bosanac Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 On 4. 8. 2011. at 14:46, -REFLEX- рече nije lijepo da se ophodite prema meni ovako u svetom mjesecu Ramazanu , a vise postujem vjeru i Isusa nego svi vi , nego nije bitno . ako moze da mi se vrati stari profil , da ne moram ulaziti sa proxy adresa stalno ? ljudski je prastati . ja sam vama presao preko svega , a bilo je dosta uvreda . a vi? ovde samo dokazujete ko je veci vjernik. Ramazan Serif Mubarek Olsun svim muslimanima , Sellam Alejkum i neka je mir s vama. Allah raziolsum, brate! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Муслимани као Бога поштују - господара који је из срца једног броја анђела ишчупао самилост : 2:43 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Ми хришћани верујемо да је тај "господар" који је из срца једног броја анђела ишчупао самилост (и то на основу њиховог пристанка) мамона (или Сатана) а не Господ Бог. Зашто вера муслимана каже супротно!? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Исповеда се да муслиман верује у ГОСПОДАРА који је из срца једног броја анђела ишчупао самилост. Дакле, може ли одговор или појашњење? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 greska u prepisivanju 0110_hahaha Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 А шта каже брат bosanас? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 27. 11. 2011. at 12:55, DYNABLASTER рече greska u prepisivanju 0110_hahaha tacnije- namerna greska u prepisivanju tj "andjeo" koji davi u pecini je uredio tu stvar Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
krntija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 mir s vama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 zanimljivije i poucnije bi mi bilo da sam saslusao nekog pijanca ispred seoske radnje... anajrim and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
krntija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Znakovi posljednjeg doba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
krntija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Snovi u islamu http://www.youtube.com/watch?v=75NscEI5Cu0&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 крнтијо, јеси ли ти муслиман? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
krntija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1324485662' post='546528] крнтијо, јеси ли ти муслиман? Šta da činim, muslimani? Samog sebe viŠe ne znam, nit’sam židov nit’ krŠćanin, nit’ Štujem vatru nit sam musliman Nit’sam s istoka niti sa zapada, nisam s kopna, nisam s mora, sa ovog svijeta sigurno nisam, a nebeske sfere nisu mi stan Nisam od zemlje, nisam od vode, nisam od vatre, nisam od zraka, nisam nebeski, zemaljski nisam, postojim a k’o da i ne bivam Iz Indije nisam, nisam iz Kine, niti sam iz Bulgara niti Saksina, nisam iz kraljevstva iračkoga, a dom mi nije ni Horasan Ni s ovog ni s onog nisam svijeta, nisam iz Vrta, nisam iz Ognja, nisam od Adema, nisam od Have, moj nije Firdevs niti Ridvan Bezmjesnost je moje mjesto, neoznačenost moj je znak, Šta će mi tijelo, Šta li duŠa, DuŠi svih duŠa sam pokoran Dvojnost svaku odbacujem, oba svijeta jednim vidim, Jednog tražim, Jednog znam, Jednog vidim, Njeg zazivam On je Prvi i Posljednji, On je Jasni i Skriveni, sem Njega, Onoga Koji jeste, nikog drugog ne priznam Opio sam se iz vrča ljubavi, oba sam svijeta ostavio, samo zanos i pijanstvo, svaki drugi dom mi je stran Za svog života i na trenutak ako Te zaboravih ja, zbog tog časa, zbog tog trena, proživjet ću život kajan A ako u samoći mojoj ruku mi pružiŠ makar na čas, bacit ću pod noge oba svijeta i zaplesati presretan Čuj me, Šemse iz Tabriza: Ja ti pijan hodim svijetom, i meni niŠta i ne treba drugo već da sam zanesen i da sam p’jan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 значи суфи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
krntija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1324490054' post='546547] значи суфи ma jok... umetnik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука