Jump to content

Presecen lanac pedofila!

Препоручена порука

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sine/kceri, ima porodica sa mamom i tatom kao zenom i muskarcem, ima porodica sa dve mame, ima porodica sa dve tate...ako te nesto tu zbunjuje ti lepo experimentisi i nadji sebe ko si i sta si...

Da pripremim politicki korektan, demokratski govor  prstgore prstgore prstgore

Pa ne moras bas tako politicki korektno, al treba da razume da to nije nikakav bauk novbreeeee .

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Sine/kceri, ima porodica sa mamom i tatom kao zenom i muskarcem, ima porodica sa dve mame, ima porodica sa dve tate...ako te nesto tu zbunjuje ti lepo experimentisi i nadji sebe ko si i sta si...

Da pripremim politicki korektan, demokratski govor  prstgore prstgore prstgore

Pa ne moras bas tako politicki korektno, al treba da razume da to nije nikakav bauk novbreeeee .

Није баук?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

sta god da objasnish svom detetu sutra, objasni mu da se radi o patologiji...bez obzira shto ce je vecina do tad usvojiti, kako smo krenuli....

E pa ne moze tako, to je onda diskriminacija, jos ce i da me tuze  shok

To je varijacija, samo je ljubav bitna.

Подели на овим сајтовима

Da pripremim politicki korektan, demokratski govor  7896634 7896634 7896634

Pa ne moras bas tako politicki korektno, al treba da razume da to nije nikakav bauk :) .

Није баук?

A mozda je u nama problem, mozda su oni normalni, a mi zatucani... .mislise. .mislise.

shok :) 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Није баук?

Pa mislim da nije nikome na stetu.

A mozda je u nama problem, mozda su oni normalni, a mi zatucani... :)confused1

A verovatno nije ni jedno ni drugo. To se zove lazna dilema  confused

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Није баук?

Педофилија јесте, сигурно.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Није баук?

Pedofilija je naravno nedopustiva, a gej brakovi i usvajanje dece...koliko je neutralno  amen, vreme ce pokazati.

Подели на овим сајтовима

Није баук?

Pedofilija je naravno nedopustiva, a gej brakovi i usvajanje dece...koliko je neutralno  :), vreme ce pokazati.

Ma kako to moze da bude neutralno? I to je izopacenost ne manja od ove u naslovu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Није баук?

Pedofilija je naravno nedopustiva, a gej brakovi i usvajanje dece...koliko je neutralno  mocart, vreme ce pokazati.

Ma kako to moze da bude neutralno? I to je izopacensot ne manja od ove u naslovu...

Ne znam...pravo da kazem, nikad nisam upoznala gej par. Najbolje je svakako za dete da raste u zdravoj, heterosexualnoj zajednici.

Подели на овим сајтовима

Pa to ti kazem, sama priroda razdvojena na zensko i musko nam ocigledno pokazuje koliki je apsurd dati dete istopolnom paru...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da...ali kao istrazivanja pokazuju da se ta deca normalno razvijaju. Srbija nije spremna za to, ali...dokle to sa ljudskim pravima ide...gde je DOSTA. Pedofilija je nedopustiva jer je u pitanju bespomocno dete, to stoji, ali gej parovi su ipak odrasli zreli ljudi, koji zele da osnuju zajednicu...to je "zackoljica".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...