Александар Милојков Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ја пре верујем да западна Европа полако постаје нови пагански Рим. Ено, било је пола милиона педера на паради у Амстердаму. Европа полако и сигурно постаје богоборачки ИДИОТ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ја пре верујем да западна Европа полако постаје нови пагански Рим. Ено, било је пола милиона педера на паради у Амстердаму. Европа полако и сигурно постаје богоборачки ИДИОТ. Homofobija - 0% tolerancija. Zato što jedu Poo Poo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ја пре верујем да западна Европа полако постаје нови пагански Рим. Ено, било је пола милиона педера на паради у Амстердаму. Европа полако и сигурно постаје богоборачки ИДИОТ.bojim se da ce i gore biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Homofobija - 0% tolerancija. Zato što jedu Poo Poo? Толеранција да, промоција не. Тешко овом човечанству ако хомосексуалност прихвати за нешто нормално. Али да не спамујемо тему... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ја пре верујем да западна Европа полако постаје нови пагански Рим. Ено, било је пола милиона педера на паради у Амстердаму. Европа полако и сигурно постаје богоборачки ИДИОТ.bojim se da ce i gore biti. Нажалост, делим твоје мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Homofobija - 0% tolerancija. Zato što jedu Poo Poo? Толеранција да, промоција не. Тешко овом човечанству ако хомосексуалност прихвати за нешто нормално. Али да не спамујемо тему... Okej. Homofobija je okej. Kakva promocija bre? Ne iznenađujte me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Како то да се никад ни једна муслиманка није пријавила на неки наш хришћански форум? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Mikhaelu, Islam jeste se širio sabljom. Mogu Muslimani da pišu hiljadu knjige kako se Islam nije širio mačem, međutim, to ne odgovara istoriji. I Hrišćanstvo će širilo mačem, ali možda ne u razmerama kao što Islam, ne znam. No širenje mačem nije hrišćanski ideal; čak je i suprotno hrišćanskoj veri, ali su neki glupani i idioti tako razumeli, sproveli, šta god.. Za Islam ali nismo sigurni da širenje mačem nije ideal ili barem prihvatljiva praksa. Šta se vidi i po diskusiji kada se Muslimani pitaju o tome - prosto im je nezgodno, zatim sledi ignorisanje i da svega toga nije bilo, ili apsurdni izgovori poput: mi nismo osvajali, mi smo samo oslobođavali... Zamisli, i mi nismo hteli da osvojimo Sarajevo ono 1990-ih, samo smo hteli da ga oslobodimo. Ali bilo je širenje Islama mačem. Islam zna da bude veoma agresivna religija. Žao mi je, ali fakti su takvi.nema zbog cega da mi bude nezgodno.danas je bas islam vera u koju se najvise prelazi.bas na zapadu.kojim macem,ili prisilom?vreme pokaze uvek.naravno,ima i oprecnih slucajeva.malopre sam pustio post koji i o tome jasno govori. Slabo poznaješ zapad;) Taj "prelazak na Islam" je rezultat imigracije iz islamskih zemalja, ali ne što "zapadnjaci" prelaze u Islam. Naprotiv, i ovo možeš slobodono da mi veruješ: više Muslimana na zapadu napuštaju Islam nego što ne-Muslimani prelaze u Islam. Ali ovi brojevi su minorni u odnosu na islamsku imigraciju. Navodni masovni prelazak ne-Musliana u Islam je - izvini, ali to je tako - propaganda pojedinih, ili mnogih - ovo ne znam, Bog zna - islamskih apologeta. da migrant Jozef,postane starosedeoc Jusuf.tek tako.proveri,ne zakljucuj na pamet....cinjenica je i to da se ljudi iz islama preusmere na neku drugu veru.ljudi ce uvek traziti neke odgovore.Bog zna najbolje.ali treba uzeti statistike i pogledati.ne govorim ovo na pamet. Pa i mi imamo statistiku, i to državnu, dakle zvaničnu, i zvanična statistika tako govori. Osim ako hoćemo da smatramo da su zvanične statistike falsifikati i tako dalje.. Meni kao dijaspori poznate su te priče o statistisci; na primer kada Srbi govore kako u Beču žive 200.000 Srba, a ja pitam: gde? Jer po zadnjem popisu iz 2001-e bilo je svega nešto manje od 80.000 Srba (danas ima nešto manje od 90.000 Srba), od njih 30.000 sa austrijskim državljanstvom. No, gde je ostalo najmanje 120.000 bečkih Srba? Ja ipak ostajem pri zvaničnoj statistisci.. ja o zvanicnoj stastitici i pricam.s tim da se cesto i te brojke umanjuju,tacno.ima drzava neki put razlog da malo lagi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Како то да се никад ни једна муслиманка није пријавила на неки наш хришћански форум? Baš bih voleo da ih čujem. Jadne i obespravljene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Како то да се никад ни једна муслиманка није пријавила на неки наш хришћански форум?ne damo im ni blizu kompa....hehehe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Како то да се никад ни једна муслиманка није пријавила на неки наш хришћански форум?ne damo im ni blizu kompa....hehehe Ne mogu da vide tastaturu od Burke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Како то да се никад ни једна муслиманка није пријавила на неки наш хришћански форум?ne damo im ni blizu kompa....hehehe Ne mogu da vide tastaturu od Burke. ako tako kazes,nek ti bude... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Људи, предрасуде нису основа искреног дијалога. Нема религије или идеологије (па чак ни секте), где су сви људи потпуно исти. Ја ни једну домаћу муслиманку нисам видео у бурки - осим на Косову и Метохији, мада мислим да шиптари само по потреби злоупотребљавају ислам у стварима у којима им одговара (рецимо полигамија) - а не поштују ни прописе о клањању, исхрани, хигијени или телесним казнама. И рећи да су шиптарске праксе "ислам" било би исто као прогласити следбенике Храма народа Џима Џонса који су извршили масовно самоубиство за "хришћане" само зато што су веровали да је велечасни Џонс био "христ." Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Људи, предрасуде нису основа искреног дијалога. Нема религије или идеологије (па чак ни секте), где су сви људи потпуно исти. Ја ни једну домаћу муслиманку нисам видео у бурки - осим на Косову и Метохији, мада мислим да шиптари само по потреби злоупотребљавају ислам у стварима у којима им одговара (рецимо полигамија) - а не поштују ни прописе о клањању, исхрани, хигијени или телесним казнама. И рећи да су шиптарске праксе "ислам" било би исто као прогласити следбенике Храма народа Џима Џонса који су извршили масовно самоубиство за "хришћане" само зато што су веровали да је велечасни Џонс био "христ."kada bi stvari cupali iz konteksta kako nam se svidi,ili po potrebi,cak bi taj nesrecnik Dzons mogao biti za sveca proglasen.Hitler takodje.isto tako se odnosi i na religije.na keca bi mogao da povadim mnogo sto sta i da tvrdim da je bas Hriscanstvo varvarizam,kao sto se sa islamom sada cini.Cemu to vodi?druga je stvar sto neko ne moze da se slozi sa necim,ili da shvati...to je vec njegov problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Mikhaelu, Islam jeste se širio sabljom. Mogu Muslimani da pišu hiljadu knjige kako se Islam nije širio mačem, međutim, to ne odgovara istoriji. I Hrišćanstvo će širilo mačem, ali možda ne u razmerama kao što Islam, ne znam. No širenje mačem nije hrišćanski ideal; čak je i suprotno hrišćanskoj veri, ali su neki glupani i idioti tako razumeli, sproveli, šta god.. Za Islam ali nismo sigurni da širenje mačem nije ideal ili barem prihvatljiva praksa. Šta se vidi i po diskusiji kada se Muslimani pitaju o tome - prosto im je nezgodno, zatim sledi ignorisanje i da svega toga nije bilo, ili apsurdni izgovori poput: mi nismo osvajali, mi smo samo oslobođavali... Zamisli, i mi nismo hteli da osvojimo Sarajevo ono 1990-ih, samo smo hteli da ga oslobodimo. Ali bilo je širenje Islama mačem. Islam zna da bude veoma agresivna religija. Žao mi je, ali fakti su takvi.nema zbog cega da mi bude nezgodno.danas je bas islam vera u koju se najvise prelazi.bas na zapadu.kojim macem,ili prisilom?vreme pokaze uvek.naravno,ima i oprecnih slucajeva.malopre sam pustio post koji i o tome jasno govori. Slabo poznaješ zapad;) Taj "prelazak na Islam" je rezultat imigracije iz islamskih zemalja, ali ne što "zapadnjaci" prelaze u Islam. Naprotiv, i ovo možeš slobodono da mi veruješ: više Muslimana na zapadu napuštaju Islam nego što ne-Muslimani prelaze u Islam. Ali ovi brojevi su minorni u odnosu na islamsku imigraciju. Navodni masovni prelazak ne-Musliana u Islam je - izvini, ali to je tako - propaganda pojedinih, ili mnogih - ovo ne znam, Bog zna - islamskih apologeta. da migrant Jozef,postane starosedeoc Jusuf.tek tako.proveri,ne zakljucuj na pamet....cinjenica je i to da se ljudi iz islama preusmere na neku drugu veru.ljudi ce uvek traziti neke odgovore.Bog zna najbolje.ali treba uzeti statistike i pogledati.ne govorim ovo na pamet. Pa i mi imamo statistiku, i to državnu, dakle zvaničnu, i zvanična statistika tako govori. Osim ako hoćemo da smatramo da su zvanične statistike falsifikati i tako dalje.. Meni kao dijaspori poznate su te priče o statistisci; na primer kada Srbi govore kako u Beču žive 200.000 Srba, a ja pitam: gde? Jer po zadnjem popisu iz 2001-e bilo je svega nešto manje od 80.000 Srba (danas ima nešto manje od 90.000 Srba), od njih 30.000 sa austrijskim državljanstvom. No, gde je ostalo najmanje 120.000 bečkih Srba? Ja ipak ostajem pri zvaničnoj statistisci.. po kojoj zvanicnoj-istina da hriscana to jest vicinom iz katolicke crkve u islam prelaze ,crkva se ove godine nije izjasnila jos kolko vjernika je otislo iz crkve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука