контролном пункту.

Према писању руског листа, некако су успели да побегну, после чега су се крили по Триполију. Покушали су да се пребаце до српске амбасаде у либијској престоници, платили таксисти 500 евра за вожњу, али су ухапшени на првом контролном пункту.

"Ми смо радници грађевинци, склопили смо уговор са српско-либијском компанијом Зазура. У канцеларији у Београду су нам рекли да је у Триполију мирно и ми смо кренули. Сада побуњеници говоре да ће спровести истрагу и све истражити", рекао је један од заробљених Срба.

Заробљени Срби су рекли и да се побуњеници према њима односе коректно, да нема батинања и да им је речено да ће их ускоро пребацити у Зинтан, а затим пустити да иду кућама - уколико све буде у реду.

"Помозите молим вас", рекао је на крају разговора са руским новинарима један од заробљених Срба.

Поздрав на српском

Заробљени Срби су, како пишу руски новинари, били у почетку зачуђени када су поздрављени на матерњем језику са „Добар дан".

Тек када је новинар Стешин подигао руку и показао бројаницу из Острога заробљени Срби су се се насмешили, како пише Комсомолска правда "вероватно први пут после дужег времена".

Новинари Стешин и Коц су, иначе, неколико пута боравили на Космету и Републици Српској.

РТС

-----------

Наша влада није имала када...

Nadam se da je tako ko što ovi ljudi rekli, ali javna je tajna da su u Libiju otišli mnogi plačenici iz raznih zemalja.Ko će ga opet znati!

Подели на овим сајтовима

Nadam se da je tako ko što ovi ljudi rekli, ali javna je tajna da su u Libiju otišli mnogi plačenici iz raznih zemalja.Ko će ga opet znati!

Americka, francuska, britanska, ..... vojske su sve od reda placenicke. A francuska posebno sa Legijom stranaca. Pa sta fali i da Libija placa strance kao Francuska. Nema tu nikakve tajne ni potrebe za istom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Još jedna nova nepricimpijelnost drage vam vaše Srbije.Lično smatram da je to dobar potez koji je uradila ali je izdala svoga prijatelja koji je u vrijeme rata između Srbije i Bosne bio jedan od rijetkih arapskih političara na strani Srbije.

Prodala je Srbija mnogo veće stvari, ne čudi se što je i jednog Gadafija šutnula.a šta će još šutnuti u budućnosti veoma bliskoj mislim da će to za vas biti veliki stres.

Ovo boldovano je neistina. Na medjunarodnom sudu je dokazano da Srbija nije ratovala sa Bosnom vec je u Bosni vodjen gradjanski rat.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Зашто нас увијек морају некакви лудаци подржавати то ми није јасно. Имали смо подршку руског Шешеља, Жириновског, имали смо подршку либијског Милошевића, Гадафија, имали смо подршку десничарског монструма Брејвика... и ко нас све неће подржавати. 7896634

Сад овакав потез владе изгледа као некакво изигравање Гадафија....7896634 А уствари то би и био добар потез да је то став владе. Међутим, потез владе да призна либијске отпораше изгледа улизивачки да се додвори западним владама. Да је којим случајем Гадафи и даље у бољој позицији, не би имали петљу да то ураде.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

to je ta realna politika koju treba voditi, nema nerviranja, nema stresa, takvu politiku je neophodno da srbija vodi ukoliko želi svoj sopstveni opstanak, u politici nema sentimenata, nema prijatelja i neprijatelja, postoje samo strateški partneri, strateški ciljevi,

srbija ovakvim potaezom izlazi iz tunela i prethodnih političkih i istorijskih grešaka,

Good is Good

Подели на овим сајтовима

Зашто нас увијек морају некакви лудаци подржавати то ми није јасно. Имали смо подршку руског Шешеља, Жириновског, имали смо подршку либијског Милошевића, Гадафија, имали смо подршку десничарског монструма Брејвика... и ко нас све неће подржавати. 7896634

Сад овакав потез владе изгледа као некакво изигравање Гадафија....7896634 А уствари то би и био добар потез да је то став владе. Међутим, потез владе да призна либијске отпораше изгледа улизивачки да се додвори западним владама. Да је којим случајем Гадафи и даље у бољој позицији, не би имали петљу да то ураде.

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

postajemo normalni polagano, izlazimo iz retorike 19.og veka polagano!

čuvajte se prejake političke retorike, ona samo proizvodi nove izbegličke kampove, srpske, naravno,

srbija nema snage da realzuje ni male poduhvate, i zato je pametnije da se opameti,,

neshvatljiva politika koju vodimo isključivo na konfliktima daje razorne rezltate, po srbe i srbiju, naravno,,

preporuka : čitajte arčibalda rajsa, deo knjige o srpskim manama, vreme je da se popravimo,

dokle više ta mitomanija? dokle više odbijanje povoljnih planova, a nakon toga - prihvatanje kad je već kasno?

dokle?

Good is Good

Подели на овим сајтовима

postajemo normalni polagano, izlazimo iz retorike 19.og veka polagano!

čuvajte se prejake političke retorike, ona samo proizvodi nove izbegličke kampove, srpske, naravno,

srbija nema snage da realzuje ni male poduhvate, i zato je pametnije da se opameti,,

neshvatljiva politika koju vodimo isključivo na konfliktima daje razorne rezltate, po srbe i srbiju, naravno,,

preporuka : čitajte arčibalda rajsa, deo knjige o srpskim manama, vreme je da se popravimo,

dokle više ta mitomanija? dokle više odbijanje povoljnih planova, a nakon toga - prihvatanje kad je već kasno?

dokle?

Ovakvim načinom razmišljanja svima će nam biti bolje.Nacionalni ponos se ostvaruje jakom ekonomijom.Postoje države koje imaju manji broj stanovnika od naših ali zahvajujuči njihovom ekonomskom prosperitetu one su ugledne i jake i u tim državama se toliko ne gleda ko je ko.Međutim mi koji smo više gladni nego siti, koji smo u dugovima do guše, hranimo se vjerskom nacionalnom, rasnom netrpeljivošću.A drugi na našim nesrečama zarađuju.Neka, kad smo takvi to nam i treba, samo da li ćemo ikada doći pameti.. dance67890 .mislise. .mislise.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...