Александрида Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Evo, odbrojavanje posebno za nas: http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=DO+GA%C5%A0ENJA+FORUMA+%3A-%29&day=24&month=08&year=2011&hour=00&min=00&sec=00&p0=35 319.gif 4chsmu1 319.gif DakleM ljudi imamo sat,muzikicu....ma mi smo ali stvarnoooo 0212_rolleyes prstgore klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Evo, odbrojavanje posebno za nas: http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=DO+GA%C5%A0ENJA+FORUMA+%3A-%29&day=24&month=08&year=2011&hour=00&min=00&sec=00&p0=35 0212_rolleyes prstgore ти си геније! 52 minutes, 56 seconds Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Srecno... I nemojte da se nervirate sto ce sigurno da se nadju ljudi kojima ce da smeta novi dizajn... Covek kad se na nesto navikne... The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 DO GAŠENJA FORUMA :-) Above message is supplied by the creator of this countdown, not by timeanddate.com Time until Wednesday, 24 August 2011 (Belgrade time) 0 days 0 hours 48 minutes 2937 seconds Alternative version It is 0 days, 0 hours, 48 minutes, 57 seconds until Wednesday, 24 August 2011 (Belgrade time) Current time is Tuesday, 23 August 2011, 23:11:03 CEST (local time in Belgrade) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Srecno... I nemojte da se nervirate sto ce sigurno da se nadju ljudi kojima ce da smeta novi dizajn... Covek kad se na nesto navikne... ал с друге стране наш народ све брзо заборави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Људи, не знам зашто, али мене дрма нека трема :) Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 :) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 DA nije zemljotres i i kod vas? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YXPJ0FsH-DA :) “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 DA nije zemljotres i i kod vas? Gde je zemljotres? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DUqiLK8J9mA надам се да није јак2420 seconds Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Srecno... I nemojte da se nervirate sto ce sigurno da se nadju ljudi kojima ce da smeta novi dizajn... Covek kad se na nesto navikne... Свестан сам ја тога, али мислим да су многи навикли да ми стално нешто мењамо, изводимо неке керефеке итд... Ово ће бити нешто сасвим другачије, а опет исто. Имаће много простпра за надоградњу, што мени као уреднику доста значи, јер је битно да испрати све идеје које долазе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Хоће ли моћи на том новом форуму да се промени корисничко име? Могли бисте да оставите ту опцију бар на један, два дана. Ја не бих више да будем Гост. Моћи ће,ако то не укину модератори Дакле правила су да се не може мењати форумско име ? Или може ? Како ћемо сад ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Хоће ли моћи на том новом форуму да се промени корисничко име? Могли бисте да оставите ту опцију бар на један, два дана. Ја не бих више да будем Гост. Моћи ће,ако то не укину модератори Дакле правила су да се не може мењати форумско име ? Или може ? Како ћемо сад ? Већ сам рекао- не може. То је могућже променити само пре пете поруке а може да се промени једино ако корисник хоће да постави право име, с тим што иде и оно ex. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 U Americi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука