Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 95% ljudi muskaraca na svetu su ozenjeni. Ako hipoteticki zamislimo da ima 100 ljudi i da je 95 ozenjeno a 5 nijer i ako su 5 ozenjenih pedofili a 1 neozenjen onda dojemo do postotka koji govori Midrash Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Šta vi mislite o kakvom se to statističkom uzorku radi kad na jednog sveštenika u USA dođe i po nekoliko stotina hiljada parohijana? Da se to izravnat u apsolutnom mjerilu s brojem ostale populacije? Zato tamo lijepo piše da je pojava pedofila među sveštenstvom u sasvim uobičajenim statističkim granicama, ustvari je većinom silno podprosječna u odnosu na kontrolni standardni populacijski uzorak. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 To nije tacno sto pricas; ako podaci kazu da ste preko 20% casnih sestara silovali ili seksualno zlostavljali tebi je to Ok? Ako se kaze da je svaki sedmi svestenik imao seksualne odnose sa decom ili problem sa silovanjem tebi je to OK? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 To nije tacno sto pricas; ako podaci kazu da ste preko 20% casnih sestara silovali ili seksualno zlostavljali tebi je to Ok? Ako se kaze da je svaki sedmi svestenik imao seksualne odnose sa decom ili problem sa silovanjem tebi je to OK? Daj ne izmišljaj, ti tvoji podaci su dobri samo k tim tvojim antikatoličkim kampanjama i propagandi, prosto napiši u potpis, MRZIM PAPE, MRZIM KATOLIČKU CRKVU; MRZIM SVE KATOLIČKO pa bude mirna Bosna, ravan Srem, nećeš morat pravit takvu toliku kampanju i udarat tepsijom o tepsiju i kamen o kamen i nabrajat i proklinjat ko na crnogorskom pogrebu! A olakšaš si na duši, vjeruj mi, znam šta pričam! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Ne mrzim papu, ne mrzim katolicku crkvu a mrzim gadove koji ce prikriti silovanje dece da bi spasili straznjicu nekog monstruma samo zato sto je fratar. Ako si takav onda te mrzim; eto, as simple as that. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Ne mrzim papu, ne mrzim katolicku crkvu a mrzim gadove koji ce prikriti silovanje dece da bi spasili straznjicu nekog monstruma samo zato sto je fratar. Ako si takav onda te mrzim; eto, as simple as that. A mrziš li takve gadove i u svojoj Crkvi ili misliš da ih tamo nemate? Pa onda stvarno bude najbolje da se posvetiš mrženju samo naših tih gadova katoličkih, kad bi si pribrao i te pravoslavne možda to ne bi ni preživio, toliko mržnje na jednom mjestu, u pravu si! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Gadim se pedofila period. A ako ti to ne razumes good for you. I nikada ne bih branio pedofila samo zato sto je srpski svestenik. A vi sve cinite da prikrijete vase monstrume. I jos papa izdaje ukaz kako ih sakriti i pretiti zrtvama. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Gadim se pedofila period. A ako ti to ne razumes good for you. I nikada ne bih branio pedofila samo zato sto je srpski svestenik. A vi sve cinite da prikrijete vase monstrume. I jos papa izdaje ukaz kako ih sakriti i pretiti zrtvama. Fantaziraš, kakve priijetnje žrtvama, kakve tajne i skrivanje, mani se izmišljanja, pričaš bajke za djecu. Meni neko bude zlostavljat dijete a ja umjesto na policiju budu hodat po crkvama da ih pitam hoću li tog kretenskog popa tužit, kakve to besmislice pričaš i izmišljaš? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Istina ili bar cinjenica se projavljuje snagom dobrog argumenta, inteligentnim a nadasve kulturnim rjecnikom, a ovo nikako ne moze da se nadomjesti ostrascenim a nedolicnim zastupanjem iste. Mozemo biti na strani istine i pravde, ali ako to ne umijemo iskazati cinjenicno i logicki ispravnim argumentima, a nadasve uljudno i civilizovano, zalud. Mozemo vidjeti istinu, a ne biti njome. Oholost je ljudska bezgranicna, i u stanju da obezvrijedi i najvecu istinu i najplemenitiju namjeru. 1340_womens womens 1307_womens 1307_womens Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Gadim se pedofila period. A ako ti to ne razumes good for you. I nikada ne bih branio pedofila samo zato sto je srpski svestenik. A vi sve cinite da prikrijete vase monstrume. I jos papa izdaje ukaz kako ih sakriti i pretiti zrtvama. Fantaziraš, kakve priijetnje žrtvama, kakve tajne i skrivanje, mani se izmišljanja, pričaš bajke za djecu. Meni neko bude zlostavljat dijete a ja umjesto na policiju budu hodat po crkvama da ih pitam hoću li tog kretenskog popa tužit, kakve to besmislice pričaš i izmišljaš? Kako istina boli A BBC documentary has exposed that Pope Benedict XVI, aka Cardinal Ratzinger, played a leading role in a systematic cover-up of child sex abuse by Roman Catholic priests. In 2001, while he was a cardinal, he issued a secret Vatican edict to Catholic bishops all over the world, instructing them to put the Church's interests ahead of child safety. The document recommended that rather than reporting sexual abuse to the relevant legal authorities, bishops should encourage the victim, witnesses and perpetrator not to talk about it. And, to keep victims quiet, it threatened that if they repeat the allegations they would be excommunicated. 1340_womens womens 1307_womens Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Gadim se pedofila period. A ako ti to ne razumes good for you. I nikada ne bih branio pedofila samo zato sto je srpski svestenik. A vi sve cinite da prikrijete vase monstrume. I jos papa izdaje ukaz kako ih sakriti i pretiti zrtvama. Fantaziraš, kakve priijetnje žrtvama, kakve tajne i skrivanje, mani se izmišljanja, pričaš bajke za djecu. Meni neko bude zlostavljat dijete a ja umjesto na policiju budu hodat po crkvama da ih pitam hoću li tog kretenskog popa tužit, kakve to besmislice pričaš i izmišljaš? Kako istina boli A BBC documentary has exposed that Pope Benedict XVI, aka Cardinal Ratzinger, played a leading role in a systematic cover-up of child sex abuse by Roman Catholic priests. In 2001, while he was a cardinal, he issued a secret Vatican edict to Catholic bishops all over the world, instructing them to put the Church's interests ahead of child safety. The document recommended that rather than reporting sexual abuse to the relevant legal authorities, bishops should encourage the victim, witnesses and perpetrator not to talk about it. And, to keep victims quiet, it threatened that if they repeat the allegations they would be excommunicated. 1340_womens womens 1307_womens Opet ti kao dokaze navodiš nekakve TV emisije koje makar bile i takozvanim "dokumentarinim" ne mogu biti nikakvim dokazima, sve to spada u područje svakodnevne žurnalistike a kad se budu isječci iz novina na sudu primali kao dokazi tada i ti tvoji takvi "dokazi" postanu takvim nekim dokazima. A to nebude NIKAD! Nadaj se i čekaj! Evo šta sam već o tome napisao ali nisi pročitao ili pročitati stigao kako vidim. A naravno da je za svakog katoličkog sveštenika poslušnost i lojalnost Crkvi, episkopima i stavljanje interesa Crkve ispred svojih ili bilo kakvih drugih glavna i temeljna, suštinski važna stvar, najvažnija na svijetu! Kod pravoslavnih sveštenika to sigurno bude nekako drugačije kako vidim iz tvojih zaprepašćenih reakcija, pa onda kao sveštenik SPC napiši ovdje na Forumu na kojem su to znači mjestu interesi Crkve kod tebe, na trećem, petom, jedanaestom ili na pretposljednjem mjestu. A zanimalo bi me da i razvedeš šta to ti imaš na tim mjestima ispred kao pravoslavni sveštenik važnije u slučaju da kod tebe interes Crkve nije na prvom mjestu, čemu daješ prednest pred svešteničkim pozivom znači Crkvom i Bogom, to bude zanimljiva top-lista, hahahaha! Evo sad ponovo taj tekst: Pa šta si očekivao, to je unutrašnja smjernica koja zabranjuje sveštenicima po službenoj dužnosti upućenim u takav slučaj informacije stečene iz titula, naslova svešteničkog poziva širiti nepozvanim osobama ili čak davati ili prodavati za novac časopisima i slično. Takva pravila ćutnje postoje u svim pozivima, i ja sam ih kao normalni zaposlenik morao potpisivati skoro na svakom svom poslu koji sam radio.A opet to nema nikakve veze sa sudskim postupkom i procesnim pravom. Roditelj kad dozna za nešto tako podigne optužnicu i dalje sve ide kao u svakoj normalnoj državi standardnim postupkom, policija, istraga, tužba, tužilac, sud, dokazi, advokat, otežavajuće i olakšavajuće okolnosti, porota, presuda i kazna - zatvor. Gdje ti tu vidiš kakvu Crkvu ili nekakve episkope, arhimandrite, kardinale itd.? Crkvena pravila i obaveze nemaju ništa zajedničko s civilnim procesnim krivičnim pravom, jedno se u drugo niti mješa niti ima jedno na drugo kakav utjecaj. Crkva ne može biti nikakva radio Mileva! Kud bi došlo kad bi još i to moglo, OMG! Samo bi još i to falilo! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Ti ili ne znas engelski ili se pravis glup i lud ili sve zajedno. kako se ti vasi svestenici ne sete da sem crkvi treba da budu lojalni i hristosu i da je silovanje dece nesto sto ne bi smeli imati ni u mislima a ne u delima. I da ponovim on kao kardinal je u dokumentu za koji je naglasio da mora da bude tajan stavio im do znanja das interesi crkve moraju biti ispred interesa zrtava silovanja ( u prevodu ako mozemo da krijemo silovatelja i jos da ga podrzavamo radicemo to). Uz to objasnjava kardinalima da u slucaju da im neko ukaze na silovatelja u mantiji da im objasne da treba o tome da cute a ako budu insistirali da im preti ekskomunikacijom iz crkve. Iskreno dragi brate da meni moj vladika posalje takvo pismo nikada me vise ne bi video; pa ti stavljaj interese vatikana i ispred Sv Trojice ako hoces. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 kako se ti vasi svestenici ne sete da sem crkvi treba da budu lojalni i hristosu Lojalnost Hristu i Presvetoj Trojici katolički sveštenici, monasi i monahinje prokazuju lojalnošću Crkvi i episkopima, kod vas je to drugačije nekako? 1340_womens Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Znaci i Ariju smo trebali biti lojalni'da ne govorim da je njegov greh manje monstrouzan nego greh ovih sto siluju decu? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 @Ivan Zelic, zayron kako vaši svetitelji govore o pravoslavlju? Dakle ne teolozi, nego baš oni koje smatrate za svetitelje? Imate li takvih zapisa? Takodje me interesuje isto, kao i sta bi rekli prosti a dobronamjerni ljudi; i da li biste postavili tu Litaniju Srcu Isusovom koja je slicna nasem Akatistu Preslatkom Gospodu nasem Isusu Hristu? 1312_womens ... A na to drugo pitanje se moram malo pripremiti s materijalom, pripremim to pa objavim u subotu, za vikend, tako to bude najbolje! ... zayrone nemoj stavljati materijale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука