Jump to content

Header za novi layout foruma, ucestvujmo svi!:D

Оцени ову тему

Препоручена порука

ako ces ubedljivo i mocno, zovi mocne rendzere

Ето ти сад, да зовем моћне ренџере. Па не озбиљно, написао си на првој страни да слободно критикујемо.

Ајде, не мора моћно, може и нека елеганција. Као они звучници што си дизајнирао.

Подели на овим сајтовима

ako ces ubedljivo i mocno, zovi mocne rendzere :cheesy:, a valjda si primetio da nisam grafit majstor, ovo i jeste bojanka jer svi ucestvujemo, a valjda i treba da budemo kao deca 0110_hahaha  

da ponovim nece biti redizajna iz moje radionice, nego samo modifikacije, stil je taj...

Ово би требало да ти помогне ( http://graphicriver.net/item/16-resizable-web-surfaces/166838 ) у модификацијама. Једноставно је за коришћење, а при том даје и солидан резултат. Можеш и да га преузмеш ( http://www.filesonic.com/file/1233825784/GR-16_Resizable_Web_Surfaces.rar ) ако ти се учини употребљиво.

Сад ми духовито: Немоћни ренџери  0110_hahaha pivo 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

i gde su vise te ovcice sto mi trebaju?! facenew22222222 moze bilo sta, nemojte se stideti nacrtajte nesto :drugarstvo:

Ову овчицу ( http://img20.imageshack.us/img20/1336/ovcicas.jpg ) имам архивирану у векторима. Ако ти је употребљива могу да ти пребацим у PSD ( Layerad ) формат, тако да можеш накнадно да обрађујеш цртеж.

Требао би само да ми кажеш који Color Model ( RGB, CMYK, Grayscale ) и Resolution ( ppi ) ти одговара.

Подели на овим сајтовима

ako ces ubedljivo i mocno, zovi mocne rendzere

Ето ти сад, да зовем моћне ренџере. Па не озбиљно, написао си на првој страни да слободно критикујемо.

Ајде, не мора моћно, може и нека елеганција. Као они звучници што си дизајнирао.

pa moze kritika, ali onda valjda moze i kritika kritike :drugarstvo:  meni se licno naravno svidja kako izgleda tj stil, svakome se nesto drugo svidja, a da bude idealno za svakog ponaosob mislim da nije bas moguce jer kao sto rekoh nisam superjunak dizajna, eleganci vec jeste samo na svojstven nacin, grafiti su bas suprotno od onog sto mi zelimo, grafiti su uglavnom agresivni ili bizarni, kako motivi tako i stil, a ovaj header ima za smisao bas hriscanske vrline, samo mi trebaju jos ovcice facenew22222222 kazem ti ne umem drugacije, ne znam kako vise da ti objasnim, ako je vecina nezadovoljna stilom onda nek se pravi novi header, ali ako se vecini dopada onda cemo da ga usavrsimo, ali stil ostaje cyber-naiva :)

зеленизуб

za sta si mislio one providne povrsine? mozda za oblacice?

a tu ovcicu jes ti crtao? al sta cu snjom na headeru, trebaju mi pikolino ovcice par pixela da ih metnemo da pasu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Види, царе, нисам мислио да радиш у графити стилу нешто, него сам хтео рећи да када је писање по зидовима доведено до таквог нивоа, да остави такав утисак, онда је сигурно на компу још даље доведено, у смислу инвентивности, маштовитости, могућности. Чак има и варијанта елегантног минимализма, то исто јак утисак оставља. Али добро, ти волиш сајбер - бојанку - наиву, у реду.

Подели на овим сајтовима

pa rekoh ti vec da ja nisam taj nivo facenew22222222

a sto se tice inventivnosti, ovaj header kakav jeste ima dobar potencijal, imamo vec neke ideje :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

za sta si mislio one providne povrsine? mozda za oblacice?

Покушај да искомбинујеш NOISU PLASTIC за пејзаж са ових неколико DIAGONAL... за облаке бих користио LIGHT TRANSPARENT и PLASTIC LIGHT CERAMIC можда и ову GLASS, WALL GRUNGE бих, рецимо, испробао на небу. То би дало мало текстуралности цртежу, мада се то увек испроба па се види кол'ко "пије воду".

a tu ovcicu jes ti crtao? al sta cu snjom na headeru, trebaju mi pikolino ovcice par pixela da ih metnemo da pasu

Ил' ми неко посл'о, ил' је clip-art... веруј ми да се не сећам, архивирам терабајте графике па ми и... Углавном, није мој цртеж - тог бих се сигурно сетио.

zmkz6d.gif18ma2s.gif25jee89.gif2rc1r7k.gif21mffdi.gifo58fn9.gif

Имам педесетак оваквих, clip-art исто неки, ако ти одговара могу да "распакујем" GIF. Димензије су мислим одговарајуће, 32х32. Pikolino.

Подели на овим сајтовима

pa ove ovcice su fantazija! klapklap prstgore jos kad bi mogo header da bude gif to bi bila prava stvar, al polako, za sada cemo samo slicice, a ove ovcice cu maznem ili ce mi biti inspiracija, hvala lepo! nasznak9877777777777777777

a probacu i te efekte za pozadinu da vidimo 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

• Гости

pa ove ovcice su fantazija! klapklap prstgore jos kad bi mogo header da bude gif to bi bila prava stvar, al polako, za sada cemo samo slicice, a ove ovcice cu maznem ili ce mi biti inspiracija, hvala lepo! nasznak9877777777777777777

a probacu i te efekte za pozadinu da vidimo 0212_rolleyes

Mozda heder moze da bude gif... ne znam

Inace, veceras od 00:00 postavljamo nov sajt, pa je prica sa hederom za sada gotova.

Mi inace volimo cesto da menjamo, pa cemo ovaj heder da stalno dopunjujemo u zavisnosti od praznika ili dogadjaja..

Подели на овим сајтовима

... dana i noci, godisnjeg doba itd nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

nedostaje tu jos svasta, a ljudi su trenutno u crkvici i dogovaraju se kolko ovcica da nabave :)

Подели на овим сајтовима

Ovchice su stvarno super!... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

evo jos malo pa gotovo, treba da poradim na rasporedu i detaljima, da nacentriram itd, al uglavnom ovako nesto, jel moze? 0409_feel

http://img5.imageshack.us/img5/5858/poukeheadernovo.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...