Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

E to si jako dobro istakao-zloupotreba Novog zaveta i oprostaja. Ne moze se raditi sta se hoce, ocekujuci da ce Isus sve da sredi, slazem se. Ne znam ni ja to tacno da objasnim, valjda sam i ja priglupa  .mislise.. Oseti se zloupotreba, ne mogu se postaviti jasne granice i kalupi kad su ljudski odnosi i licnost u pitanju...Ali kamenovanje nije resenje  winter

pa,vidi...sibanje,smrtna kazna i slicno i nije cilj sam po sebi.da jeste,ne bi danas niti jednog muslimana bilo...(serijat samo za nas vazi,ne za ostale).poenta je da se suzbije sirenje stete.videh negde na forumu post o nekoj devojci iz biveg SSSR-a.kamenovana zbog takmicenja u izboru za mis...Uzas.nije to-to.Ti "nervozni" muslimani bi trebali na sud...ali,druga,i duga prica
Подели на овим сајтовима

Boljeg resenja od cega?

:291291291:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

nije lijepo da se ophodite prema meni ovako u svetom mjesecu Ramazanu , a vise postujem vjeru i Isusa nego svi vi , nego nije bitno . ako moze da mi se vrati stari profil , da ne  moram ulaziti sa proxy adresa stalno ? ljudski je prastati . ja sam vama presao preko svega , a bilo je dosta uvreda . a vi? ovde samo dokazujete ko je veci vjernik.  Ramazan Serif Mubarek Olsun svim muslimanima , Sellam Alejkum i neka je mir s vama.

Подели на овим сајтовима

Срећан ти празник  0102_laugh

Придружујем се честиткама.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

link=topic=181.msg497698#msg497698 date=1312470026]

hvala vam , izgleda da ste na ovom forumu jedino vi ljudi :bla:

Будимо људи иако смо Срби.  0102_laugh

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

link=topic=181.msg497698#msg497698 date=1312470026]

hvala vam , izgleda da ste na ovom forumu jedino vi ljudi ;)

Будимо људи иако смо Срби.  :bla:

0102_laugh 0102_laugh

Na neki nacin je crnjak, ali  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Е овако. пре неко вече, случајно сам набасао на један чланак на википедији,а ради се о тзв. СС Ханџар дивизији у Другом Светском рату. Хтео бих да знам да ли у исламском свету има сличних ствари овој и како муслимани оправдавају ову чудну појаву. Да ли су прпадници ове дивизији били муслимани недовољно утврђени у својој вери,или им је вер била иницијална каписла да се прикључе? Како су муслимани прихватили да носе кукасти крст на својој униформи и уопште буду подређени Рајху,који није гајио ни према хришћанству сипатије...сам Хитлер је био езотеричар и припадао некој секти Туле колико знам,а то важи и за већину људи који су га окруживали.

У вези са поменутом дивизијом линк-

http://hr.wikipedia.org/wiki/13._oru%C5%BEana_gorska_divizija_SS-a_%22Hand%C5%BEar%22

П.С. Не покушавам да провоцирам муслимане, већ ме занима шта они мисле о томе

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...