Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

• Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ти људи су одушевљени једном генијалном идејом и философијом, што глупи људи не разумеју па им онда није јасно одакле толики ентузијазам. Да би се разумеле неке ствари треба да се размишља својом главом, што многима није лако...

Ti ljudi prate jednog izlapelog starca koji je uz to i milioner. Par njegovih ideja jos i imaju smisao poput vanjske politike; ostatak su ekonomski fasizam kao i kod ostalih republikanaca

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Мало си се преш`о... Рон Пол је најскромнији по богаству од свих њих.

А да си сео да мало прочиташ нешто о економији разумео би о чему он прича. Ово што сад имамо је економски фашизам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Da bas tako; zato sto Obama nije imao podrsku fasistickog kongresa da ista promeni.Ron Pol se trudi da zadrzi ovakvo stanje. Ja sam rekao da je deka izlapeli milioner; nisam ga uporedjivao sa ostatkom fasisticke klike; a ti dokazi da sam slagao da je milioner?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

То "yeah" нису викали присталице Рон Пола, већ (само пар) присталица других кандидата који су хтели да му се наругају и онда се чује како се подругљиво смеју. Присталице Рон Пола можеш да чујеш како аплаудирају на 1:10 када каже како када је радио у болници никада никоме није ускратио помоћ, има их пуно више.

Невероватно како лако медији изврну ствари...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Da bas tako; zato sto Obama nije imao podrsku fasistickog kongresa da ista promeni.

Хахахахаа... Који си ти комедијаш. :)

А могао је да нападне Либију и остале без да "фашистички" конгрес пита било шта?

Ron Pol se trudi da zadrzi ovakvo stanje. Ja sam rekao da je deka izlapeli milioner; nisam ga uporedjivao sa ostatkom fasisticke klike; a ti dokazi da sam slagao da je milioner?

Да ли је излапео, можеш да погледаш било који његов видео у коме су му дали да прича дуже од једног минута. Што се богатства тиче, наравно да није сиромашан, али је најскромнији од свих других кандидата. Обамина председничка плата је $400,000 годишње. Пол је у свој програм ставио да (своју) председничку плату смањи на $39,000.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Bilo je u nasim novinama kako je republikanski kandidat Ron Pol ispao okrutan.

Pitanje je glupo. Sta je sa licnom odgovornoscu u celoj prici?

Nikoga ne treba ostaviti da umre, ali i sada, sa komunistickim zdravstvom, taj neko bi bio zbrinut i platio za to nakon toga. A samo pitanje je sofizam argument milosrdja i argumentum ad populum.

Подели на овим сајтовима

Da bas tako; zato sto Obama nije imao podrsku fasistickog kongresa da ista promeni.Ron Pol se trudi da zadrzi ovakvo stanje. Ja sam rekao da je deka izlapeli milioner; nisam ga uporedjivao sa ostatkom fasisticke klike; a ti dokazi da sam slagao da je milioner?

Deka nije izlapeo, a bogatstvo mu je skromno za coveka koji je 25 godina clan kongresa.

A sta ti znas o njemu i njegovim idejama, inace?

Подели на овим сајтовима

Иначе, за разлику од својих колега, новац није зарадио продајом "услуга" у Конгресу, већ поштеним радом као доктор медицине.

Не зна ништа наравно... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Иначе, за разлику од својих колега, новац није зарадио продајом "услуга" у Конгресу, већ поштеним радом као доктор медицине.

Hahah, kongresmeni imaju iskustva u usluznim delatnostima.

Подели на овим сајтовима

sad ulazim na Ron Paul-ov sajt i pošto imam neki add-on da mi direktno blokira sajtove koji podržavaju Sopa : :D

--2012-02-24-175159.jpg

I,kakve su ove njegove knjige...ima li ova Liberty defined u .pdf-u da se skine?Ako neko ima link neka pošalje na pm.

Подели на овим сајтовима

То је чудно, Рон Пол је један од највећих критичара SOPA закона. Није ти добар add-on... :)

Потражи његове књиге "Revolution" и "End the Fed", сигурно могу да се скину негде. Не треба да кажем да су супер...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...