Jump to content

Header za novi layout foruma, ucestvujmo svi!:D

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свиђа ми се много. Тако је животна, као да је ухваћен тренутак неког михољског поподнева. Одише миром и топлином . ekstra klapklap nasznak9877777777777777777

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

hvala lepo i hvala svima na pomoci, mnogo znaci nasznak9877777777777777777

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

hahahahaahahaa 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://img221.imageshack.us/img221/841/poukeheadersuperd.jpg

to sa strana ce moci da vide samo baje sa velikim monitorom :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

samo da znate, sad sam probao, otud imam 2 amina, lajkovo sam sam sebi post, to moze ako ste bas tolko jadni hahahahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Подели на овим сајтовима

hahahahaahahaa 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://img221.imageshack.us/img221/841/poukeheadersuperd.jpg

to sa strana ce moci da vide samo baje sa velikim monitorom :lol:

Видим и ја олистало нешта... к'о ваневропског порекла, што би се 'но казло.

headerqex.jpg

А и овчица исплазила беоњаче... к'о бела лала.

Подели на овим сајтовима

dimenzije su 1488 x 153px

@zeleni ima tu svasta 0102_laugh

10nurzq.jpg

dal si znao da mi imamo najhalucinogeniju gljivu na svetu? zove se Psilocybe serbica 319.gif

Подели на овим сајтовима

@zeleni ima tu svasta 0102_laugh http://i53.tinypic.com/10nurzq.jpg

dal si znao da mi imamo najhalucinogeniju gljivu na svetu? zove se Psilocybe serbica 319.gif

E', чу'ш зано ( http://en.wikipedia.org/wiki/Psilocybe_serbica )... халуџио bajо. 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Odlično Dynablaster, taj header ti se stvarno poveo. Još nisam vidio ništa tako slično na cijelom internetu. ja bih još možda dodao dva detalja:

2008_03_17_putto_andjeo_150.jpg

Ovakva dva mala barokna angela da gore poletuju i krče si cestu među oblacima. Ali nemoj više , tako 3 maksimalno bi taj header izdržao a da se pri tom ne sudaraju međusobno! Dok ta dva letaju s lijeva i desna u protismjeru taj treći bi trebao sjedit dole i odmarati se i tako na smjenu. Bojim se da bi ih tri najednom bilo previše za jedan takav header, malo mjesta!

t4431 harp leteti

Šalim se, hahahaha! Ti barokni angeli bi tamo na taj header sjeli ko šamar budali, hahahaaha. Inače super si to odradio Dyablastere!

Подели на овим сајтовима

E', чу'ш зано ( http://en.wikipedia.org/wiki/Psilocybe_serbica )... халуџио bajо. 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

234px-Psilocybe_serbica_110792.jpg

Fakt vi takve dobre haluzinke tamo u Srbiji imate, OMG!

Moram to odmah reći jednom prijatelju iz Slovačke da si odmah ide naplanovat godišnji u septembru tamo negdje u vas na Kosmaju, on samo takve te gljivice skuplja, hahahaha! Biće "omračen" tim kad to čuje i vidi!

girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Sad sam video da je postavljen, super-odlican 5+!... prstgore dada

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...