Natasa. Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Има и тога. Не бих изабрала ислам, више ми сметају хришћанска међусобна подбадања и осуде, али ни то између вера није нимало за похвалу. 4chsmu1 Predlažem ti da dođeš kod mene u sektu "Pravoslavni šalabajzeri" gde je sve narodski i opušteno. Pa se odatle regrutuj u neku konfesiju. :bla: Razmislicu :bla: 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Има и тога. Не бих изабрала ислам, више ми сметају хришћанска међусобна подбадања и осуде, али ни то између вера није нимало за похвалу. 4chsmu1 Predlažem ti da dođeš kod mene u sektu "Pravoslavni šalabajzeri" gde je sve narodski i opušteno. Pa se odatle regrutuj u neku konfesiju. :bla: Razmislicu :bla: 0102_laugh 0102_laugh Ako oćeš da te konvertujemo, javi se na čet da ti objasnimo kako to ide. To je sekta koja je nastala u kafani kod Moa. Ako si čula... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Homer je vodja 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Homer je vodja 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh? Mi nemamo vođu. Kod nas je ostala ravnopravnost među narodima i mi ne gledamo na veru i naciju. Dođi na čat. Sve ke ti objasnimo 0102_laugh БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Homer je vodja stadaradim 0102_laugh 0102_laugh? Mi nemamo vođu. Kod nas je ostala ravnopravnost među narodima i mi ne gledamo na veru i naciju. Dođi na čat. Sve ke ti objasnimo prstgore 0442_feel 0442_feel 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 stadaradim 0102_laugh 0102_laugh БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Homer je vodja 0442_feel 0442_feel prstgore? Mi nemamo vođu. Kod nas je ostala ravnopravnost među narodima i mi ne gledamo na veru i naciju. Dođi na čat. Sve ke ti objasnimo prstgore stadaradim 0102_laugh 0102_laugh Joj ne mogu da prestanem da se smejem smej.gif smej.gif A jel velika ta organizacija? 0442_feel Jel znate TE? To je ključno pitanje. 4chsmu1 A tema je inače ispamovana samo tako.Može ovo i na čet. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Homer je vodja 0442_feel 0442_feel prstgore? Mi nemamo vođu. Kod nas je ostala ravnopravnost među narodima i mi ne gledamo na veru i naciju. Dođi na čat. Sve ke ti objasnimo 4chsmu1 stadaradim 0102_laugh 0102_laugh Joj ne mogu da prestanem da se smejem smej.gif prstgore A jel velika ta organizacija? 0442_feel Jel znate TE? To je ključno pitanje. 4chsmu1 A tema je inače ispamovana samo tako.Može ovo i na čet. Od cega je skraceno TE? Mene asocira na Teoriju Evolucije smej.gif. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Od cega je skraceno TE? Mene asocira na Teoriju Evolucije stadaradim. Možda bi trebalo da se priča na drugoj temi. Ipak je ovo tema o islamu. A mi smo, nadam se, dobri domaćini pa ćemo da prepustimo muslimanima da ovde vode glavnu reč. Odgovor dobijaš kod Moa. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Ok, odosmo sa temom, nema smisla. stadaradim http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Да би му се опростило, мора искрено да се покаје 0304_smile4 Ma nije to do njega nego do onog koji treba da da oprost. Drugo: On predstavlja drugu veru... ne predstavlja on drugu veru, samo je jedna i istinska vera, kao sto mu i nick kaze, e sad druga je stvar sto tu jednu i istinsku veru mnogi ne razumeju i pogresno tumace i pogresno interpretiraju :bla: postavicu ovde link ako mi dozvoli covek koji je dao odgovor na pitanje u svojoj potpunosti a uz pomoc samo par recenica, ja nisam jos cuo tako nesto, pogodio je sustinu i objasnio jednostavno u stvari sve ovo oko cega mi raspravljamo i svadjamo se ovolko strana... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Да би му се опростило, мора искрено да се покаје :bla: Ma nije to do njega nego do onog koji treba da da oprost. Drugo: On predstavlja drugu veru... ne predstavlja on drugu veru, samo je jedna i istinska vera, kao sto mu i nick kaze, e sad druga je stvar sto tu jednu i istinsku veru mnogi ne razumeju i pogresno tumace i pogresno interpretiraju 0110_hahaha postavicu ovde link ako mi dozvoli covek koji je dao odgovor na pitanje u svojoj potpunosti a uz pomoc samo par recenica, ja nisam jos cuo tako nesto, pogodio je sustinu i objasnio u stvari sve ovo oko cega mi raspravljamo i svadjamo se ovolko strana... Uf, to ce svako za svoju veru da kaze, i tako u nedogled... 0304_smile4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Uf, to ce svako za svoju veru da kaze, i tako u nedogled... 0304_smile4 :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 ne, ne razumete, postavicu link, strpljenja molim 0110_hahaha edit: evo ne mogu docekam ni ja vise :bla: http://www.duhovnaizgradnja.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=366 znaci pali smo lepo na igru reci- eto kolko smo intelegentni 0304_smile4 0110_hahaha jer zapovest i glasi: "Ljubi bliznjeg svoga"(objasni mu ako ne razume) PS: moje misljenje licno i ne zelim nikoga da uvredim, molim vas jer reci koje su ljudi pisali, u ovom slucaju obican covek sa mozda i kojim darom ali prevaren, veliki broj muslimana idolizuje to sto pise, jer Kuran je nazalost red istine red lazi, i ko ne razmisli malo taj upada u zamku ako nije svestan istine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 I sad ce neko uceniji da stavi nesto u korist istinitosti hriscanskog ucenja...i tako u krug. Muslimani imaju svoju veru, hriscani svoju, postoje slicnosti, postoje razlike. Svako insistiranje da se ubedi sagovornik da je njegova vera bas ta...istinita...vodi u bespotreban konflikt 0304_smile4. Postujmo jedni druge, vreme ce pokazati istinu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука