Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Ма само се повлачи из политике, он ће тек сада кренути да ради и пише, видећеш. Не зна тај да седи и ужива... ;)

Nadam se da si u pravu, red bi bio da i ti nekad budeš za nešto :P

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 7 months later...

"Одговор је..."да". То је одговор, конгресмене.".

http://www.youtube.com/watch?v=6BWJFnLjZGo

Али овдје је објаснио шта је хтјео рећи.

http://www.youtube.com/watch?v=1JewEccvtkk

Иначе, шта знате о оним писмима која му пришивају? Како сам до сада прочитао, изгледа да је ипак он знао шта пише у тим расистичким писмима која су издавана под његовим именом. Неки против-аргументи?

Подели на овим сајтовима

Иначе, шта знате о оним писмима која му пришивају? Како сам до сада прочитао, изгледа да је ипак он знао шта пише у тим расистичким писмима која су издавана под његовим именом. Неки против-аргументи?

Нема ту против-аргумента. Изгледа да су та писма писали Ротбард и Роквел, а та двојица јесу тешке расистичке свиње. Да ли се Рони слагао с тим писмима или је то само прошло под његовим именом, као што обично бива у политичким организацијама, немам појма. Мени лично уопште није јасно чему Ротбард после Мизеса који је кристално јасан и одмерен свуда, ал ајде, то сам само ја. Било како било, пао је на испиту и у том случају, баш као у случају анти-имиграционе политике, где даје социјалистичка и фашистичка ”оправдања”. Објашњење је да нико није савршен.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...