Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

U mome selu a to je Ratina kod Kraljeva 4 porodice srpske danas masovno prelaze u islam... Jos sto je meni zbunjujuce mnogo ih ljudi podrzava,  uz to kritikujuci parohijskog svestenika... Da ludost bude veca organizovali su svecanost... E sada ko je kriv za ovo ? Naglasavam da je rec iskljucivo o 100 posto srpskoj sredini...

Подели на овим сајтовима

U mome selu a to je Ratina kod Kraljeva 4 porodice srpske danas masovno prelaze u islam...  ... Da ludost bude veca organizovali su svecanost... 

E baš bi bilo dobro da postaviš neku sliku  pa da i to vidimo ....

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

#Heruvim,

U mome selu a to je Ratina kod Kraljeva 4 porodice srpske danas masovno prelaze u islam... Jos sto je meni zbunjujuce mnogo ih ljudi podrzava,  uz to kritikujuci parohijskog svestenika... Da ludost bude veca organizovali su svecanost... E sada ko je kriv za ovo ? Naglasavam da je rec iskljucivo o 100 posto srpskoj sredini...

nana

E baš bi bilo dobro da postaviš neku sliku  pa da i to vidimo .... 

---------------

Heruvimе,....   :.mislise. лајковао си моју радозналост а сад  те  нигде нема ,...шта би са тим сликама или снимцима,.... зашто не поставиш неку(и) ?    

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Njima sigurno nisu pokazivali ovakva videa, naravno da nisu.

Ili jesu ali su ih uvjerili u to da je to tako ok i da to tako sve treba.

Inače ovo čeka i nas hrišćane svuda tamo gdje se ovakvi dokopaju vlasti.

i to u onom najblažem scenariju, bude još super ako sve ostane samo na ovom.

https://www.facebook.com/RudawArabi/videos/836744973077204/

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ovo se svake godine ponavlja, samo cini mi se nikad nije bilo ovoliko zrtava

Najmanje 717 hodočasnika je poginulo, a više od 800 je povređeno u ljudskom stampedu kod Meke, tokom hadžiluka na kojem se okupilo oko dva miliona ljudi.
Подели на овим сајтовима

Ко год премине/погине за вријеме вршења хаџа - шехид је. Тако да је за правог вјерника то својеврсна част.

• Волим 1

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Истина, та ствар са Мики Маусом је сулуда, али шта онда рећи о овом видео снимку из једне њихове "аналитичке" емисије?

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...