Mamica Forumska Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Људи, не знам зашто, али мене дрма нека трема girl_jumping i mene ,a i rastužim se kad pročitam naslov teme,kako bi bilo strašno.....da tako stvarno bude "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Vi ste kraljice :) Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ah, prelazak sa juga na volvo... vidimo se s onu stranu obzorja... dance67890 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 dance67890 dance67890 dance67890 Као Алиса кад треба да закорачи кроз огледало. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ja sam ko na iglama...kao da će nešto fantastično da se desi dance67890 dance67890 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ja sam ko na iglama...kao da će nešto fantastično da se desi dance67890 dance67890 dance67890 dance67890 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Pokupite skrin-shotove ovog starog dok jos mozete, trebace nekad za neku antologiju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2011 На кају ће бити: Тресла се гора, родио се миш! Неће, неће... биће супер. Имаћете свој профил где можете да позивате своје пријатеље, да са њима делите садржај, да бацујете своје личне слике, да пишете статусе... слично као фејсбук, само што је ово наше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Pokupite skrin-shotove ovog starog dok jos mozete, trebace nekad za neku antologiju... Е да! Умало то да заборавим! Овакав изглед форума више неће постојати. Затао направите исечке за успомену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Шта је то скрин шот? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Први, а? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Јееее! Где су ми нестале поруке од синоћ?! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 За око сат и десет минута гасимо сајт на један дан. Надамо се да ће све бити до сутра поподне. Верујем да ће да вам се свиди промена. RADI! facenew22222222 facenew22222222 samo da se još snađemo malo https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Нама који се сада бавимо администрирањем, следи још једно "свеноћно бденије", да би сутра све било на свом месту. Ово још није готово., али можете да пишете. Не могу још да се сређују слике, али и то ћемо да средимо. Важно да је форум подигнут и да су Живе Речи Утехе прешле на најбољи форум IPbord. Желимо вам још много, много лепих тренутака на највећем православном форуму на Балкану Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука