Jump to content

Da pravoslavac postane pravoslavac - zasto da ne ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ти поправљаш некога, неко поправља тебе и ето вас поправљених да не кажем оправљених. shmirgla.gif

Разумела сам поенту твог питања само си га лоше срочила. Постоји лепа мисао, вреди је запамтити у аутентичном издању: "А зашто видиш трун у оку брата свог, а брвна у оку свом не осећаш?". Хм, шта кажеш на то? То је за амин!

pa da milice !!!!!!!!!!! bravo !!!!!!!!!!

jos kad bi ti primenila tu misao ,mozda bi nekog i razumela !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Како је дивно када се православци међусобно часте...

Подели на овим сајтовима

Шта па да?! Шта браво?! (Некада су смајлији много јаснији.)

Немам времена за твој коментар али имам обзира да ти то и кажем.

Слава Богу!

Подели на овим сајтовима

Како је дивно када се православци међусобно часте...

Све и да је и на мој рачун, ово је заслужило најмање три facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Видите, овако размишљам. Своју децу васпитавам и учим врлинама јер сам из родила из љубави. Другу не морам, али желим кад год видим да има смисла. Често, да бих макар мало успела у томе, морам користити мени не баш омиљени тон разговора све у нади да ће ме разумети али, авај! Одустајем и молим Божију помоћ.

Слава Богу!

Подели на овим сајтовима

htedoh reci ustvari da ako neko nekome zeli da ukaze na trun a sam ima brvna, znaci iz najbolje namere oce(protivrecnost jer nije iz najbolje namere nego iz optuzivanja) da mu ukaze na trun da bi ovaj progledao, ne moze to efektno da ucini tako sto ce mu nasilno cackati po oku, zakaciti zivac a trun tako zabiti jos dublje, jer nema osecaj(tj nema odsustvo (trna/)brvna u sopstvenom oku) i onda ce takav "savet" biti cak i kontraproduktivan, tako da nije jednostavno nekome ukazati na trun a da ima pozitivnog efekta, tj da savet uopste i dopre do slusaoca sa trunom, jer takav savet onda nema znacaja posto dolazi od coveka sa brvnom i otezan je time i ne moze jasno da vidi jer mu je vid zamagljen brvnom, a pipav zahvat je u pitanju

znaci pazljivim pipkanjem tj uz pomoc melema se vadi trun iz tudjeg oka a ne bagerom na silu :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Све и да је и на мој рачун, ово је заслужило најмање три facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Видите, овако размишљам. Своју децу васпитавам и учим врлинама јер сам из родила из љубави. Другу не морам, али желим кад год видим да има смисла. Често, да бих макар мало успела у томе, морам користити мени не баш омиљени тон разговора све у нади да ће ме разумети али, авај! Одустајем и молим Божију помоћ.

Слава Богу!

bas lepo

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...