Кратос Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 A ja od muskaraca da glasaju za Vucica jer zna da lupi sakom o sto, za Tadica jer je gospodin covek, za Dacica jer je narodski i pije... Mozda generalno treba oduzeti pravo glasa. Ili ga davati na osnovu ispita o politickoj istoriji Srbije Ne Vučić je gospodin čovek i bez lupanja o astal uspostavlja red feeble је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Двери немају никакав проблем с тим да жене гласају у своја 4 зида. cloudking and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Двери немају никакав проблем с тим да жене гласају у своја 4 зида. Odakle ti to? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Dovoljno spremni da se zaloze za povratak na sve tradicionalne rodne podele uloga. Pravo glasa za zene je relativna novotarija, koju su uveli komunisti - dosledno bi bilo i da to zele da ukinu. Добро, ето, ако ти тако Paradoksologija ка'еш, ал'... танушна ти ова конструкција, тзв. танкосава, и то је ту једино што би могло бити доследно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Tradicionalan= zatvoren za nove stvari i iskustva= neupotrebljiv Јашта cloudking, а за srpskog patriotu твог калибра је и dupe= oko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Шта ће нам глас.......дајте нам љубав .........да постанемо једно.........и по тој логици онда не губимо глас....... Ej, ako se ne salis oko ovoga i ako ne zelis pravo glasa - to lako mozes dobiti. Karta u jednom pravcu i u Saudijskoj Arabiji ces naci sta trazis. Nema pravo glasa, nema feministkinja, odskoro im dozvoljavaju da voze ali insalah i to ce valjda ukinuti. Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Ako je neophodno naglasiti, niko na ovoj temi nije ozbiljno mislio ni da se Dveri zalazu za ukidanje glasa zenama, ni da bi trebalo. Malo me plasi sto je sumanuta sala tako lako ozbiljno shvacena. Плутон and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Malo me plasi sto je sumanuta sala tako lako ozbiljno shvacena. Ништа не реци.......врло често ........сумануте/не/ шале, идеје .......заживе..... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Ako je neophodno naglasiti, niko na ovoj temi nije ozbiljno mislio ni da se Dveri zalazu za ukidanje glasa zenama, ni da bi trebalo. Malo me plasi sto je sumanuta sala tako lako ozbiljno shvacena. Па, сад, и ако 'ш право... копита не скита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Ej, ako se ne salis oko ovoga i ako ne zelis pravo glasa - to lako mozes dobiti. Karta u jednom pravcu i u Saudijskoj Arabiji ces naci sta trazis. Nema pravo glasa, nema feministkinja, odskoro im dozvoljavaju da voze ali insalah i to ce valjda ukinuti. У С.Арабији............неоствариво да двоје постану једно...........у православљу........заповедни начин........ Чисто филозовски........ако двоје постану једно............зар онда жена нема право глас кроз мушкарца.....у принципу ти си ја.......ја сам ти....нема више ми....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 У С.Арабији............неоствариво да двоје постану једно...........у православљу........заповедни начин........ Чисто филозовски........ако двоје постану једно............зар онда жена нема право глас кроз мушкарца.....у принципу ти си ја.......ја сам ти....нема више ми....... Pa ne samo oko ovoga, nekako vidim guse te slobode (opet ako ne trolujes). Pa reko mozda mi se tamo osecala udobnije, i konvertujes u islam i sve super Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Odakle ti to? Шалим се. nedeljko, Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Pa ne samo oko ovoga, nekako vidim guse te slobode (opet ako ne trolujes). Pa reko mozda mi se tamo osecala udobnije, i konvertujes u islam i sve super Слободе знају често да угуше, придаве.......ти мислиш да си слободан ........а не знаш да си роб / демократија/ Из искуства......када сам мислила да сам највише слободна.......била сам највише роб. У послушности је највећа слобода................. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 . У послушности је највећа слобода................. Kome ili čemu si poslušna? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Јашта cloudking, а за srpskog patriotu твог калибра је и dupe= oko. Svaka budala koja je naucila da govori do svoje pete godine moze da se dere "kosovo je srbija" i da ide na spavanje srecna zbog cinjenice koliki je patrijota. Ali baciti papiric u kantu umesto na ulicu... e to je brajko moj podvig. A tu ja sijem svakog samoprozvanog patrijotu i zato sam ja patriota bez premca пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука