Jump to content

Dva miliona mladih na završnoj svetoj liturgiji Svjetskoga dana mladih u Madridu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Spamiste, smetliste, svejedno, taman covek krene da se zainteresuje za neku temu, a ono - mucak...

Kad vam nesto dodje zanimljivo, samo otvorite odvojenu temu i postavite link kao skretnicu... ovako unistavate svaki razgovor koji pocne...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 142
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Opet ste napravili od teme djubriste... greengrin

Ah, šteta teme, takva dobra, mjesto da je onda već iskoristimo

maksimalno za svoju promociju mi smo je ovako spackali, OMG!

Šta imate više sa tim, tema je tu da se zna otprilike o čem će se pričat

a ne zato da se je držimo ko volovi u žrvnju, pa gudlaj isto do iznemoglosti.

Niste valjda postali ko Njemci, ti na primjer da bi se veselili moraju imati

prikladnu atmosferu za to. Obuku se ko pajaci, stave te fišek kapice na glavu

mašu čegrtaljkama, zvečkama i zastavicama i duvaju u one trubeće balone a

tako su tek jedino happy i veseli jer nemaju pojma kako bi to drigačije nekako izveli!

Ovako se oni obuku pa se vesele, ja to vidio na svoje oči! OMG! Misle da to drugačije nejde!

thank_you777

Stvarno me iznenađujete, pa sve o čemu smo govorili se na neki način ticalo i te teme.

O čemu sad toliko, da ih prebrojavamo na slikama koliko ih je tamo stvarno bilo ili nebilo

ili šta već? Daj ne pretjerujte i vi, svako bi pobjegao glavom bez obzira od takvog koji bi

vas nekoliko sati "masirao" meteorologijom  jer se o tom navodno počelo pričat kad ste

pri kafi odmah na početku razgovora sasvim slučajno primjetili: Danas je baš sparno, jel de!

A taj se toga nadovezao ko sivonja pa navali o meteorologiji od žaba u tegli, preko balona pa sve do satelita.

Подели на овим сајтовима

Ako tako krenemo, onda npr. na temi o avijaciji mozemo da pricamo o zagadjenju zivotne sredine, a to je valjda ocigledno besmisleno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako tako krenemo, onda npr. na temi o avijaciji mozemo da pricamo o zagadjenju zivotne sredine, a to je valjda ocigledno besmisleno...

Opet prenemaganje, znaš tačno i vrlo dobro jano i precizno na šta mislim i da tema s ovakvim nazivom je ustvari sasvim iscrpljena i nakon samo tri, četri smislu puna posta a ostali potom stvarno s tim nikakve vveze puno nemaju niti imat mogu jer se o tom sad nedaju pričat nekakvi Markovi konaci i niko to normalan ne može ni biti u stanju. A to skretanje je došlo s vaše strane jer ste se vi počeli isčuđavati, OMG, šta to tamo za liturgiju imamo, ko na Marakani Crvena Zvezda - Partzan derby. Pa hajd na to nešto ne odepiši! I ode mast u propast a tema u helač!

Подели на овим сајтовима

Naravno da nije iscrpljena - prica o broju i punoci u Crkvi je vrlo zanimljiva, jedino sto vas katolike mozda to malo zulja, pa je izbegavate...

Подели на овим сајтовима

Naravno da nije iscrpljena - prica o broju i punoci u Crkvi je vrlo zanimljiva, jedono sto vas katolike mozda to malo zulja, pa je izbegavate...

Šta se ima o tome toliko puno pričati, meni je to sasvim isto kad bi počeli pričat o tome zašto je u nekoj crkvu na Zlatiboru na liturgiju prišlo ove nedelje 37 ljudi a prošle 86. O tom se stvarno da pričati danima ako to tako misliš, Neko bio na godišnjem pa nije došao, drugi opet bolestan, trećem pukla guma na autu itd. itd. Pa možemo razabrati svaki slučaj od parohijana do parohijana pojedinačno i detaljno zašto je neko došao a neko nije došao. Tako si u pravu, s tim ne bi završili do Božića.

Подели на овим сајтовима

Naravno da nije iscrpljena - prica o broju i punoci u Crkvi je vrlo zanimljiva, jedino sto vas katolike mozda to malo zulja, pa je izbegavate...

Hm...a gde je ta tema i započela u opšte? Jedino sam primetio potpuno nerazumevanje događaja, i stalno naturanje vaše percepcije svemu i svačemu. A na to  nam je više dosadno da odgovaramo.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Najace mi je kad ovako krenete da glumite zutokljunce i da se pravite nevesti... 4chsmu1

O broju i punoci moze da se rasprede citava jedna bogata rasprava, cak strogo teoloska, pocev od Hristovih reci pa dalje... zapoceo sam je ja na prvoj strani, samo ste vi to uredno zaobisli, i onda spamujete na 16-ti stepen vec nekoliko strana...

U svakom slucaju, ako vam se ne prica o necemu - nikom nista, ali da ste (i ovu) temu rascerecili na komade - to jeste 100%...

Подели на овим сајтовима

Испада да су папа и ови болесници, али одвојено, наравно, кад се негде појаве одличан извор зараде и развојна шанса.  4chsmu1

Sinovi ovoga sveta koriste svaku šansu, dok je imaju.

А потпис и лутеранска реформација?

?

Мото испод твоје фотке је мото лутеранске реформације. Чудно за римокатоличког свештеника да користи њихов мото као свој.

To je, vidiš, tvoj problem. Odbacuješ i dobro i loše, samo zbog imena. A mudar čovek uzima dobro gde god ga nađe.

Uzgred, nije moto, nego poruka. Moto se nalazi ispod slike sa leve strane.

Па о томе се и ради. То је мото лутеранске реформације - Verbum Domini Manet in Aeternum. Имате ли ви историју Цркве као предмет?

A imaš li ti Bibliju u kući? (cf.Is 40:8; 1Pt 1:25 - Bible for dummies)

Било би боље да ти за кућу набавиш неку историју Цркве...

Ha! Znao sam da nemaš pojma da je ovo citat iz Biblije, ali...kad ne znaš, onda se držiš kao pijan plota predhodne gluposti 0102_laugh

Ако ово стварно мислиш онда има само два закључка: 1. немаш појма о православним богословима и квалитету њиховог образовања, што имплицира да си и сам необразован;

2. обичан си злуради провокатор.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Uzgred, za tvoju informaciju, ovo je i moto Pontifikalnog Biblijskog Instituta u Rimu, gde sam neko vreme studirao. Ali kako ti voliš da činiš, ajmo da odbacimo i recimo, 1 Petrovu celu zajedno sa Rimljanima jer  ih je Luter obožavao, a možemo tako i pola Biblije da bacimo, jer su je sektaši koristili ...bolesno.

Лекару излечи се сам.

Подели на овим сајтовима

Nažalost. Izgleda da naš prijatelj nema u kući ni krst, jer su sve forme patentirali sajentolozi  4chsmu1

Ево закључка малопређашње моје недоумице. Ипак си најобични злуради провокатро латинске провинијенције. Класика. Као што рекох - исцели се или на савременом српском, лечи се.

Подели на овим сајтовима

Ups...sad će imati više razloga da mrze bosanski grb - grozni katolički simboli  4chsmu1...

A sa druge strane, vidi kako se ovi muslimani upecaše. Na grbu im simbol Svete Trojice  0102_laugh

Јадан... Ми одлично знамо да су љиљани били грб српске династије Котроманића, који су дали последњег краља Србије. Иначе љиљани или "флор д ли" је Богородичин цвет, слика се на царским дверима у њеним рукама често, а одлично је објаснио владика Василије Качавенда муслиманима још '90-тих његово значење, као и зелене боје. Има на Ју тјубу, па ако већ не познајеш историју Цркве, информиши се о саврменим стварима путем савремених медија.

Иначе да си одан грађанин Србије знао би да су два љиљана заступљена и на грбу републике Србије.

Подели на овим сајтовима

Najace mi je kad ovako krenete da glumite zutokljunce i da se pravite nevesti... 4chsmu1

O broju i punoci moze da se rasprede citava jedna bogata rasprava, cak strogo teoloska, pocev od Hristovih reci pa dalje... zapoceo sam je ja na prvoj strani, samo ste vi to uredno zaobisli, i onda spamujete na 16-ti stepen vec nekoliko strana...

U svakom slucaju, ako vam se ne prica o necemu - nikom nista, ali da ste (i ovu) temu rascerecili na komade - to jeste 100%...

Како мислиш да они о томе причају!?

Подели на овим сајтовима

Испада да су папа и ови болесници, али одвојено, наравно, кад се негде појаве одличан извор зараде и развојна шанса.  facenew22222222

Sinovi ovoga sveta koriste svaku šansu, dok je imaju.

А потпис и лутеранска реформација?

?

Мото испод твоје фотке је мото лутеранске реформације. Чудно за римокатоличког свештеника да користи њихов мото као свој.

To je, vidiš, tvoj problem. Odbacuješ i dobro i loše, samo zbog imena. A mudar čovek uzima dobro gde god ga nađe.

Uzgred, nije moto, nego poruka. Moto se nalazi ispod slike sa leve strane.

Па о томе се и ради. То је мото лутеранске реформације - Verbum Domini Manet in Aeternum. Имате ли ви историју Цркве као предмет?

A imaš li ti Bibliju u kući? (cf.Is 40:8; 1Pt 1:25 - Bible for dummies)

Било би боље да ти за кућу набавиш неку историју Цркве...

Ha! Znao sam da nemaš pojma da je ovo citat iz Biblije, ali...kad ne znaš, onda se držiš kao pijan plota predhodne gluposti facenew22222222

Ако ово стварно мислиш онда има само два закључка: 1. немаш појма о православним богословима и квалитету њиховог образовања, што имплицира да си и сам необразован;

2. обичан си злуради провокатор.

Ej, Marko  319.gif Zaobiđi me. Poznajem ja dobro pravoslavne bogoslove, ali ti, osim što to imaš u imenu avatara nisi jedan od njih, ili se bar nadam da nisi jedan od njih.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...