suza Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 "Ослонче", хвала ти на објашњењу. Ако сам добро схватио, оно што се 33 пута изговара су речи "Слава Алаху", "Теби захваљујемо" и "Алах је највећи". Да ли то значи да теспих има 33 куглице и постоји ли објашњење зашто се те речи изговарају баш 33 пута? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Sellam Alejkum , vidim da se situacija od kad mene nema promjenila , sada vec otvoreno vrjedjate Islam , no nema veze . da predjem na stvar , neki su ovde mene okarakterisali kao "vernika u pubertetu" , nema veze , prelazim preko toga . E sad da vas pitam nesto , vi dok vrjedjate Islam , Muhammed-a , Kur'an , za to sebi dajete puno pravo jer smo mi "gosti" , a vi ste domacini i imate puno pravo na vrijedjanje , ok . kada neko iznese neke cinjenice o Bibliji , Isusu (Isa .a.s) , Hriscanstvu , sta vi radite ? ? ? uklonite tog korisnika , jel to ravnopravnost ? jel to demokratija ? , naravno da , sjecam se "Nalazis se na hriscanskom forumu" , sto znaci vi vama smijemo da pricamo sta god hocemo na vjeru a vi nama ne mozete jer niste hriscani . pitam se da li bi nekoga hriscanina , a znam ih dosta koji se slazu po mnogim pitanjima Hriscanstva sa mnom banovali samo zato jer izlazu svoje misljenje ? naravno vi ovde vodite dijalog tako sto izazovete sagovornika i onda vam on lijepo odgovori , onda jos vise uvreda , onda vam odgovori jos jednom lijepo , 3 put ga izazovete da uzvrati i vama vrjedjanjem , i sta onda kao imamo dijalog . to sto vi radite , to je vas problem , ali ne vidim da vi uopste postujete Oslonca koji pokusava da vam objasni pitanje koje ste postavili , vec vas odgovor je "Sah mat" , vi ne pokusavate da shvatite neke stvari , vec samo vrjedjate , i jos jedna stvar , Administracija bi tebala da postavi natpis velikim slovima ako vec smatra da smo mi ovde gosti sa manjim privilegijama , i da mi smijemo da igramo samo onako kako gospoda svira , lijepo stavite natpis " Muslimanima slobodan ulaz ali moraju postovati sledece pravilo : Dok ih mi vrjedjamo na vjerskoj osnovi oni ne smiju nista lose reci na nasu vjeru" , toliko . Pozdrav . (Istina je samo jedna) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ok, ajde sad objasni ovo sa brojem 33, bas me interesuje :291291291:. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Zelim da mi povratite stari profil , ako je moguce ako nije mogu i na ovaj . pozz , inace jedini odgovor koji ja imam jeste da ucenjaci kazu da ovaj broj ima veze sa 99 Allahovih imena , princip (3X33=99) , sa sada nemam bolji odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Zasto 3 puta 33? Otkud ovo 3, da nije mozda...hm...ajde necu da te diram, osetljiv si na tu temu .mislise.. Salim se, ne zameri mi. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 ma ne zamjeram , hm zaista ne znam zasto 3 puta , i mene zanima .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Mozda Sveta Trojica . Ne shvataj kao prozivku, ali tri je mocan broj .mislise. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 истино, ја се таман понадао да су те бановали .mislise. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 ma ne shvatam kao prozivku , koliko znam da je i 7 dana svet broj , inace numerolgija je zahtjevna nauka , tako da ne ulazim u to ima ljudi koji se bave shvatanjem Biblije i Kur'an-a numeroloski , ja ipak nemam dovoljno znanja iz numerologije i ne znam bas dobro odnos brojeva . svako dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 истино, ја се таман понадао да су те бановали eh uzalud se nadas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Nisam ni mislila na numerologiju. Ne znam ni ja o tome, ali kad vec pomene, stavrno se cesto pominju 3 i 7 kao "posebni" brojevi. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iterum solvo Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Nisam ni mislila na numerologiju. Ne znam ni ja o tome, ali kad vec pomene, stavrno se cesto pominju 3 i 7 kao "posebni" brojevi. pa ok svakako svaki broj kroz istoriju ma svoj simbol , sad koja je simbolika ispravana koja ne tesko je znati , cak smatram da se vise pominje broj 7 nego svi ostali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 naravno vi ovde vodite dijalog tako sto izazovete sagovornika i onda vam on lijepo odgovori , onda jos vise uvreda , onda vam odgovori jos jednom lijepo Još uvek mi nisi odgovorio, odakle reči Apostola Pavla u Kuranu? dada ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=181.msg489065#msg489065 date=1311556692] истино, ја се таман понадао да су те бановали dada eh uzalud se nadas Дупли налог, банован... Администрација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=181.msg489065#msg489065 date=1311556692] истино, ја се таман понадао да су те бановали dada eh uzalud se nadas Дупли налог, банован... Администрација mnogo ste storgi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука