Natasa. Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Обећао је... Lepa slika. Je l ovaj ovalni oblik koji okruzuje Isusa ima neku posebnu simboliku? Ne razumem se, ali mi privlaci paznju. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Нестворена светлост. Слава Божија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fool Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Ja oво не посматрам са теолошке тачке гледишта, јер једноставно нема шта да га посматрам са теолошке тачке гледишта. Мене само занима овде једно, а то је наука, наиме ако је тачна једна од две хипотезе (панспермија или егзогенеза) шта ће бити са абиогенезом и истраживањима у тој области? А као друго, то што је су пронађени трагови ДНК на неком метеору и даље не значи да овај живот на Земљи није настао абиогенезом па еволуцијом, а не само еволуцијом већ постојећег живота са метеора. И треће абиогенеза је свакако потребна да објасни откуда тај живот уопште ту на том метеору, тј. абиогенеза је морала да се одигра на неком месту без обзира да ли се одиграла и на самој Земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 15. avgust 2011. Honeycomb Carbon Crystals Possibly Detected in Space Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука