Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Evo i linka za najnovije iz Dveri a ima puno toga novog. Npr. o zenskom pitanju. Gopoda naprednjaci pricaju kako su Dveri protiv zena . Ovo je nabolji odgovor njima. http://www.dverisrpske.com/sr/ "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Meni su najbolji kad isticu kao svoju prednost to sto nisu ucestvovali u pljackaskim privatizacijama. To je tacno. Ali je tacno isto da nisu imali ni prilike da se pokazu na tom delu DankaM, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ал хумористичка емисија са "Вучићем" је била тотални хит. Нешто смешније од тога нисам доживео још откад сам гледо Курсаџије. То једноставно треба ставити ван закона, ко ону најсмешнију шалу на свету код Пајтоноваца, може да убије колко је смешно. Двери, свака част, баш сте вицкасти, мислим да ови из власти гутају кнедле кад виде вашу моћ! Милан Ракић, YOKA, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ал хумористичка емисија са "Вучићем" је била тотални хит. Нешто смешније од тога нисам доживео још откад сам гледо Курсаџије. То једноставно треба ставити ван закона, ко ону најсмешнију шалу на свету код Пајтоноваца, може да убије колко је смешно. Двери, свака част, баш сте вицкасти, мислим да ови из власти гутају кнедле кад виде вашу моћ! :good2: :good2: :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ал хумористичка емисија са "Вучићем" је била тотални хит. Нешто смешније од тога нисам доживео још откад сам гледо Курсаџије. То једноставно треба ставити ван закона, ко ону најсмешнију шалу на свету код Пајтоноваца, може да убије колко је смешно. Двери, свака част, баш сте вицкасти, мислим да ови из власти гутају кнедле кад виде вашу моћ! Zar njima uopste mogu da stanu knedle? :.mislise. :.mislise. :.mislise. Znas za knedle je potrebno imati malo savesti i obraza. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Zar njima uopste mogu da stanu knedle? :.mislise. :.mislise. :.mislise. Znas za knedle je potrebno imati malo savesti i obraza. Мислио сам на кнедле које гуташ од страха кад видиш нечију моћ. ОВде су видели да сто посто губе моћ кад једном народ масовно изађе на изборе и заокружи листу Двери са све Старешинством на челу. Милан Ракић and Walter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ал хумористичка емисија са "Вучићем" је била тотални хит. Нешто смешније од тога нисам доживео још откад сам гледо Курсаџије. То једноставно треба ставити ван закона, ко ону најсмешнију шалу на свету код Пајтоноваца, може да убије колко је смешно. Двери, свака част, баш сте вицкасти, мислим да ови из власти гутају кнедле кад виде вашу моћ! Ја мислио то стварно разговарали тај старешина и ППВ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ја мислио то стварно разговарали тај старешина и ППВ Ево ко није чуо ово ремек - дело сатире. Већ постављено чини ми се било, ал свеједно вреди га чути и сто пута, не мож да досади чоеку никако. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ја мислио то стварно разговарали тај старешина и ППВ Bosko je te iste veceri tj juce u Kragujevcu na tribini rekao da se oseca neprijatno sto je ucestvovao u tome ali eto sto bi bi. Jedan decko je glumio Vucica. Neznam pomazem im puno u zadnje vreme. Svidja mi se njihov program i eto nema covek za koga da glasa. Kostunica smotan, radikali propali pa eto ajde onda za njih. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Волела бих када би Двери дошле мало више до изражаја јер је она права десница када погледаш логично. Некад је ДС био центар а сада је са овим разбијањем занео се скроз лево ....тако да неке нормалне противутеже нема на политичкој сцени. Зато Двери дижи снаге и ступи на политичку сцену ради равнотеже и нормализације. Где нема и лево и десно, онда је пусто и тужно. Trifke and Skala357 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Oni na zalost nemaju sta da ponude. Sad sam bas malo slusao Boska Obradovica na RTS. Njemu se sve svodi na napadanje i kritiku postojecih politicara. Sto je ok, jer su mnogo stete svi napravili. Ali kad ga pitaju sta je program - nema sta da ponudi. Do sada sam cuo ovo: -Ukinuti naplatu parkinga u Beogradu -Vratiti radno vreme na 7-15 (kako to izvesti kod privatnika?!) -Oprostiti dugove samohranim porodicama -Novim preduzetnicima oprostiti porez prvu godinu poslovanja Ostalo nista nisam cuo, a ovo sve je goli populizam koji nema nikakvo uporiste u realnosti. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 A hoces li ti da glasas za Dveri? Ja nikad ne izlazim na glasanje, ali mozda... Ovi nasi su bili u nekoj emisiji i rekli svasta nesto javno o ovima na vrhu kod nas, sve ono sto se zna a svi se plase da kazu. To me je podstaklo da dignem temu. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Нема шта да понуди јер је свестан да смо се срозали на дно дна. Ко год имало верује у Бога, нема срца да лаже народ. Како да ти понудим ишта да би ти заокружио мене а после ако не остварим, куда ћу ? А огрешио сам душу... Ови из осталих партија са душом немају проблема, огуглали и даве се у својим лажима... Не знам за кога ћу гласати али видим да нам фали десница и то она права и јака... Crnokosa and Skala357 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Pa ako nema sad plan i program, zasto iko da glasa za njega? Sve sto mu ostalo je da kritikuje postojecu garnituru. A to svako moze. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 али видим да нам фали десница и то она права и јака... Колко сам видео његов наступ на Томином говору и оно изазивање свих који су били око њега, он има поверење у своју десницу Радио је изгледа на развоју своје деснице, ако бих смео да употребим њихов ниво хумора YOKA and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука