Владан Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Надам се да ће неко да снима, ми ћемо свакако снимак да поставимо на нашем сајту за оне који ће у то време ипак бити у Светој Литургији у својим парохијским црквама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Kako da pratimo uzivo, kad smo svi u crkvama tad... .mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 Kako da pratimo uzivo, kad smo svi u crkvama tad... prstgore http://www.spc.rs/sr/uzhivo_ustolicenje_episkopa_nishkog_jovana odgledas kada dodjes iz crkve ustolicenje naseg Jovana prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2011 одлично функционише prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 На многаја љета владики Јовану ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 Био је трећи разред кад сам дошао у богословију и још онда се видело да ће доста учинити у Црквеном животу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 Kako da pratimo uzivo, kad smo svi u crkvama tad... .mislise. http://www.spc.rs/sr/uzhivo_ustolicenje_episkopa_nishkog_jovana odgledas kada dodjes iz crkve ustolicenje naseg Jovana slava3 prstgore Мени кад кликнем на линк избаци Тражена страна не постоји greengrin not_i jahojao234 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Kako da pratimo uzivo, kad smo svi u crkvama tad... .mislise. http://www.spc.rs/sr/uzhivo_ustolicenje_episkopa_nishkog_jovana odgledas kada dodjes iz crkve ustolicenje naseg Jovana slava3 prstgore Мени кад кликнем на линк избаци Тражена страна не постоји 4chsmu1 4chsmu1 not_i dance67890 dizzy999 stadaradim stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Мени кад кликнем на линк избаци Тражена страна не постоји 4chsmu1 4chsmu1 stadaradim stadaradim Драги брате по времену слања ове ваше поруке закључио сам да нисте разумјели наслов теме. Устоличње се наиме, могло пратити у ДИРЕКТНОМ ПРЕНОСУ (УЖИВО) путем live stream канала. Са завршетком Свете Литургије канал је затворен. dance67890 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Мени кад кликнем на линк избаци Тражена страна не постоји 4chsmu1 .mislise. stadaradim dance67890 Драги брате по времену слања ове ваше поруке закључио сам да нисте разумјели наслов теме. Устоличње се наиме, могло пратити у ДИРЕКТНОМ ПРЕНОСУ (УЖИВО) путем live stream канала. Са завршетком Свете Литургије канал је затворен. stadaradim Извини ти али сам мислио да је то , односно да ће бити на том линку барем снимак који би стајао макар 2 до 3 дана . Јбг био сам на Литургији и нисам имао шансе да гледам директно 4chsmu1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Kako da pratimo uzivo, kad smo svi u crkvama tad... 4chsmu1 http://www.spc.rs/sr/uzhivo_ustolicenje_episkopa_nishkog_jovana odgledas kada dodjes iz crkve ustolicenje naseg Jovana dance67890 stadaradim 4chsmu1 А осим тога овдре пишаше " odgledas kada dodjes iz crkve ustolicenje naseg Jovana stadaradim .mislise. " ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2011 дезинформација .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Ако је дезинформација онда је од мене опроштено :o! Па која сам ја "мустра " да опростим dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 crutches .mislise. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Ако је дезинформација онда је од мене опроштено :bla:! Па која сам ја "мустра " да опростим 0442_feel 319.gif :cheesy: 319.gif torta 0442_feel 0442_feel torta 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука